Jelenleg 155 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 5 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 11 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 13 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 13 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

Gépigény

9 éve 8 hónapja #173475 Írta: Filler1
Megválaszolva: Filler1

Engem a típus nem érdekel különösebben csak az a lényeg hogy 5-6 évig jó gép legyen mint a mostani és akkor már elégedett vagyok :)

Optimista. :beer2:

Moore-törvény

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 8 hónapja #173476 Írta: MDavid1995
Megválaszolva: MDavid1995

Engem a típus nem érdekel különösebben csak az a lényeg hogy 5-6 évig jó gép legyen mint a mostani és akkor már elégedett vagyok :)

Optimista. :beer2:

Moore-törvény

Is merem Mooret tétel volt de bízok abban hogy a mostani is kihúzott 6 évet .)

9 éve 8 hónapja #173698 Írta: Szmertyij
Megválaszolva: Szmertyij
Segítségeteket szeretném kérni egy a gépemet kb egy hete sújtó problémával kapcsolatban.
A tünet a következő: -a képernyő kikapcsolt állapotából, egérmozgással hozom vissza a képet, akkor gyakran előfordul, hogy a kép helyett egy zöld és kék függőleges csíkozódás van.
A parancsikonok egérmutatóval történő érintésére, az adott területen ez elmúlik, valamint pl Firefox megnyitásakor, az egész képernyő rendbe jön.

A másik kissé aggasztóbb jelenség: Wot közben (néha böngészés közben is) elsötétül a képernyő, aztán újraindul a gép. Egy alakalommal nem is tudott újraindulni, hanem sötét képernyő mellett őrült módon felpörgött a VGA ventilátora és csak a táp ki és bekapcsolása után tudtam újraindítani a gépet.

Azt gondoltam a VGA a ludas (ASUS HD7770), de a hétvégére odaadtam a sógoromnak, hogy használja, nála viszont nem produkálta egyik hibát sem.
Mi lehet a baj? Minden tapasztalatot vagy ötletet szívesen fogadok.

9 éve 8 hónapja #173714 Írta: pap32
Megválaszolva: pap32
Bár nem teljesen, de félig-meddig ehhez a témához tartozik a kérdésem: hogy a *****ba lehet olyan, hogy van, amikor 40-50 fps-sel (replay-ek alatt volt már 70+ is) megy a játék, és van, amikor leesik 20 alá (a konkrét negatív rekord valami 8!!! fps volt) ??
Szóval, hogyan lehetséges ez? Főleg úgy, hogy nemrég vettem az új laptopot...a régin is volt fps-ugrálás, csak ott a max 15-20-ról ment le 4-5-re...gondoltam régi sz@r ígyis-úgyis... :unsure:

9 éve 8 hónapja #173733 Írta: Chaos_42
Megválaszolva: Chaos_42
Szmertyij!
Az egérmozgásra nem jön vissza a kép problémára megoldás lehet, ha kikapcsolod az alvómódot a Windowsban.
A második jelenséged tényleg aggasztó. Így látatlanban akár táphiba is lehet.
De ne kenjük az ördögöt a falra. Hátha csak valami beállítás nem Ok.
Én ha nagyon nem tudnám mi a hiba, akkor a BIOS-t gyári beállításokra visszaállítanám, majd egy új rendszer telepítés. Vagy egy Win10 frissítés.

pap32!
Akár hiszed akár nem a WoTban összefüggés van a Ping és az FPS között. Magas Ping =Alacsony FPS (Tapasztalati megfigyelés :) )
A replay lejátszása azért jár magasabb FPS-el mert nem kell hozzá hálózati hozzáférés.
Mivel laposon játszol gondolom WIFI-vel. Ha igen akkor a probléma a Hálózati beállításokban van. Szóval vagy kábel, vagy kipróbálod a Cfosspeed programot te is.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: pap32

9 éve 8 hónapja #173748 Írta: pap32
Tervbe van véve a közeljövőben vezetékes net megrendelése... :dry:
Egyébként ez a program, amit ajánlasz ingyenes? :)

9 éve 8 hónapja #173819 Írta: Chaos_42

Egyébként ez a program, amit ajánlasz ingyenes? :)

Hellyel - közzel "ingyenes" :trollol:
30 napos teljes értékű próbaverzió tölthető a honlapról. Ha tetszik, meg használ akkor rajtad múlik melyik utat választod.
Nem kell feltétlenül a legújabb verzió. Az alap elv a Ping és sávszél javítására régóta nem változott a Cfos-ban.
Nekem egy ingyenes lite verzió van fönt. (XfASTLAN) Az alaplapon meg Killer e2200 vezérlő van. Így nálam a szar nethez képest viszonylag stabilan marad a Ping.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: pap32

9 éve 7 hónapja #174382 Írta: attila5577
Megválaszolva: attila5577
Segítséget kérnék ,a WOT-ban a grafikát nem tudom csak minimumon futatni ha feljeb viszem a beálitésokat akad az egér is lassan mozog és akadozik,
a gépem:Procesor:I-3-3240 CPU 3.40 GHz
alaplap:ASUS P8H61-MLX3 Plus R 2.0
Memoria 8 GB
Videokártya: ASUS EAH 5450 Radeon DDR-3 512MB
Win 7 fut a gépen

min kéne változtatnom hogy a grafikát fel lehesen emelni a minimumról

Elöre is köszönet a válaszokért Attila

9 éve 7 hónapja #174393 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
A gépeden :D

/Én egyébként egy a tiednél jóval gyengébb konfigon játszok, ami alatta van a WoT elvileg leírt minimum gépigényénél :D /

Először is: remélem SD klienst használsz, és nem HD klienst.

Ránézésre memóriád van bőven, de mind a procid mind a videokártyád gyengécske a WoT igen hülye igényeihez képest.

A procid minden másra jó, csak a WoT-nak nem, mert ez az orosz szutyuk nem jeleskedik a több mag ésszerű kihasználásában ... szóval egyik magot maxra terheli, a többi meg ezt közel tétlenül nézi. Ezen nehéz változtatni, bár van valami szoftver, ami elvileg tudja optimalizálni a magterhelést.. én soha nem használtam, csak olvastam róla. ( Abba gondolj bele: éles csatahelyzetekben, amikor többen is lövöldöznek körülötted, szokott-e belassulni a játék a gépeden. Ha igen, akkor van adattorlódás, amit a proci nem bír "időben" feldolgozni, lekezelni. )

De a nagyobb (fő) gond szerintem a videokártyád, tartok tőle ez most a "gyenge pont". Gyakorlatilag mindennek ( objektum, textúra) "be kell mászniuk" a videomemóriába, hogy a WoT grafikai enginje ki tudja rajzolni neked őket a képernyőre. És mivel kevés a videoramod, így állandóan töltögeti a videokártyád memóriája azt ami épp aktuálisan kell, és csak utána tudja a kártya kirajzolni ezeket a monitorodra.

Szóval egy combosabb, lehetőleg 2 giga videoramos kártyába volna asszem célszerű beruházni. (Nyilván egy egy megás kártya is előrelépés lenne.)

A stabil 30 FPS-t tekintsd célnak, ez fontosabb a játszhatósághoz annál, mint hogy részletesebb grafikai beállításoknál hajladonak-e a fűszálak :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: attila5577

9 éve 7 hónapja #174407 Írta: pap32

A procid minden másra jó, csak a WoT-nak nem, mert ez az orosz szutyuk nem jeleskedik a több mag ésszerű kihasználásában ... szóval egyik magot maxra terheli, a többi meg ezt közel tétlenül nézi. Ezen nehéz változtatni, bár van valami szoftver, ami elvileg tudja optimalizálni a magterhelést.. én soha nem használtam, csak olvastam róla.

A WotStarter-re gondolsz? (Csak ötlet, elvileg be lehet vele állítani, hogy melyik magon fusson a WOT...de egyébként nem értek hozzá... :) )

9 éve 7 hónapja #174413 Írta: Sics
Nem, amire én gondolok az valami általánosabb céló magterhelést optimalizáló progi, ami a WoT-hoz is hasznos lehet.

9 éve 7 hónapja #174419 Írta: attila5577
SD vagy HD ban let e letöltve nem tudom melyik let letöltve esetleg hol tudnám megnétni a beálitásoknál a grafikánál SD ir halványabban mint a többirás

9 éve 7 hónapja #174421 Írta: Sics
Elindítod a WoTLaunchert.. de nem nyomsz rá alul a play gombra, hanem a jobb felső sarok környékén a "settings"-re klikkelsz rá. Az "SD optimized" előtti karikában kell legye a pötty.

9 éve 7 hónapja #174425 Írta: attila5577
Köszönöm SD ben fut mikor több tankal lövünk egymás mellet nem szokot akadozni inkáb az egére való irényitás nem pontos illl akaduzik az egér ha nem alpon megy a grafikai beálitások most probáltam megint

9 éve 7 hónapja #174433 Írta: Chaos_42
Figyelem: Spoiler!

A videó kártyán elég lenne. Ami most benne van az kb. arra elég hogy a Word meg az exel ne akadjon. Egy olyan új kártya ára ami közepes beállítások mellett stabilan futtatja a Wotot kb 25 ezer huf. De használtan 15-20 körül találhatsz jó 1-3 éves kártyákat. Amik hozzák a színvonalat. Mindent a pénztárca vastagsága szab meg.
De egy Gt750ti vagy egy R7 360 jó választás lehet (~35k)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: attila5577

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 8 órája 47 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 10 órája 19 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 2 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.