Üdv!
Szeretném a segítségeteket kérni,az alábbi gépet szeretném picit "tuningolni",a lehetőségek természetesen végesek nem csak anyagi okból!
-alaplap:Gigabyte GA-78LMT-S2P
-proci:AMD phenom 3 ghz 4 magos de régi/3 éves/
-memória:4 gb ram
ezekhez nem is igazán szeretnék hozzá nyúlni...esetleg még +4gb ram
amit mindenképpen cserélni akarok az a GT nem tudom milyen videókártya...sajnos már nagyon gyenge/4-5 éves/
Már itt-ott érdeklődtem,a maximum amit ajánlottak az 750Ti...mindenki azt mondta,hogy a proci ezt tudja maximum kihajtani..de feleslegesnek érzem,nem érdekel a full grafika meg a hd meg a nem tudom én micsoda,menjen akár csak alap beállításon 40-50 fps-el és már boldog leszek.Amit rá tudok szánni az 30 ezer....és hangsúlyozom hogy átmeneti megoldásnak kellene mert tervben van az új gép/év vége legkésőbb/ezért sem akarok feleslegesen rákölteni.Csak sajnos már nem tudok játszani és nagyon bennem van az ideg 
A segítséget előre is köszönöm!!!!
Nem szeretnék a pénzköltésedbe beleszólni... de, fölösleges 1 fillért is kiadnod... ugyanis van más megoldás... és ingyenes.
Olvasd át alaposan ezt a honlapot:
www.trixxonmod....unk.hu
Ha mindent megcsinálsz amit ott írnak, akkor még annál is jobb lesz a géped, mint amilyen az új alkatrésszel lenne.
És ha egyedül nem bírod megcsinálni... vagy megcsinálod, de nem olyan lesz mint szeretted volna... lépj velük kapcsolatba a honlapon keresztül (Üzenet).
És ők a TeamViewer programon keresztül belépnek a gépedbe és mindent megcsinálnak... természetesen a TeamViewer-nek van hangkapcsolati része is, tehát folyamatosan megbeszélnek veled mindent, hogy mit miért csinálnak (hogy te is értsd a jövőre nézve) - több tucatnyi embernek varázsolták már újjá a gépét csak az elmúlt pár hónapban, amiről én tudok... baromira tudnak a srácok, nekem elhiheted.
Persze, ez csak 1 lehetőség... ha te jobban bízol egy új alkatrészben, akkor próbáld azt.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...