Előre összeállított PC-t venni kidobott pénz véleményem szerint ha csak nem egy bizonyos speckó konfigról beszélünk legyen az gamer vagy munka gép.
Nem tudom miért kész konfigot akarsz, de ha már így van sokkal jobb ha összeszeded mit szeretnél bele, ha nem értesz hozzá kérj segítséget. Elmész a kiszemelt boltba vagy boltokba kérsz árajánlatot majd összerakatod a számodra legelérhetőbb vagy szimpatikusabb helyen. Így is kész konfigot kapsz, de legalább nem lesz ez vagy az gyenge benne. Mert általában az ilyen átlagos előre összerakott konfigokban mindig van 1 vagy 2 gyenge pont.
11 éve 3 hónapja - 11 éve 3 hónapja#49100Írta: Hecienda
Megválaszolva: Hecienda
Ha lenne hozzá tudásom szakértelmem összeraknám magamnak, de nincsen.
Természetesen az összerakatás egy megvalósítható opció, de mivel nem értek hozzá ugyan úgy lehet benne "1 vagy 2 gyenge pont" mint a kész konfigokkal ezért keresek valami kiindulási alapot és ezért tettem itt fel a kérdést.
Mihelyst lesz időm körbejárni a várost bemegyek egykét boltba és a keretem alapján kérek majd árajánlatot, de arról is ugyan így ki fogom kérni a véleményeteket mint ezekről.
Illetve mint írtam ha láttok benne gyenge láncszemet azt is írjátok meg, mert esetleg cserélhető/vagy összerakatható máshol.
De ha valaki ír egy konfigurációt ~120k körül(tudom hol mibe kerül) azt is megköszönöm és tudok majd róla árajánlatot kérni helyben.
Nyugodtan kérj segítséget, akár küldj privát üzenetet nekem is, szívesen segítek.
Egyetértek az előttem szólóval, inteles konfighoz nvidia vidikártya dukál, de egyébként se gondolkoznék amd-ati rendszerben.
Legjobbakat, ladislawus
Ha lenne hozzá tudásom szakértelmem összeraknám magamnak, de nincsen.
Természetesen az összerakatás egy megvalósítható opció, de mivel nem értek hozzá ugyan úgy lehet benne "1 vagy 2 gyenge pont" mint a kész konfigokkal ezért keresek valami kiindulási alapot és ezért tettem itt fel a kérdést.
Mihelyst lesz időm körbejárni a várost bemegyek egykét boltba és a keretem alapján kérek majd árajánlatot, de arról is ugyan így ki fogom kérni a véleményeteket mint ezekről.
Illetve mint írtam ha láttok benne gyenge láncszemet azt is írjátok meg, mert esetleg cserélhető/vagy összerakatható máshol.
De ha valaki ír egy konfigurációt ~120k körül(tudom hol mibe kerül) azt is megköszönöm és tudok majd róla árajánlatot kérni helyben.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Hecienda
Köszönöm a válaszokat. Kérdezni még biztosan fogok, idő hiányában az átfutási ideje nálam valószínűleg 1-2 hét lesz, addig kérek árajánlatot a már leírt konfigra illetve állíttatok össze.
Az ipon webáruházban találsz nagyon sok komponenst, konfigurációt, és még össz is rakják neked. Amit én össz állítottam: 130.000 Ft lett a vége. De természetessen ebből is lehet bőven faragni. A proci már i3 de 4. generációs. Alaplapon lehet faragni kb 5.000 van olcsobb, de ebben van USB3.0 is. A vido kártya ddr5 ös memoriából is 2 Gb-os. Itt is gondolom van olcsobb amivel ha kell lehet sporólni. A másik rész amin álltalában el szoktak siklani az emberek az a táp miért mert ez felel azért hogy minden hol mindenkor a megfelelő teljesítmény legyen ne legyen áram ingadozás...esetleg ha nincs túlfeszültség védő akkor ne a gép menjen a kukába. Egy jó tanács most az informatika, és a számítástechnika elérte a fejlődése egy bizonyos szintjét. Látható az is hogy a fogyasztói társadalom igényei miatt már nem az asztali gép az első, mivel van android, és nagyon sok ember megelégszik a facebook, és egyebbekkel. Így lassan 2009-2014 között nagyfokú újjítás nem jött, emiatt várhatóan ez a konfiguráció lehet hogy nem csak 2-3 évet fog kiszolgálni, hanem 5-10 évet. Az eszközökön lehet sporolni, és biztos lesznek olyanok akik nem értenek velem egyet, ha most gépet akarsz venni, akkor legyen benne egy kicsi potenciál. A képen csak egy példa, de ezt az
ipon.hu
oldalon magad is össze állíthatod, még össze is szerelik.
U.I.:nem vagyok az ipon munkatársa, s nem kapok sem részesedést a reklámért. Csak egy műszaki-informatikus mérnők.
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Hecienda
Köszönöm a válaszokat. Kérdezni még biztosan fogok, idő hiányában az átfutási ideje nálam valószínűleg 1-2 hét lesz, addig kérek árajánlatot a már leírt konfigra illetve állíttatok össze.
A keret pedig 120k környéke.
Keress meg a játékban vagy írj mailt mit szeretnél bele.
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
A keret pedig 120k környéke.
Keress meg a játékban vagy írj mailt mit szeretnél bele.
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Köszönöm, már gondoltam Rád is, de te az ország túlfelén tevékenykedsz nekem pedig fontos hogy helyben(Szombathely) legen.
Köszönöm, elég jó ajánlatnak tűnik.
Egyébként nem a kiszállítással van a gondom, hanem az esetleges garanciális problémákkal.
Meglátom mit tudnak ajánlani helyben, csak ha nagyon el vannak szállva az árakkal akkor hajlok a netes rendelés felé.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...