így van. viszont amd házánál is vannak gondok, nem csak intelnél.
nekem 1050ti van (még), wothoz bőven elég. fhd full beállításon fix 60fps. (ennyit bír a monitor). az új grafikát leteszteltem anno, 11k pontot kapott, i5 3570k 4,2GHzen, 8GB 1600as ramok mellett.
gtx970, gtx980, gtx1050ti. mind1, DE GTX legyen, GT "hulladék"
Nagyon hasonlít a hardverünk: nekem i5 4670 van, szintén 8gb 1600mhz ram és egy 1050 Ti-t tervezek beszerezni.
Vsync nélkül mennyire képes a vga?[/quote]
Igen bízom benne én is hogy nem kell semmit cserélnem, csak azok a teszteredmények nem mondanak igazából sokat nekem, mert nemtudom mi az ajánlott/elfogadható.
Egy-két embernél meg olyan számok repkednek hogy hűha, úgyhogy gondoltam jobb felkészülni mindenre.
Amit a teszt progiban láttál, arra számíthatsz. A csoda erőművek, meg akik fejleszteni akarnak, ők vagy nem WoT-ra fejlesztenek elsősorban, vagy olyan igényeket akarnak kielégíteni, ami egy átlag usernak nem szükséges (UHD grafika, fix 100fps stb.). Annyit költs, ami neked ár-érték arányban megéri. Én vagy most vennék egy VGA-t, meg egy normális középkategóriás tápot 12-15eFt értékben, vagy kivárnék , tudomásul véve, hogy ha nem tetszik amit látok majd, akkor várhatóan pár ezer forinttal már drágább lesz a VGA. De ha amúgy is a közeljövőben tervbe volt véve, akkor kár kivárni, mert lefelé egy jó darabig még nem fognak menni az árak, maximum lassan kúsznak felfelé.
UHD grafon min 74fps- és max 98fps amit kilehet hozni egy 7700k+1080ti-bol, ha valakinek ennél több kell az 2 1080ti vagy titan v inkább mert nem tudni a wot hogy kezeli az sli-t de mindegy melyik opcio mert mind kettö esetben több mint 500e ft kell csak vga-ra, ha több mint 100fps kell uhd-ban.
máskép a 60fps böven elegendö wotban persze 30fpsel sincsen probléma mert ottsem szagatt a játék
Igen bízom benne én is hogy nem kell semmit cserélnem, csak azok a teszteredmények nem mondanak igazából sokat nekem, mert nemtudom mi az ajánlott/elfogadható.
Egy-két embernél meg olyan számok repkednek hogy hűha, úgyhogy gondoltam jobb felkészülni mindenre.
Amit a teszt progiban láttál, arra számíthatsz. A csoda erőművek, meg akik fejleszteni akarnak, ők vagy nem WoT-ra fejlesztenek elsősorban, vagy olyan igényeket akarnak kielégíteni, ami egy átlag usernak nem szükséges (UHD grafika, fix 100fps stb.). Annyit költs, ami neked ár-érték arányban megéri. Én vagy most vennék egy VGA-t, meg egy normális középkategóriás tápot 12-15eFt értékben, vagy kivárnék , tudomásul véve, hogy ha nem tetszik amit látok majd, akkor várhatóan pár ezer forinttal már drágább lesz a VGA. De ha amúgy is a közeljövőben tervbe volt véve, akkor kár kivárni, mert lefelé egy jó darabig még nem fognak menni az árak, maximum lassan kúsznak felfelé.
UHD grafon min 74fps- és max 98fps amit kilehet hozni egy 7700k+1080ti-bol, ha valakinek ennél több kell az 2 1080ti vagy titan v inkább mert nem tudni a wot hogy kezeli az sli-t de mindegy melyik opcio mert mind kettö esetben több mint 500e ft kell csak vga-ra, ha több mint 100fps kell uhd-ban.
máskép a 60fps böven elegendö wotban persze 30fpsel sincsen probléma mert ottsem szagatt a játék
Bocsánat, nem jól tagoltam, úgy értettem UHD vagy 100fps stb.. Egyébként igen, amit írtál az igen extrém igény lenne
Nincs egyenlőre tervben, szóval kivárok.
Ez csak némi előretekintés hogy ha nem lennék elégedett a teljesítménnyel mire számítsak.
Már csak egy olyan monitor kéne ami ezt meg is tudja jeleníteni
Mert anélkül semmit sem ér az egész
azért 1000hz-es tv-n menne nem?
De van 240hz-es monitor is, minden csak pénz kérdése,
máshogy tn paneles amit nem vennék csak is ips 99%<rgb-színnel.
Már spórolok az AMOLEDES 8k-ra.
értem én a viccet meg minden, de létezik
1000hz tv
ahogy van
240hz monitor is
szoval lehet poén kodni, de utána kéne nézni a dolgoknak, mondjuk kétlem hogy a 161fps-es tagnak valamelyik ezek közül lenne, de attol még enm kell poénra venni .
8k monitor létezik
az már , hogy nem p-oled, bár szerintem egy 99+%-os rgb szinterü IPS monitor szebbszineket ad mint egy p-oled monitor,
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...