További Twich kérdés:
Ha véletlen rossz accountra adtam az 5 tokent azért még nincs veszve semmi nem?
A Twitch és a WG accountot kell összekötni, arra a profilra kapod a tokent/dropot amivel össze van kötve.
Másik WG accounthoz másik Twitch acc. kell gondolom.
További Twich kérdés:
A Twitch és a WG accountot kell összekötni, arra a profilra kapod a tokent/dropot amivel össze van kötve.
Köszi!
Nem, sajnos a régi accommal volt összekötve. Már szétszedtem, és összekötöttem az újjal, de az első 5 token a régire ment.
Erre vonatkozott a kérdés, - csak nem írtam értelmesen - hogy ha buktam 5 tokent akkor még nincs veszve minden....ugye?
Minden nap 17:00-ig van lehetőség begyűjteni az előző napi dropokat. Amiről lemaradtál az elveszett.
Talán 95 lehet összesen szerezni szóval nagy lemaradásban nem vagy.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Mikroby
További Twich kérdés:
Köszi!
Nem, sajnos a régi accommal volt összekötve. Már szétszedtem, és összekötöttem az újjal, de az első 5 token a régire ment.
Erre vonatkozott a kérdés, - csak nem írtam értelmesen - hogy ha buktam 5 tokent akkor még nincs veszve minden....ugye?
Ha van/csinálsz másik twitch acc-od, amit összekötsz az új felhasználóddal, akkor még ma 16:59-ig behúzhatod azt az 5 tokent is. A max token (95) ahhoz kell, ha egy tankot + az STB-1 3D stílust is ki szeretnéd venni (a kettő együtt 95). Ha nem ez a kombó-d, akkor belefér néhány kimaradás is.
Bejelntkeztem most este többször is, hátha egy bug de nem adta meg. Tank sehol. Nincs fent semmi mod. Most frisssített sima szűz alap játékba jelentkeztem és nem adta meg az érméket. Elrontották ezt is? Mentem pár csatát csak ezért, hogy kidob-e, de nem tette. Teljesen normálisan fut a kliens. Minden műxik. A veterán jutalmak meg sehol. Gondolom csak megadja jövő év ilyenkorra. Lehet valamit be kell állítani az frissítéssel? A köbi patchre biztosan megadja. Van még idő. Egy év ugye a jól megérdemelt jutalmak?
Bejelntkeztem most este többször is, hátha egy bug de nem adta meg. Tank sehol. Nincs fent semmi mod. Most frisssített sima szűz alap játékba jelentkeztem és nem adta meg az érméket. Elrontották ezt is? Mentem pár csatát csak ezért, hogy kidob-e, de nem tette. Teljesen normálisan fut a kliens. Minden műxik. A veterán jutalmak meg sehol. Gondolom csak megadja jövő év ilyenkorra. Lehet valamit be kell állítani az frissítéssel? A köbi patchre biztosan megadja. Van még idő. Egy év ugye a jól megérdemelt jutalmak?
Én sem kaptam még meg (vagy nem vettem észre)
Lehet még nem is adták oda, a Dec 04.-e csak szivárogtatás volt, nem tény.
De érvényesek a skillek, csak 60%-on,
aztán szépen lassan emelkednek.
Ezt legegyszerűbb csekkolni a garázsban az álca és
javítás adatokon jobb oldalt.
Akkor miért piros?
Úgy értem, ha a főképzettség 60% a skill az 100%)
Nem. A főképzettség most már mindig 100%, akárhogy képzed át egyik tankból a másikba. Csak a skilleket érinti a százalékcsökkenés. Tehát a főképzettséged 100% kredites (és bármilyen más) átképzés után is, de az összes skilled lecsökken 60%-ra (vagy ingyenes átképzésnél 40%-ra). Azért piros, hogy jelezze, jelenleg nem dolgoznak maximális hatásfokkal ez embereid.
Konteózgattok itt...
Nos, az elmúlt kb. fél órában skillt lenémítottam a twitchen belül és a twitch drop töltés megállt 28%-on, visszaadtam a szót skillnek és a töltés, nemhogy elindult, hanem 45%-ra ugrott egyből.
Érdekes...
Last edit: 9 hónapja 2 hete by bagoneillezredes@gmail.com.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...