Új laptop, akár max grafikán is menne a játék...de megszokásból tán, mégis SD-ben futtatom a WOT-ot.
A játékban semmi gond, de a garázsban olyan 10mp-es rendszerességgel belaggol a játék.
Korábban egy jóval gyengébb gépen semmi ilyesmit nem tapasztaltam.
Valakinek volt hasonló tapasztalata, ötlet valakinél, miként lehetne kiküszöbölni?
Köszi előre is.
garázs mod van fent?
egyedül az óra/kalkulátor mod van fent
hmmm...akkor kisnyúl....ja nem, Roham!
Nekem akkor szokott belaggolni, ha belépek a játékba, de elmúlik. Gondolopm valami netes kommunikáció okozza. Szerintem próbáld ki a frissítések seedelésének kikapcsolását a kliensben.
Ez a te garázsod?
Ugye hogy nem?
Akkor tudod a választ....
Sziasztok!
Milyen gamer egeret ajánlanátok a WoT-hoz? Elvesztem a bőség zavarában ...
10-20 k között gondolkodom.
Előre is köszi a válaszokat!
Ha a karmos fogást részesíted előnyben, akkor az Asus rog sica elég jó választás (a fehér). Én ma is ezt venném talán, bár mára már a pmw3360-as szenzor a menő (és a megadott keretbe elég sok ezzel szerelt egér is elérhető).
Egyébként nagy kézzel vagy tenyeres fogásra az említett deathadder remek egér, volt szerencsém többször is kipróbálni.
Sziasztok!
Az előző tanácsokhoz vedd figyelembe azt is, neked melyik fogás esik kézre, és az adott egér milyen fogáshoz való. Nehogy a kibontáskor derüljön ki, hogy mégse az ideálisat választottad.
Szia!
Bocsi, de nagyon vak vagyok egérfogás tekintetében...
Milyenek is vannak?
Most nem poénkodok, tényleg nem tudom.
Sziasztok!
Az előző tanácsokhoz vedd figyelembe azt is, neked melyik fogás esik kézre, és az adott egér milyen fogáshoz való. Nehogy a kibontáskor derüljön ki, hogy mégse az ideálisat választottad.
Szia!
Bocsi, de nagyon vak vagyok egérfogás tekintetében...
Milyenek is vannak?
Most nem poénkodok, tényleg nem tudom.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Bhalangir, RedFox69
Sziasztok.
Tudom nem ide kellene raknom detelóról nem találom a megfelelő topicot.Win10_em van és a következő probléma lépett föl.A baj hogy még újra sem tudom telepíteni a gépet,mert nem engedi.lásd fotó.
Köszönöm előre is .
Hardveres hiba az.Gép inditásnál win7 win8,win10nél nézni kell azt is hogy boolásnál milyen szolgáltatások,programok indulnak el.Sokszor ha letölt az ember egy programot,meg kell nézni hog update mikor van a programnak,mert van úgy hogy alapba a beállitásoknál ki van pipálva vagy be van jelölve az hogy a rendszer inditáskor induljon.Pl. wotnak is ott game center vacakja,ami rendszer inditáskor elindul.Régen hazsnáltam 1-2x a norton 360at,vagy mi volt a neve,virusirtó,tüzfl meg tökömtudja mi volt egybe.Bekapcsoltam a gépet,az a vacak már el is indult a bios kijelzés után,és addig nem indult el a rendszer mig a norton le nem futtata a virusirtást.Hát volt hogy fél óra volt,vagy 1 óra.Ha a gépen van tegyük fel pl 20 program,meg 3-4 játék,abból tutti hogy 8-10 rendszer inditásnál lefutattja a frissitést,vagy bekapcsol,igy a botolás lassabb.
Ha esetleg valaki mostanában venne (vagy vett) VGA-t ,
és kellően élvezte a mostani árszintet a kasszánál
Akkor egy kis -egyáltalán nem félreérthető- kedélyjavítás
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...