Hálózat vagy pontosabban hálózatban jártasabb embereket keresnék a kérdésemmel.
Be lett kötve az internet (Hipp-hipp- hurray!), viszont random kidobál a wot, hálózat miatt.
Teszi mindezt úgy, hogy a net nem marad ki, tegnap ment a stream (én "sugároztam") és ott sem volt packet loss. A probléma tehát woton belüli.
Erre valaki tud valami megoldást, hogy ne dobáljon ki?
Szolgáltatóm Vodafos és azért nem hiszem hogy náluk van a hiba, mert mikor a mobilnetet használom (osztom meg), akkor ugyan olyan a ping, de megszünik a kidobálás. Továbbá, akkor más játéknál is fenn állna ez a probléma.
VPN-en vagyok alap esetben, de a ha kikapcsolom ha nem, ping az jó, tehát...
Az összes létező dolgot átnéztem, de a tudásom itt megállt.
Üdv!
Mitől lehet a következő jelenség:
Általában 4-5 meccs után "elfelejt" működni a Pozíció megjelölése (alaból T betű), illetve a Parancs menü Y gomb. Játék újraindítás után ismét működik.
Promodot használok.
köszi ha valaki válaszol.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bulbasaur55
Üdv!
Általában 4-5 meccs után "elfelejt" működni a Pozíció megjelölése (alaból T betű), illetve a Parancs menü Y gomb. Játék újraindítás után ismét működik.
Promodot használok.
Nálam is szokott ilyen lenni pedig én semmilyen módot nem használok. Ha kimegyek a Windowsba majd vissza akkor megjavul.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kopasz0721, RedFox69, bobitusz
Üdv!
Promodot használok.
Passz. Nálam is van ilyen. Sőt olyan is, hogy csak a játékfelület látszik a csatában, de se a csapattársak, se a chat se semmi és a minimap helyén csak egy fekete négyzet van. Ha így dob be a csatába megpróbálok elrejtőzni, Alt F4 és remélem mire visszaérek nem lőnek ki. Én is promodot használok.
Legutóbb a decemberi frissítésben volt olyan lehetőség, hogy %-os vételi kedvezményt adtak az általam választott tankokra.
Idén nincs vagy csak elkerülte a figyelmem?
Üdv tisztelt játekosok!
Segítséget szeretnék kérni, mert a játékban a bolt menüpont nem tölt be már nagyon régóta. Azt írja, hogy a bolt jelenleg nem elérhető. Mi lehet ennek az oka?
Előre is köszönöm a segítséget és a válaszokat!
Áthelyezve a "Csak egy kérdés topicba", nem kell új kategóriát nyitni.
Üdv tisztelt játekosok!
Segítséget szeretnék kérni, mert a játékban a bolt menüpont nem tölt be már nagyon régóta. Azt írja, hogy a bolt jelenleg nem elérhető. Mi lehet ennek az oka?
Előre is köszönöm a segítséget és a válaszokat!
Azok web alapú oldalak. Ugye nem Windows 7-ed van? Ha igen, az a gond, ha nem, akkor próbáld törölni a cache-t. A preferences.xml-t ne töröld.
Sziasztok , az érdekelne engem, hogy hol lehet tank elemzést írni?
Van egy tank amiről írnék tapasztalataim alapján, de itt nem találok felületet ahol írhatnék, hiába megyek bele a tankelemzésekbe.
Jacktor-al kommunikálj privátban ezzel kapcsolatban, ő leírja az ehhez szükséges dolgokat.
Ha elküldöd neki, és az formailag és tartalmilag elfogadható, akkor meg fogja osztani a te neveddel fémjelezve.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...