Jelenleg 153 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 5 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 11 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 13 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 13 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

Gépigény

9 éve 7 hónapja #176785 Írta: DrGoodBad
Megválaszolva: DrGoodBad
Ha nem tudsz be boot-olni telepítsd föl egy win7-et tedd be a DVD-t,exe-vel telepíted,majd nem keresztény módon aktiválod,aztán USB-ről húzd rá a WIN10-et ,hogy meg kapd a licens-et rá. De valami a boot-nál van elszúrva nálad,ha jól írtad ki a dvd-t,ha van egy usb stick-ed próbáld arról,arról gyorsabban is települ,és egy kis program megcsinálja boot usb-nek neked,ez a progi:

rufus.akeo.ie/

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 7 hónapja #176788 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
Chaos_42 kollégával értek egyet.

Azaz hogy míg Te valami hardware problémára gyanakszol, addig mi valami szoftveres változásra.

Az a baj evvel a francos számítástechnikával, hogy minden folyamatosan változik.

Azóta, hogy a WoT-ot működött, mi is változott?
- kijött vagy három új verzó a WoT-ból, először is
- fene tudja milyen driverek települtek fel a gépedre (frissítették magukat automatikusan), win, tűzfal, vírusírtó... (a videokari driver a fő gyanúsítottam nekem is, de ... )
- nem mászott-e fel esetleg valami kóros kód a gépedre

Szóval Neked kéne kitalálni, hogy mi változott. (Mert valami megváltozott, az fix egyes.)

9 éve 7 hónapja - 9 éve 7 hónapja #176795 Írta: Mauser_7x64
Megválaszolva: Mauser_7x64
Üdv Parancsnokok!

Az volna a nagy kérdés, hogy adott egy Asus ROG G551JW laptop. Szépen megy a játék magas beállítások mellett is tudja a 60-80 fps-t. Ez eddig minden szép és jó, de mikor kihúzom belőle a tápkábelt, már nem tud csak 25-30 fpst. Az meg ugye nem valami sok. Egy kis ping ingadozás és már akad is a téma.
Szóval az lenne a kérdés, h mit kell beállítani a gépen h aksiról is úgy tolja az energiát mint hálózatról? Vagy egyáltalán van ilyen lehetőség? Win 10 x64 van rajta.
Válaszokat előre is köszönöm.

Üdv !

Elnézést ha már valaki feltette ezt a kérdést, nincs időm végigolvasni az egész fórumot...

9 éve 7 hónapja #176797 Írta: DrGoodBad

Üdv Parancsnokok!

Az volna a nagy kérdés, hogy adott egy Asus ROG G551JW laptop. Szépen megy a játék magas beállítások mellett is tudja a 60-80 fps-t. Ez eddig minden szép és jó, de mikor kihúzom belőle a tápkábelt, már nem tud csak 25-30 fpst. Az meg ugye nem valami sok. Egy kis ping ingadozás és már akad is a téma.
Szóval az lenne a kérdés, h mit kell beállítani a gépen h aksiról is úgy tolja az energiát mint hálózatról? Vagy egyáltalán van ilyen lehetőség? Win 10 x64 van rajta.

Üdv !

Teljesítmény centrikus beállításra rakd akkor is amikor tápról megy,biztosan energia gazdaságos módba megy ilyenkor,jobb klikk akku ikon ott energia gazdálkodási beállítások.

Elnézést ha már valaki feltette ezt a kérdést, nincs időm végigolvasni az egész fórumot...

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Mauser_7x64

9 éve 7 hónapja #176801 Írta: bigbali
Megválaszolva: bigbali
immáron az új masináról irok ide, köszönöm a segitséget, de müködött az uj dvd

9 éve 7 hónapja #176807 Írta: Mauser_7x64
Szia KopiBDW!
Köszi az ötletet. Próbáltam azt a beállítást. De ugyanaz a történet. 30 fps bedugom a tápot 80ra ugrik egyből ...

Üdv Parancsnokok!

Üdv !

9 éve 7 hónapja - 9 éve 7 hónapja #176812 Írta: bigbali
UNEXPECTED_KERNEL_MODE_TRAP
valószinü ram hiba vagy valami más alkatrész, de ha hozzányúlok lejár a garancia, mit javasoltok?
Akkor jön elé amikor a wot vagy war thunder launcher nekiáll updatelni

9 éve 7 hónapja #176816 Írta: Toydolls2
Megválaszolva: Toydolls2

valószinü ram hiba vagy valami más alkatrész, de ha hozzányúlok lejár a garancia, mit javasoltok?

Én ugyan igen keveset értek hozzá, de hátha ez segít:
www.solvusoft.c...-trap/

9 éve 7 hónapja #176817 Írta: Red_Darth_Wader
Megválaszolva: Red_Darth_Wader

Szia KopiBDW!
Köszi az ötletet. Próbáltam azt a beállítást. De ugyanaz a történet. 30 fps bedugom a tápot 80ra ugrik egyből ...

Üdv Parancsnokok!

Üdv !

Több minden okozhatja a gondodat... de, az egyik legegyszerűbb megoldás (ha még nincs beállítva), az a Vezérlőpultban (a régi típust indítsd el, ne az újat) az Energiagazdálkodásban a Teljesítménycentrikusra állítás.
Ha nem ez van beállítva most, akkor a megjelenített lehetőségek alatti vonal jobb szélén van egy "nyilacska", azt nyisd le és akkor látható ez a Teljesítménycentrikus és ott állíthatod be.
Értelemszerűen így csökken az akkuról üzemeltethető idő (korábban kell majd újratöltened az akkut), hiszen az átlagostól több energiát fog használni a működésre/játékra.

A másik, hogy amikor belépsz a garázsba változtasd meg a Prioritást.
Amikor már garázson belül vagy... jobb egérkatt a Tálcán... Feladatkezelő... Részletek... a legalsó lesz a WoT... bal egérkatt rajta(kijelöli kékre)... a kék csíkon jobb egérkatt... Prioritás beállítása... Valós idejű (ha ez nem működne, akkor a Magas a jó választás - a Valós idejű akkor nem működik, ha a Windows 10-ed helytelenül van telepítve)... megerősítés elfogadása.
Ezt a prioritás-beállítást nem jegyzi meg a gép, ezért minden garázsba belépés után újra be kell állítani (amíg a garázsban vagy, azaz csatázgatsz, addig viszont megjegyzi).

És még van néhány megoldás, de nem akarom a biteket itt rabolni.
Esetleg nézz be ide, ők is mindig segítenek (kérdésekre is válaszolnak):
www.trixxonmod....unk.hu

9 éve 7 hónapja #176826 Írta: Thothem
Megválaszolva: Thothem

Szia KopiBDW!

A Windowsos energiagazdálkodásban állítottad, vagy a gépedhez mellékelt ASUS programban? Nekem 6-7-8 éve az Acer laptopom csinált ilyet, a Windowsosban beállítottam, az Asus programja meg felülírta mindig a Win-es beállításokat...

9 éve 7 hónapja #176851 Írta: bigbali

Problem solved úgylehet.
Letöröltem az X valami izét, ASRock driver CD-ről szereltem, amióta nincs fent azóta még nem történt meg a dolog.

9 éve 7 hónapja #176918 Írta: Red_Darth_Wader
Megválaszolva: Red_Darth_Wader
Talán ez érdekel pár emberkét (főleg a vége felé, ahol a GPU-król írnak):

pcworld.hu/hard...6.html

9 éve 7 hónapja #176927 Írta: Mauser_7x64
Üdv!

Red_Darth_Wader: Próbáltam az összes megoldást amit írtál de ugyanazt produkálja. Mintha elvenné tőle az energiát. :(

Thothem: Nem tettem fel semmit gyári CDről.

Köszi az ötleteket.

Esetleg nem lehet h a GPU szabályozza le a gépet?

Szia KopiBDW!

A Windowsos energiagazdálkodásban állítottad, vagy a gépedhez mellékelt ASUS programban? Nekem 6-7-8 éve az Acer laptopom csinált ilyet, a Windowsosban beállítottam, az Asus programja meg felülírta mindig a Win-es beállításokat...

9 éve 7 hónapja #176952 Írta: DrGoodBad
ha erős videó kari van benne annak fogyasztása is van,tehát energia gazdálkodás szempontból elképzelhető,de mi köze a nethez akkor is :blink:

9 éve 7 hónapja - 9 éve 7 hónapja #176980 Írta: phurges00
Megválaszolva: phurges00
Nem tudja... Asus laptopom van, aksiról nem tudja leadni azt a teljesítményt mint hálózatról.

megmagyarázni nem akarom és nem is tudom, de azért sejthető , hogy aksiról miért nem képes ugyan arra. Ha szoftveresen is van ez kitalálva, az azért lehet, hogy ne 3 percig tudd használni a gépedet.

A laptop aksi nem játékra van kitalálva. Az arra van , hogy a puszta közepén , meg tudj nézni egy emailt, tudj dolgozni 1-2 órát cad-ben, meg tudj nézni egy por**-t akarom mondani :d dokumentum filmet :D

Ez van, keresni kell egy 220as aljzatot a ha wotozni akarunk . :pinch:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Mauser_7x64

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 8 órája 47 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 10 órája 19 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 2 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.