Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 11 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 4 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja

Gépigény

7 éve 8 hónapja #265202 Írta: AzertsemJo
Megválaszolva: AzertsemJo
Figyelem: Spoiler!

És ezt hány felhasználó tudja , amikor egy sima ikon cserével egy teljes irodát lehet működés képtelenné tenni :evil:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Leopardusz, 19287d58816f35754c4393db64367f89, Morphus101

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

7 éve 8 hónapja #265218 Írta: robertgida
Megválaszolva: robertgida

Sziasztok!

3 monitoros használat esetén (ati eyefinity) hogyan lehet beállítani, hogy a hud (játékosok listája, minimap, chat, tankinfo, stb.) ne csússzon ki a két szélső monitor legszélére, hanem a középső monitoron legyen, mint normál esetben.
Alapban így néz ki:

Ez lenne a cél:

Alsó videonál nvidias a kari.A hogy ati kártya mit tud,azt nem tudom.Viszont nemrég olvastam,lg olyan monitort készitet,direkt több monitorozáshoz,hogy a keret olyn anyagbol van hogy tükrözi,vagy átereszti a fényt,v agy mi a szösz.és ha a 3 monitor egymás mellet van.megfelelö szögbe forditva,olyan a 3 monitor,mintha 1 nagy lenne.árba se volt vészes

7 éve 8 hónapja #265222 Írta: laciqwer1
Megválaszolva: laciqwer1

Sziasztok!

3 monitoros használat esetén (ati eyefinity) hogyan lehet beállítani, hogy a hud (játékosok listája, minimap, chat, tankinfo, stb.) ne csússzon ki a két szélső monitor legszélére, hanem a középső monitoron legyen, mint normál esetben.
Alapban így néz ki:

Ez lenne a cél:

álitsd be xvm-ben hogy hol legyen mindenmást emg offolj benen és nincs mod csak a méretezés,
nvidia-is hasonloan teszi soroundban mint az ati modal lehet középre tenni,
mennyi fps és milyen báelitással használod 3monitoron és miylen vga-val?

7 éve 8 hónapja #265230 Írta: pepe0419
Megválaszolva: pepe0419
Sziasztok, tavaly beruháztam egy új gépre (i5-7500, 8Gb RAM), de akkor a VGA elmaradt, a régivel (GT440) 30FPS-t tudok kiszedni SD kliensből alacsony grafikával, tehát nem elég :)
Használtan van Asus GTX 660 20-25e Ftért, de ezt soknak tartom, főleg, hogy 30eFt körül már van "ASUS GT 1030 2GB DDR5 OC" Mi a különbség a GT és a GTX között? Nekem csak a hűtést tűnt fel, egyiken passzív, a másikon van venti.
30-35e Ftért milyen egyéb javaslatotok lenne? Nem full grafikával akarom tolni a HD klienst, de azért egy kicsit több FPS és a HD kliens jól esne :)
A monitoromon csak régi VGA csati van, se hdmi, se dvi, így az is jó lenne, ha lenne rajta DVI-I vagy DVI-A, mert ahhoz van átalakító VGA-ra.

7 éve 8 hónapja #265231 Írta: Kulung69
Megválaszolva: Kulung69

Sziasztok, tavaly beruháztam egy új gépre (i5-7500, 8Gb RAM), de akkor a VGA elmaradt, a régivel (GT440) 30FPS-t tudok kiszedni SD kliensből alacsony grafikával, tehát nem elég :)
Használtan van Asus GTX 660 20-25e Ftért, de ezt soknak tartom, főleg, hogy 30eFt körül már van "ASUS GT 1030 2GB DDR5 OC" Mi a különbség a GT és a GTX között? Nekem csak a hűtést tűnt fel, egyiken passzív, a másikon van venti.
30-35e Ftért milyen egyéb javaslatotok lenne? Nem full grafikával akarom tolni a HD klienst, de azért egy kicsit több FPS és a HD kliens jól esne :)
A monitoromon csak régi VGA csati van, se hdmi, se dvi, így az is jó lenne, ha lenne rajta DVI-I vagy DVI-A, mert ahhoz van átalakító VGA-ra.

Hali! Portokban nem vagyok otthon, de egy 950 használtan jó lehet. Illetve gtx 760 is. Nekem i7 4770k, 16GB RAM társaságában hd kliens majdnem maxon 50-60 fps-t produkál a 950.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: pepe0419

7 éve 8 hónapja - 7 éve 8 hónapja #265232 Írta: pepe0419

Hali! Portokban nem vagyok otthon, de egy 950 használtan jó lehet. Illetve gtx 760 is. Nekem i7 4770k, 16GB RAM társaságában hd kliens majdnem maxon 50-60 fps-t produkál a 950.

Köszi. Igazából, ha újonnan kb. ugyanannyi a 1030, akkor inkább veszek újat :) A 960-en van DVI-I kimenet, az jó lehet amúgy nekem.

7 éve 8 hónapja #265233 Írta: csuf
Megválaszolva: csuf
Szia!

Én az új konfigod mellé NVIDIA GTX1050Ti alá már nem adnám, de ez duplája a keretednek sajnos...
Ha a használt kártyákat preferálod - bár ez szerintem kockázatos, nem tudod ki és mennyire hajtotta szét a kártyát, neked kell mérlegelned bevállalod-e - akkor a hardverapro.hu-n nézz szét és szerintem GTX950 alá ne add, de inkább GTX960-at nézz.
GTX1030-at semmiképp, harmatos, nagyjából a processzorba integrált grafika teljesítményét tudja, nem leszel vele előrébb.

csuf

7 éve 8 hónapja #265236 Írta: pepe0419

Szia!

Én az új konfigod mellé NVIDIA GTX1050Ti alá már nem adnám, de ez duplája a keretednek sajnos...
Ha a használt kártyákat preferálod - bár ez szerintem kockázatos, nem tudod ki és mennyire hajtotta szét a kártyát, neked kell mérlegelned bevállalod-e - akkor a hardverapro.hu-n nézz szét és szerintem GTX950 alá ne add, de inkább GTX960-at nézz.
GTX1030-at semmiképp, harmatos, nagyjából a processzorba integrált grafika teljesítményét tudja, nem leszel vele előrébb.

csuf

Most ennyi a keret :) Amúgy az integrált kártyánál lényegesen jobb a mostani GT440, próbáltam :) Használtat nem szívesen veszek, az általad leírtak miatt, max. megbízható forrásból.

7 éve 8 hónapja #265249 Írta: robertgida
Megválaszolva: robertgida

Szia!

csuf

Most ennyi a keret :) Amúgy az integrált kártyánál lényegesen jobb a mostani GT440, próbáltam :) Használtat nem szívesen veszek, az általad leírtak miatt, max. megbízható forrásból.

GT szériát felejtsd el.passzianszozni jó az,másra nem.GTX 970,gtx 1050ti vagy ez felett.És nem lesz pár évig vga gondod.

7 éve 8 hónapja #265278 Írta: Morphus101
Megválaszolva: Morphus101
egyreszt minek irogassak futtatasba ha par kattintassal megoldom ugyanezt,masreszt a progi mas dolgokat is megcsinal a leallitason kivul

7 éve 8 hónapja #265284 Írta: 19287d58816f35754c4393db64367f89
Megválaszolva: 19287d58816f35754c4393db64367f89
Igaz.

7 éve 8 hónapja - 7 éve 8 hónapja #265333 Írta: Chaos_42
Megválaszolva: Chaos_42

Amúgy azt ugye vágod hogy az i5 ben erősebb a hd630 videó mint a gt440 ben. Kb az általad említett 1030 al van pariban. Tehát 1 éven keresztül játszottál minimál grafikán amikor a megoldás ott volt a gépedben. :applause:
Egyébként 1050 vagy rx 560 alatt nem érdemes új kártyában gondolkodni..

7 éve 8 hónapja - 7 éve 8 hónapja #265354 Írta: pepe0419

Amúgy azt ugye vágod hogy az i5 ben erősebb a hd630 videó mint a gt440 ben. Kb az általad említett 1030 al van pariban. Tehát 1 éven keresztül játszottál minimál grafikán amikor a megoldás ott volt a gépedben. :applause:

Teszteltem az integráltat, és nem volt jobb, mint a GT440, bár engem is meglepett, de nem. Lehet, hogy drivert kellene csak frissíteni rajta... :unsure:
Viszont van egy igen nyomós érv a GT440 mellett, hogy ezen van VGA kimenet, az alaplapin csak DVI-D és HDMI, így nem tudom rákötni a monitort. Ez a 1050-el is így lesz, tehát a projekt halasztódik, amíg összejön egy monitorra is a pénz.

7 éve 8 hónapja #265356 Írta: Filler1
Megválaszolva: Filler1

Teszteltem az integráltat, és nem volt jobb, mint a GT440, bár engem is meglepett, de nem. Lehet, hogy drivert kellene csak frissíteni rajta... :unsure:
Viszont van egy igen nyomós érv a GT440 mellett, hogy ezen van VGA kimenet, az alaplapin csak DVI-D és HDMI, így nem tudom rákötni a monitort. Ez a 1050-el is így lesz, tehát a projekt halasztódik, amíg összejön egy monitorra is a pénz.

1000 pénz. :xmas1:

7 éve 8 hónapja - 7 éve 8 hónapja #265359 Írta: Chaos_42
Megválaszolva: Chaos_42
Vga-Dvi Átalakító 1000 huf.

20-30 ezer huf-ig használtan egy GTX750Ti húz ki a minimál grafika mocskából
40 ezer körül R9 280-380 használtan
50k körül már a bolti kártyák is szóba jöhetnek

Én bizti az Hd integráltat használnám a gt440 helyett. Már csak a technológiai fejeltsége miatt is.
Meg hát ha jól látom 64Gb ig tudja skálázni a Videó ram mennyiségét :d3:

Mellékletek:

Téma: OFF topik

• Sixtyfeetofbridge profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ez inkább szomorkodó poszt,  mert nem olyan...
    • Írta: Sixtyfeetofbridge
    • 8 órája 47 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• perretz profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: perretz
    • 1 órája 57 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 12 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.