A gépeden
/Én egyébként egy a tiednél jóval gyengébb konfigon játszok, ami alatta van a WoT elvileg leírt minimum gépigényénél

/
Először is: remélem SD klienst használsz, és nem HD klienst.
Ránézésre memóriád van bőven, de mind a procid mind a videokártyád gyengécske a WoT igen hülye igényeihez képest.
A procid minden másra jó, csak a WoT-nak nem, mert ez az orosz szutyuk nem jeleskedik a több mag ésszerű kihasználásában ... szóval egyik magot maxra terheli, a többi meg ezt közel tétlenül nézi. Ezen nehéz változtatni, bár van valami szoftver, ami elvileg tudja optimalizálni a magterhelést.. én soha nem használtam, csak olvastam róla. ( Abba gondolj bele: éles csatahelyzetekben, amikor többen is lövöldöznek körülötted, szokott-e belassulni a játék a gépeden. Ha igen, akkor van adattorlódás, amit a proci nem bír "időben" feldolgozni, lekezelni. )
De a nagyobb (fő) gond szerintem a videokártyád, tartok tőle ez most a "gyenge pont". Gyakorlatilag mindennek ( objektum, textúra) "be kell mászniuk" a videomemóriába, hogy a WoT grafikai enginje ki tudja rajzolni neked őket a képernyőre. És mivel kevés a videoramod, így állandóan töltögeti a videokártyád memóriája azt ami épp aktuálisan kell, és csak utána tudja a kártya kirajzolni ezeket a monitorodra.
Szóval egy combosabb, lehetőleg 2 giga videoramos kártyába volna asszem célszerű beruházni. (Nyilván egy egy megás kártya is előrelépés lenne.)
A stabil 30 FPS-t tekintsd célnak, ez fontosabb a játszhatósághoz annál, mint hogy részletesebb grafikai beállításoknál hajladonak-e a fűszálak
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...