Nyugodtan nyomj rá,nem engedi majd megvenni ha egyszer már kivetted, ki fogja írni hogy tranzakció hiba a tank már a garázsodban van vagy valami hasonló nem emlékszem a pontos szövegre.
Nyugodtan nyomj rá,nem engedi majd megvenni ha egyszer már kivetted, ki fogja írni hogy tranzakció hiba a tank már a garázsodban van vagy valami hasonló nem emlékszem a pontos szövegre.
Fúú ... meg...
Nos, jelentem lehet vásárolni zacis tankot:
Akkor ennyit a kpz-ről...
Nem feltételezem, hogy így akartál lebeszélni róla bulbaszaurusz.
Na mindegy, akkor marad a k91...
Én annak örültem volna ha megveszed a 28tokenes tdt. 3 napja költöttem el a tokeneket credit tartalékra ,mert nem engedte már megvenni az egyszer már megvett Bp tankot. De van egy olyan gyanúm,hogy te szopatsz engem egyébként és nem egy accountal nyomod itt.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fabyzol3
Hát Bagóm akkor nem tudom és nem is akarom kinyomozni, neked miért engedte tokenért ismét megvenni, nekem pedig miért nem. Jó lett volna mert számítok egy kis fogyocikk leárazásra így karácsony felé és azért a Bp tankok árából lehetet volna venni pár pótkaját,nem kéne creditet farmolnom.....
Viszont amennyiben valóban miattam nem a td-t vetted meg,kérlek fogadd őszinte bocsánat kérésem, nem állt szándékomban kitolni veled.
Bulbasaurus, írtam, hogy nem tartalak felelősnek a dologért.
De egy kicsit unalmas már a hozzá(m)állásotok.
Megkísérlem elmagyarázni:
Nevezzünk titeket kockáknak az egyszerűség kedvéért.
Bosszantó és unalmas, hogy ti kockák, engem is kockának véltek, mégpedig olyan kockának, akik az elmondásotok közt hemzsegnek köztetek és gonoszak.
Márpedig én, ez valamennyire találó is akár ebben a játékban, nem kocka vagyok, hanem csupán mondjuk paralelogramma (mert megannyi ok miatt most az általatok ismert szinten vagyok a játékban), ami ugyan több mint a kocka őse a négyzet, de akkor is csak síkidom. Ti meg ugye 3d vagytok.
Mit kéne még tennem, hogy elhiggyétek, nem gonosz kocka avagy "troll", stb. vagyok?
Last edit: 9 hónapja 3 hete by bagoneillezredes@gmail.com.
Elszámolni 10-ig mielőtt újra és újra ugyanazt a hülyeséget írod le, mint amit már sokszor elmagyaráztunk. Nem kiemelni 1-1 részletét a hozzászólásunknak és azt bogozgatni, hanem aktuálisan megpróbálni megfogadni és megérteni tanácsokat. Válaszolni arra, ha kérdeznek. Kezdetnek például ennyit.
Last edit: 9 hónapja 3 hete by karnevalkupa@gmail.com.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bobitusz, Mikroby
Köszönöm szépen,hogy nem tartasz felelősnek Bagó, ez nyugtatja a kis lelkem. A többi részt pedig ha nem baj meg se próbálom értelmezni (síkidom, kocka, négyzet,paralelogramma). Ma még le kell vezényelnem egy délutános műszakot, hagyom ott szívják le az agyam.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Mikroby
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...