Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 15 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 16 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 22 órával ezelőtt
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 23 órával ezelőtt
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 1 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 2 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 3 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Gépigény

11 éve 2 hónapja #53619 Írta: zajn78
Megválaszolva: zajn78
Lehet kéne nyitni egy hivatalos toppicot. Ahol a WOT-os közösségnek a rászorulok felé, fel lehetne ajánlani gép alkatrészeket, gépeket.

Aztán összebeszélve összegyűjteni, összerakni és eljuttatni azoknak a családoknak, rászoruló gyerekeknek akik amúgy nem igen jutnak számítógépekhez.

Mert szerintem sokaknak van/lehet otthon elfekvő alkatrésze amit fel tudna ajánlani ha akarja. Mert sokszor ezek pénzben nem érnek sokat de mivel jól működnek és összerakva a rászorulóknak sokat jelenthetnek.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 2 hónapja #53629 Írta: Axekiller01
Megválaszolva: Axekiller01
Fészen van egy pc-turi csoportom ide jöhetnek a felajánlások lehet csere-berélni...stb.

www.facebook.co...43302/

11 éve 1 hónapja #56459 Írta: Ger0p
Megválaszolva: Ger0p
Sziasztok!

Egy kis segítséget kérnék.
Tegnap tönkrement a videokártyám, és most néznem kellene egy újat.

Alaplap: Gigabyte M61PME-S2P
Proci: AMD Athlon(tm) 7750 Dual-Core
Memória: 2,00 GB
Videókártya: ATI Radeon HD 4350

Ez utóbbi helyett keresnék valamit ~15K környékén

11 éve 1 hónapja - 11 éve 1 hónapja #56465 Írta: _Gemi_
Megválaszolva: _Gemi_
Üdv Srácok!

Szeretnék egy tanácsot kérni, hogy milyen monitort vegyek. Leginkább Wot-ozok, így akinek van tapasztalata típus, ms és inputlag tekintetében, az írja meg légyszi, hogy ips (60hz) vagy tn (60-120 hz)paneles monitort érdemes néznem. Jó e tv-monitor combó, vagy sima monitor jobb lenne (24"). Két gyártó termékei között nézelődtem: Asus és Lg, de szemezek a Benq-val is. 50-60k mani van rá.Előre is köszi.

11 éve 1 hónapja #56490 Írta: TRIXXON
Megválaszolva: TRIXXON
Sziasztok !

Üdv Srácok!
Szeretnék egy tanácsot kérni, hogy milyen monitort vegyek. Leginkább Wot-ozok, így akinek van tapasztalata típus, ms és inputlag tekintetében, az írja meg légyszi, hogy ips (60hz) vagy tn (60-120 hz)paneles monitort érdemes néznem. Jó e tv-monitor combó, vagy sima monitor jobb lenne (24"). Két gyártó termékei között nézelődtem: Asus és Lg, de szemezek a Benq-val is. 50-60k mani van rá.Előre is köszi.

Ha komolyan szeretnél játszani, akkor sz.gép monitort NE vegyél! :-)
Csakis TV-t vegyél monitornak... :-)

Méret:
Optimális a 42 inch (107 cm) átlós... ez nem kicsi és nem nagy... kb. 140.000 Ft-ért lehet megvenni a legtöbb komoly üzletben (garanciával stb.) Magyarországon.
Ha ennél nagyobb a TV, akkor kiesik egy része a perifériás látásodból, tehát tekergetni kell a fejedet játék közben,
ha ennél kisebb, akkor már 2-3 óra játék után iszonyatosan elfárad a koncentrációd (főleg a szemed)...

Mielőtt valaki kérdezi, hogy honnan vagyok ilyen okos... ahol én élek, ott mindenből pénzt csinálnak az emberek... tehát vannak olyanok, mint pl. videojáték-klinika.. ide bemész és elgagyogod, hogy pl. szeretnél WOT-ozni... ha nem ismerik a játékot, akkor bemutatót kérnek tőled... vagy visszarendelnek pár nappal későbbre, mert akkorra megismerkednek a játékkal... és megmondják, milyen széken ülj, milyen méretű asztalt használj, hány lux legyen a folyamatos megvilágítás a szobában és konrétan a monitor mögött és a billentyűzetre célfényt irányíts stb.... és itt ajánlják a 42 inch-es monitort is ehhez a játéktípushoz...

Műszaki szisztéma:
Sz.gép monitornak olyan TV jó, amely LCD szisztémás (az hibátlanul és késedelem nélkül jelenít meg mindent)... ha PLAZMA, akkor a mozgások nem lesznek pontosak... ha LED, akkor ez-az itt-ott nem látszik pontosan (főleg az apró játékrészletek)

Én 2 éve használok LG márkájú 42 inch-es LCD TV-ket monitoroknak és csak dicsérni tudom... amikor beállítottam az első ilyen TV-t kb. 1-2 hét alatt 7%-ot ment fel a winrate-m... biztos, hogy nem én javultam ennyit egyik napról a másikra... különösen igaz ez annak fényében, hogy amikor a barátaim 17" vagy 24" monitorain játszok pl. egy garden party-n bemutatófélét, akkkor soha nem bírom hozni a winrate-met... mert nem látom tökéletesen és kényelmesen a játékot és a részleteket...

Persze, majd jönnek ide okostojás írások, hogy pl. én, Zseni Zsolt okostelefonról nyomom csak a WoT-ot és mégis 71% a winrate-m... tudod: kinek a pap, kinek a papné... :-)

11 éve 1 hónapja #56524 Írta: Get200
Megválaszolva: Get200
Szerintem meg szemüveget vegyél, ne 107 centis "monitort"...

A monitorok többsége kb 0.5 de maximum 1 méterre van a fejedtől.. megnézném hogyan látod be a 107 centit ilyen távolságról..
Nem tudom, hogy hol élsz de magyarországon nem divat 140.000-ért monitort venni..

11 éve 1 hónapja - 11 éve 1 hónapja #56537 Írta: _Gemi_
Megválaszolva: _Gemi_

Sziasztok !

Üdv Srácok!

Méret:
Optimális a 42 inch (107 cm) átlós... ez nem kicsi és nem nagy... kb. 140.000 Ft-ért lehet megvenni a legtöbb komoly üzletben (garanciával stb.) Magyarországon.
Ha ennél nagyobb a TV, akkor kiesik egy része a perifériás látásodból, tehát tekergetni kell a fejedet játék közben,
ha ennél kisebb, akkor már 2-3 óra játék után iszonyatosan elfárad a koncentrációd (főleg a szemed)...

Mielőtt valaki kérdezi, hogy honnan vagyok ilyen okos... ahol én élek, ott mindenből pénzt csinálnak az emberek... tehát vannak olyanok, mint pl. videojáték-klinika.. ide bemész és elgagyogod, hogy pl. szeretnél WOT-ozni... ha nem ismerik a játékot, akkor bemutatót kérnek tőled... vagy visszarendelnek pár nappal későbbre, mert akkorra megismerkednek a játékkal... és megmondják, milyen széken ülj, milyen méretű asztalt használj, hány lux legyen a folyamatos megvilágítás a szobában és konrétan a monitor mögött és a billentyűzetre célfényt irányíts stb.... és itt ajánlják a 42 inch-es monitort is ehhez a játéktípushoz...

Műszaki szisztéma:
Sz.gép monitornak olyan TV jó, amely LCD szisztémás (az hibátlanul és késedelem nélkül jelenít meg mindent)... ha PLAZMA, akkor a mozgások nem lesznek pontosak... ha LED, akkor ez-az itt-ott nem látszik pontosan (főleg az apró játékrészletek)

Én 2 éve használok LG márkájú 42 inch-es LCD TV-ket monitoroknak és csak dicsérni tudom... amikor beállítottam az első ilyen TV-t kb. 1-2 hét alatt 7%-ot ment fel a winrate-m... biztos, hogy nem én javultam ennyit egyik napról a másikra... különösen igaz ez annak fényében, hogy amikor a barátaim 17" vagy 24" monitorain játszok pl. egy garden party-n bemutatófélét, akkkor soha nem bírom hozni a winrate-met... mert nem látom tökéletesen és kényelmesen a játékot és a részleteket...

Persze, majd jönnek ide okostojás írások, hogy pl. én, Zseni Zsolt okostelefonról nyomom csak a WoT-ot és mégis 71% a winrate-m... tudod: kinek a pap, kinek a papné... :-)

Köszi ezt az idióta választ. Téged minősít hál'égnek...

11 éve 1 hónapja #56626 Írta: Hecienda
Megválaszolva: Hecienda
Ha előre megjósolod hogy hogy leoltanak a sok hülyeség miatt mi a francnak írsz ennyi sületlenséget?

Egyrészt írta hogy 50-60k a keret, te meg jössz a 140k-s tv-vel...

Másrészt a tv/monitor méretét az határozza meg milyen távol vagy tőle szóval igaz hogy a nagyobbon részletesebb képet kaphatsz csak tönkreteszi a szemed megfájdul a fejed stb.

Harmadrész ha már indokolni akarod a sületlenséged legalább nézz utána, a perifériás látószöged 180 fokhoz közelít. (érdekes hogy a többméteres mozivásznat átlátod nem?)

Végül de nem utolsó sorban egy top klán elit commanderétől elvárná az ember hogy egy normális méretű monitoron is tudjon normálisan játszani.

11 éve 2 napja #67192 Írta: I_W_Y_Tanks
Megválaszolva: I_W_Y_Tanks
Sziasztok

Az alábbi laptopot néztem ki. Valaki használ hasonlót, ill. szerintetek milyen beállítás mellett fog futni a WOT agépen?

Intel® Core™ i7-4510U Processzor / 8GB / 1TB / NVIDIA GeForce 840M

Mindenkép laptop kell, így ezen nem tudok változtani.
Előre is köszönöm.

11 éve 2 napja #67226 Írta: Warthog
Megválaszolva: Warthog

Sziasztok

Az alábbi laptopot néztem ki. Valaki használ hasonlót, ill. szerintetek milyen beállítás mellett fog futni a WOT agépen?

Intel® Core™ i7-4510U Processzor / 8GB / 1TB / NVIDIA GeForce 840M

Mindenkép laptop kell, így ezen nem tudok változtani.
Előre is köszönöm.

Helló! Nekem is ugyanez konfigom van. Csak nálam fele ennyi ram. www.laptopszalo...5.html
Sallang kikapcsolva, a legfontosabb dolgok maxra húzva laza 50-60 fps 30-40 ping, WIN 8.1 alatt. WIN7 alatt valamiért csak 30 fps körül kattogott...
Most mennem kell melózni, de ebéd időben próbálok lőni pár screen shotot a beállításaimról.

11 éve 2 napja #67234 Írta: HighExplosive
Megválaszolva: HighExplosive

Sziasztok !

Üdv Srácok!

Méret:

Műszaki szisztéma:

Na ha még azt írtad volna,hogy bővítetted a memóriát,esetleg jobb videó kártyát vettél,netán a processzorod cserélted erősebbre és vagy ssd-t vettél/használsz ezért megszűntek a lag problémáid!Ebből adódóan jobb lett a teljesítményed is a játékban,na ez inkább hihetőbb lett volna,mint sem ,mert te 106 cm-es tv-t használsz és attól jobb a Winrate-od... :whistle:

11 éve 2 napja - 11 éve 2 napja #67251 Írta: HighExplosive
SOS!!!

Tegnap este kicsit utána jártam ennek-annak,
És mivel laptopról játszom,amin elérhető a ReadyBoost ,ezért tettem egy próbálkozást és mivel van egy 16Gb-os flash memoria kártyám,ami jó ideje nincs használatban,felhasználtam a gyórsításra!Amolyan szegény ember ssd-je próbálkozás!
Namár most!A gépem valóban érzékelhetően gyórsabb lett,amit ki-be kapcsolásnál nagggyon érzékelek!A kb.2 perces betöltés bekapcsoláskor jóval kb a felére vagy az alá csökkent!A Wot is hamarabb betölt!Kisebb lag problémák is javulni látszódtak játék közben...
A hiba azonban ezután jelentkezett!
Folyamatosan azt írta ki hibajelentésben a gép,sajna most nem vagyok gép előtt a pontos bemásoláshoz, de valami olyasmit,hogy rossz kötet van,vagy nincs lemez a meghajtóban bla bla bla... Kérjük ellenőrizze!
Na msconfigban átírtam a meghajtómat K meghajtóra,ami a readyboost-os kártya olvasó meghajtója,ugyanis ez lett volna a megoldása álítólag a Microsoft szerint...beállítottam az erőforrásokat is,ami boot-olásnál még gyórsabbá tette a gépet DE a frány hiba üzenet nem szűnt meg!
Esetleg valaki tud megoldást?
A hiba üzenetet pontosan délután tudnám mellékelni,de reménykedem benne,hogy valaki így is felismeri vagy találkozott már vele és tud megoldást
Kösz!
Ha egy mód van rá,akkor továbbra is használnám ezt a readyboost lehetőséget,mert valóban jobb lett a gépem teljesítménye!

Win7-em van és a hiba üzenet pedig:

Nincs lemez a meghajtóban. Tegyen be egy lemezt az alábbi meghajtóba: \Device\harddisk1\Dr1

11 éve 1 napja - 11 éve 1 napja #67555 Írta: Szőkekóla
Megválaszolva: Szőkekóla
Na akkor ömlesztve leírnám, hátha segít. A játékhoz elég egy olcsóbb vga, mert annyira optimalizálatlan, hogy full HD-ban kifektet egy középkategóriás kártyát is. Ha nem kell füst, meg lánctalpnyom, akkor Nvidia gt 720, vagy amd r7 240.

Monitort lehet már kapni egész olcsón normálisat. Egy 22-24 colos bőven elég, IPS paneles legyen ha belefér, és legyen rajta HDMI csatlakozó, meg persze DVI. Ilyen van alsó-közép kategóriában 21.5 colosban 30-tól.

A nincs lemez a meghajtóban hibaüzenetet ki lehet kapcsolni tudtommal. A readyboost helyett ajánlanám a lapozófálj kikapcsolását. 4 Gb felett már érezhető a gyorsulás. Bár néha virnyákol, hogy kevés a memó.

11 éve 1 napja #67558 Írta: DrangHun
Megválaszolva: DrangHun

Na ha még azt írtad volna,hogy bővítetted a memóriát,esetleg jobb videó kártyát vettél,netán a processzorod cserélted erősebbre és vagy ssd-t vettél/használsz ezért megszűntek a lag problémáid!Ebből adódóan jobb lett a teljesítményed is a játékban,na ez inkább hihetőbb lett volna,mint sem ,mert te 106 cm-es tv-t használsz és attól jobb a Winrate-od... :whistle:

Pssszt, klántárs..ne ébreszd fel az alvó trolloszlánt napkeleti (nyugati?) bölcset...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: HighExplosive

11 éve 1 napja #67571 Írta: HighExplosive

A nincs lemez a meghajtóban hibaüzenetet ki lehet kapcsolni tudtommal. A readyboost helyett ajánlanám a lapozófálj kikapcsolását. 4 Gb felett már érezhető a gyorsulás. Bár néha virnyákol, hogy kevés a memó.

Egyenlőre nem használom a readyboost-ot úgy döntöttem!Ennek még utána fogok járni pontosabban!
Msconfig-ban viszont az erőforrások beállítása így is megtette a hatását!Nagyon lassú volt a gép be-,és kikapcsoláskor!Nem volt beállítva az hogy hány magos a procim és a rendelkezésre álló memória,illetve kikapcsoltam néhány alkalmazást,hogy ne indítsa automatikusan a startnál!Ezek mellé van egy egy amolyan rendszer karbantartó programom ami töredezés mentesít ès sok más dolgot csinál egyszerre!
Bámulatos hogy egy lassan 5 éves laptopból,mit ki nem lehet hozni!
40-50 fps,igaz alacsony beállításokkal,de akkor is!

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 7 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 18 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 18 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.