olvasgattam,kaptam tippeket,azon a szinten tettem fel a kérdésem. mondták,hogy nincs értelme. és tényleg nincs.
Figyelj, azon hogy a 15 játékosból 10 elmegy egy oldalra, és meghalnak 3 tank ellen, mert nem támadnak ki amikor kellene senki sem tud segíteni.
10 játékosnak a fejébe nem tehetsz "világot". Nem tudják értelmezni a térképet, nem esik le, hogy ha az egyik oldalon 13 piros pötty van, és az nem az én oldalam akkor előttem csak 2 piros pötty lehet.
Lehet már ott is gond van hogy mik azok a piros pöttyök?
Ne sértődj meg a válaszon, itt már mindenkinek tele a "púpja" olyan idiótákkal akik megkérdeznek valamit, az ember válaszol, és erre leállnak vitatkozni, hogy az nem úgy van.
Én sem vagyok jó játékos, de basszus hajlamos vagyok elhinni, hogy ha valaki jobb nálam, akkor lehet hogy tudja miről beszél.
A másik réteg az örök konteógyártók klubja, mocskos WG, manipulált meccsek, tankok lőszerek stb. szabadon választhatsz.
IGEN EZ EGY MANIPULÁLT JÁTÉK, MERT EGY SZÁMÍTÓGÉPEN PIXELEKBŐL ÖSSZERAKOTT TANKOT IRÁNYÍTASZ, ÉS MEGPRÓBÁLSZ KISZEDNI MINÉL TÖBB ELLENSÉGET.
TEHÁT MAGAD MANIPULÁLOD A JÁTÉKODAT.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...