Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 15 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 16 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 22 órával ezelőtt
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 23 órával ezelőtt
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 1 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 2 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 3 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Gépigény

10 éve 11 hónapja #69549 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun
Figyelem: Spoiler!

Az előnye pontosan az mint minden laptopnak, ha akarok játszani feldugom a nagy monitorra, ha meg el akarom vinni A-ból B-be meg tudom tenni. POnt a 17"-os laptopnak nincs értelme, mert vinni szar, játszani meg kicsi:D A munka meg a tanulás miatt meg úgy is kell még egy monitor.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 11 hónapja #69562 Írta: stevedoki
Megválaszolva: stevedoki
@ EddieCivic4g

Köszi a visszajelzést, nem meglepő módon azt erősíted meg amit írtam. A minimum FPS számon a procid órajel emelése segíthet. Alapból 2.4 Ghz. (Jó proci egyébként 8Mega Cache memóriája van.) 3 Ghz környékén nem esne le a minimum FPS ennyire sok tankkal közelharcban. Ilyen ez a WoT, kell neki az órajel. (Jó ez, egy P4 konfighoz képest egy használt LGA775 rendszer is ég és föld.)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: EddieCivic4g

10 éve 11 hónapja #69572 Írta: Axekiller01
Megválaszolva: Axekiller01
Eddi a win 7-et cseréld le 8.1-re több rendszererőforrásod marad sokkal és optimalizáltabb.

10 éve 11 hónapja #69573 Írta: EddieCivic4g
Megválaszolva: EddieCivic4g

Eddi a win 7-et cseréld le 8.1-re több rendszererőforrásod marad sokkal és optimalizáltabb.

köszi, akkor hétvégén kipróbálom. Feltéve, ha találok véletlenül valahol a polcon egy win8-at... Ha nem, akkor keresek máshol :whistle:

10 éve 11 hónapja #69585 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

köszi, akkor hétvégén kipróbálom. Feltéve, ha találok véletlenül valahol a polcon egy win8-at... Ha nem, akkor keresek máshol :whistle:

Mi minden programot az Ncore webshopjából veszünk Skidrow editionben:D

10 éve 11 hónapja #69614 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Nem értek egyet - próbálj ki egy ilyen gépet, meglátod miről beszélek. 17 colon, 1920*1080-ban max részletesség mellett simán adja az élményt, amit 15 colos miniatűrbe soha nem kapsz meg. És még mindig rá tudom dugni bármilyen monitorra ha akarom - csakhogy 17 col mellet nincs értelme, 15 col mellett viszont van :-)

Figyelem: Spoiler!

Az előnye pontosan az mint minden laptopnak, ha akarok játszani feldugom a nagy monitorra, ha meg el akarom vinni A-ból B-be meg tudom tenni. POnt a 17"-os laptopnak nincs értelme, mert vinni szar, játszani meg kicsi:D A munka meg a tanulás miatt meg úgy is kell még egy monitor.

10 éve 11 hónapja #69615 Írta: EddieCivic4g
Megválaszolva: EddieCivic4g

Azt a boltot nem ismerem... ;)
Viszont ASUS honlapján csak win7ig vannak driverek az alaplaphoz.
Azon agyalok, hogy mivel hely még bőven van a hdd-n, csinálok egy külön 80-100 gigás partíciót, feltolom rá a win8at, és megpróbálok onnan bootolni. Ha nem megy, akkor se veszik semmi, ott a háborítatlan win7 a másik partíción.
Vélemény?

10 éve 11 hónapja #69630 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Sorban:
- WN7 driver jó WN8-hoz is. Ahogy Axe írta, ne csak sima WN8-at rakj fel, hanem WN8.1-et lehetőség szerint
- amit tervezel megoldható, de kell hozzá egy bootmanager is. Bár lehet, hogy lesz annyira inteligens a remdszer hogy felismeri hogy két oprednszer van és felkínálja a lehetőséget - régen próbáltam már ezt, nem tudom mostanában milyen megoldáésok vannak - azért én inkább kezdeném tiszta lappal egy fő partícióra a telepítést

Azt a boltot nem ismerem... ;)
Viszont ASUS honlapján csak win7ig vannak driverek az alaplaphoz.
Azon agyalok, hogy mivel hely még bőven van a hdd-n, csinálok egy külön 80-100 gigás partíciót, feltolom rá a win8at, és megpróbálok onnan bootolni. Ha nem megy, akkor se veszik semmi, ott a háborítatlan win7 a másik partíción.
Vélemény?

10 éve 11 hónapja #69633 Írta: DrGoodBad
Megválaszolva: DrGoodBad
Nekem ez van,de még mindig bírja,igaz grafikán csak az megy ami engem érdekel,fű,lánctalp,elmosódás,meg ilyenek ki vannak kapcsolva és lazán 30 FPS plusz -minusz 10,és wifin nyomom.

www.notebookche...0.html

mérték adónak szánom,még min fut el.

10 éve 11 hónapja #69644 Írta: zozo1982
Megválaszolva: zozo1982
Én Asus X54H laptopon játszok olyan 30-40 közötti fps-sel. Igazából alap beállításokkal simán fut rajta a játék.

10 éve 11 hónapja #69648 Írta: sziszadog
Megválaszolva: sziszadog
Sziasztok!
Én eddig laptopon játszottam,teljes minimum beállításokkal,és azzal is egészen jól elvoltam. Most azonban szeretnék összedobni egy gépet,de mivel nem vagyok egy számítógépguru,ezért szeretnék egy kis segítséget kérni tőletek. Egy pár dolgot már kinéztem: Amd A8 6600k proci,WD Blue 1Tb vinyó,8 Gb ram,HKC 650w táp. A videókártya még nem eldöntött,de volt aki azt mondta,az integrált kártya is elég lesz. Szerintetek? Ha valakinek van esetleg jobb összeállítása ami nem nagyon lépi túl 80-85k összeget,azt kérem ossza meg velem.

10 éve 11 hónapja #69652 Írta: dadoo8
Megválaszolva: dadoo8

Sziasztok!
Én eddig laptopon játszottam,teljes minimum beállításokkal,és azzal is egészen jól elvoltam. Most azonban szeretnék összedobni egy gépet,de mivel nem vagyok egy számítógépguru,ezért szeretnék egy kis segítséget kérni tőletek. Egy pár dolgot már kinéztem: Amd A8 6600k proci,WD Blue 1Tb vinyó,8 Gb ram,HKC 650w táp. A videókártya még nem eldöntött,de volt aki azt mondta,az integrált kártya is elég lesz. Szerintetek? Ha valakinek van esetleg jobb összeállítása ami nem nagyon lépi túl 80-85k összeget,azt kérem ossza meg velem.

www.skynet-comp...1.html
Én ezt rendeltem meg magamnak,még nem jött meg,nem tudom hogy fut rajta,de ha gondolod kedd magasságába megirom...

10 éve 11 hónapja #69653 Írta: sziszadog
Hali!
Azt megköszönném,mert szerda környékén már pontot szeretnék tenni a beszerzés végére :)

10 éve 11 hónapja #69654 Írta: Szőkekóla
Megválaszolva: Szőkekóla

Sziasztok!

A processzor amit kinéztél negyon ütős, igazi közép kategória menő. Mivel van benne egy integrált vga -nem is akár milyen-, egy ideig ki lehet vele húzni. Ha csak wot-ozol, pedig tökéletes lesz. Játékra minek 1 terrás vinyó? Inkább egy 120-as SSD. Mellé a 8 giga ram okés, de ha költséghatékonyak akarunk lenni, 4 is elég. Ajánlott minimum 1600 mhz-es, és dual kit, mert nagyon sokat dob a videóteljesítményen.
Nem rossz ez a HKC tépegység, van ami már 5 éve húzza egy általam összerakott gépben. De ha a jövőben esetleg szeretnél beszerezni egy komolyabb videókártyát, akkor el kell felejteni. Egy FSP Hexa+ 400-as olcsóbb is, és teljesítményben is nagyobb. Arról nem is beszélve, hogy gebasz esetén nem teszi jégre az egész gépet, ami a HKC-re igencsak jellemző. Persze mindez nagyobb teljesítmény esetén értendő. Integrált rendszerhez felesleges ilyen tápot venni, meg külön tápot venni. Van a HKC-nek ház+táp kombója jóárasítva. Az a gond, hogy játékra gépet összerakni soha nem volt olcsó mulatság. Pillanatnyilag 120-150 ezer forint kell minimum egy olyan konfighoz, amivel 3 év múlva is tudsz majd normálisan játszani. Eleve a vga 40 rugós tétel, és ez még csak középkategória. Felső kategóriában pedig az olcsóbb AMD labdába sem tudnak rúgni.

Na de amit írtál, már több mint 80, ha egy 20 rugós lapot számolok. :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: sziszadog

10 éve 11 hónapja #69656 Írta: sziszadog

Sziasztok!

A processzor amit kinéztél negyon ütős, igazi közép kategória menő. Mivel van benne egy integrált vga -nem is akár milyen-, egy ideig ki lehet vele húzni. Ha csak wot-ozol, pedig tökéletes lesz. Játékra minek 1 terrás vinyó? Inkább egy 120-as SSD. Mellé a 8 giga ram okés, de ha költséghatékonyak akarunk lenni, 4 is elég. Ajánlott minimum 1600 mhz-es, és dual kit, mert nagyon sokat dob a videóteljesítményen.
Nem rossz ez a HKC tépegység, van ami már 5 éve húzza egy általam összerakott gépben. De ha a jövőben esetleg szeretnél beszerezni egy komolyabb videókártyát, akkor el kell felejteni. Egy FSP Hexa+ 400-as olcsóbb is, és teljesítményben is nagyobb. Arról nem is beszélve, hogy gebasz esetén nem teszi jégre az egész gépet, ami a HKC-re igencsak jellemző. Persze mindez nagyobb teljesítmény esetén értendő. Integrált rendszerhez felesleges ilyen tápot venni, meg külön tápot venni. Van a HKC-nek ház+táp kombója jóárasítva. Az a gond, hogy játékra gépet összerakni soha nem volt olcsó mulatság. Pillanatnyilag 120-150 ezer forint kell minimum egy olyan konfighoz, amivel 3 év múlva is tudsz majd normálisan játszani. Eleve a vga 40 rugós tétel, és ez még csak középkategória. Felső kategóriában pedig az olcsóbb AMD labdába sem tudnak rúgni.

Na de amit írtál, már több mint 80, ha egy 20 rugós lapot számolok. :)

Szia!
Nekem ez a gép csak a Wot-hoz,kell minden másra ott a Ps4 ;) Ha egyenlőre elég az integrált vga és a 4Gb ram,akkor ez lesz a kiindulási alap,aztán később meglátjuk hogyan tovább. Köszi a segítséget :)

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 7 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 18 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 18 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.