Internetem története avagy jó dolog a Powerline adapter.Pár hsz-el ezelőtt említettem a problémámat,hogy wifi-vel wotozok és a pingem 25-80 fps között ugrál többször le is áll a játék.
Ez nem volt addig míg Digire nem váltottunk. Antennákat cseréltünk a routeren 3x8 dbm-re,wifi adapter csere 2x8dbm antennásra+ egy hatótáv kiterjesztő. Igy már egész jó lett. Ja és telepítettem a cFosSpeed ping kiegyenlítő programot.
Gond azért így is akadt pl.ha valaki leárnyékolta a jelet.
A legegyszerűbb az lett volna ha húzunk egy kábelt.Ez volt a terv de csak valamikor nyáron lett volna kivitelezhető.

Órákat olvastam véleményeket,javaslatokat.
A "powerline" adapterről csak rosszakat olvastam.Ám egyszer csak kaptam egy kittet.
-Próbáld ki, ha jó jó ha nem akkor nem. Nekem már nem kell.
Sok reményt nem fűztünk hozzá mert,hogy sok mindentől függ működik-e és mennyire.
Nos az adót bedugtuk egy fali elosztóba a másikat egy 6-os kapcsolós elosztóba amibe a pc-m villás dugói csatlakoznak oda is a 6. dug aljba.Na ez így elméletileg működés képtelen. DE NEM !!! Ping 25-40 között!

néha kicsit magasabb.
Hétvégén megcsináljuk a szabályos összeköttetést ami közvetlenül a fali dugaljba való csatlakozást jelenti.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...