Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 48 perccel ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 2 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 2 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 15 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja

Gépigény

7 éve 7 hónapja #265666 Írta: laciqwer1
Megválaszolva: laciqwer1

Három típusra szűkítettem a keretem figyelembe véve:
LG 24M38H-B 23,5" LED
Samsung LS24D330HSX 24" LED
ASUS VX248H 24" LED

LG: 75 hz, 5 ms válaszidő, 3 év gari, 200cd/m2 fényerő
Samu: 60 hz, 1 ms válaszidő, 2 év gari, 250cd/m2 fényerő
Asus: 60 hz, 1 ms válaszidő, 3 év gari, 250cm/m2 fényerő

Árban az ASUS e legolcsóbb (és a legnehezebb :) ), de nem jelentős.
A legtöbb értékelés a SAMUról van, nem sok negatívumot írnak.

ez a 3 közül egyiket sem
inkább 24"-ban és abban az árban, ez sokkal jobb,
a ms-es válasz idös mizzériára annyit mondanák, hogy az 1ms-es tn paneles fps -re jo
az 5ms-esek meg ips panelel rendelkeznek nem fogod megbánni , én only ips monitort néznék több haszna van mint az 1ms vagy 5ms közötti különbség, a
sorrendet igy állitanám fel:
1.helyen : IPS paneles LG többsége az
2. helyen VA paneles samsung többsége az
3. helyen TN paneles ez minden gyártonál megtalálható ezek az 1ms-es monitorok.
én a helyedben ezek szerint döntenék , ha verseny szerüen cs:go-zol akkor az 1ms mindneféleképen.
ha ilyen hébe hoba fps és inkább wotozol akkor IPS alá nem adnám.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

7 éve 7 hónapja #265861 Írta: pepe0419
Megválaszolva: pepe0419
Szereztem egy hdmi-s monitort, rákötöttem az alaplapi VGA-t. legalább 15-20 fps-el gyengébb, mint a GT440 ugyanolyan WOT grafikai beállítások mellett. Most van nincs jól valami beállítva, vagy ennyivel gyengébb az Intel HD 630 az NVidia GT 440-nél.

7 éve 7 hónapja #265863 Írta: robertgida
Megválaszolva: robertgida

Szereztem egy hdmi-s monitort, rákötöttem az alaplapi VGA-t. legalább 15-20 fps-el gyengébb, mint a GT440 ugyanolyan WOT grafikai beállítások mellett. Most van nincs jól valami beállítva, vagy ennyivel gyengébb az Intel HD 630 az NVidia GT 440-nél.

Intel eddig se kellet,most meg mizéria van vele,igy mégúgyse.Alaplapi,integrált gpu mindig gyengébb,meg a ramból zabál.Meg irtam,gt szériát felejtsd el,az semmire se jó.Gigabyte gtx 650 2Gb volt mikor elkezdtem wotozni,75-80fps volt,meg mellete még játszotam crysis 1,2,3 lazán,röhögve vitte,meg a többi játékot is amivel játszotam.Veszel egy gtx 1050 TI vagy 1070-et,azt egy darabig nem kell venni másikat.Gondolom 4k monitorod nincs hogy 4k-ba játsz,igy full HD-re az emlitet 2 vga böven elég,és jópár év ig nem is lesz gondod vele,mert viszik a mai játékokat,és amik jönnek még ki.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: pepe0419

7 éve 7 hónapja #265864 Írta: Okynawa
Megválaszolva: Okynawa
így van. viszont amd házánál is vannak gondok, nem csak intelnél.
nekem 1050ti van (még), wothoz bőven elég. fhd full beállításon fix 60fps. (ennyit bír a monitor). az új grafikát leteszteltem anno, 11k pontot kapott, i5 3570k 4,2GHzen, 8GB 1600as ramok mellett.
gtx970, gtx980, gtx1050ti. mind1, DE GTX legyen, GT "hulladék" :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: pepe0419

7 éve 7 hónapja - 7 éve 7 hónapja #265866 Írta: Hecienda
Megválaszolva: Hecienda
Sziasztok!
Kicsit előre gondolkodván és készülvén a fejlesztett grafikára(meg éves költségvetésre :D) volna egy kérdésem.

Ezt az eredményt kaptam anno (ultrán futtani sem engedte):

Sajna monitorom lehalt így pontos beállításokat nem tudok mondani, de most is kb közepes beállításokon játszom, a felbontás viszont nincs fullhd-n hanem kicsivel alatta(így 50fps környéke megvan).

A gépem(lassan 4 éves):
Proci: AMD FX-4350 4.2Ghz
Alaplap: ASROCK 980DE3/U3S3
Memória: 2x4GB 1600Mhz Kingston
Táp: Kolink 400w
VGA: MSI R7 260 1GB
CPU hűtő: ARCTIC COOLING Freezer Xtreme Rev2
HDD: TOSHIBA 500GB 7200rpm 32MB SATA3

Monitornak pedig egy 80cm-s samsung fullhd tv-t használok.

Jelenleg ezzel a teljesítménnyel jól elvagyok, de kíváncsi volnék hogy van-e értelme valamire költeni ha március után kevésnek bizonyulna, és ha igen mire?
Mellékletek:

7 éve 7 hónapja #265871 Írta: robertgida

Sziasztok!
Kicsit előre gondolkodván és készülvén a fejlesztett grafikára(meg éves költségvetésre :D) volna egy kérdésem.

Sajna monitorom lehalt így pontos beállításokat nem tudok mondani, de most is kb közepes beállításokon játszom, a felbontás viszont nincs fullhd-n hanem kicsivel alatta(így 50fps környéke megvan).

A gépem(lassan 4 éves):

Jelenleg ezzel a teljesítménnyel jól elvagyok, de kíváncsi volnék hogy van-e értelme valamire költeni ha március után kevésnek bizonyulna, és ha igen mire?

VGA és táp mindenkép.Táp azért mert pl. ne agy isten veszel egy nagyobb vga-t,már az a 400w kevés,el se indul a gép lehet.VGA meg legalább valami 4GB-os.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Hecienda

7 éve 7 hónapja - 7 éve 7 hónapja #265874 Írta: Bhalangir
Megválaszolva: Bhalangir

Sziasztok!

A gépem(lassan 4 éves):

Ha a WoT a fő játék, akkor elég egy VGA, 4GB-os, 60eFt árkategóriában 1050ti vagy annak AMD megfelelője, illetve a tápot érdemes ellenőrizni, hogy elég lesz-e.
de természetesen csak akkor , ha a kapott eredmény nem elfogadható számodra és többet szeretnél. Egyébként közepes grafikával jól fog menni a jelenlegi infók alapján.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Hecienda

7 éve 7 hónapja #265879 Írta: Hecienda
Megválaszolva: Hecienda
Köszi mindkettőtöknek.

Igen bízom benne én is hogy nem kell semmit cserélnem, csak azok a teszteredmények nem mondanak igazából sokat nekem, mert nemtudom mi az ajánlott/elfogadható.
Egy-két embernél meg olyan számok repkednek hogy hűha, úgyhogy gondoltam jobb felkészülni mindenre.

7 éve 7 hónapja #265881 Írta: Sat_Okh
Megválaszolva: Sat_Okh
Sziasztok!

Olvasgatom a topicot és azt látom hogy az én gépemnél jobb konfigokkal is fejlesztéseket tervezgetnek a várható grafikai újítások miatt!
Az én konfigom most közepesen magas beállításokkal 161 FPS-t tud de full beállításokkal is 75-90 FPS-t produkál. Pedig nem gyorsvonat (4éves)
Ekkora változás lesz a gépigények terén, mert akkor én is elkezdek dolgozni! :trollol:
Ez van most:
Melléklet:

Melléklet:

7 éve 7 hónapja - 7 éve 7 hónapja #265886 Írta: pepe0419
Megválaszolva: pepe0419

Intel eddig se kellet,most meg mizéria van vele,igy mégúgyse.Alaplapi,integrált gpu mindig gyengébb,meg a ramból zabál.Meg irtam,gt szériát felejtsd el,az semmire se jó.Gigabyte gtx 650 2Gb volt mikor elkezdtem wotozni,75-80fps volt,meg mellete még játszotam crysis 1,2,3 lazán,röhögve vitte,meg a többi játékot is amivel játszotam.Veszel egy gtx 1050 TI vagy 1070-et,azt egy darabig nem kell venni másikat.Gondolom 4k monitorod nincs hogy 4k-ba játsz,igy full HD-re az emlitet 2 vga böven elég,és jópár év ig nem is lesz gondod vele,mert viszik a mai játékokat,és amik jönnek még ki.

Nem akarok én GT-t venni, de többen írták itt, hogy az alaplapi jobb, mint a GT440 őskövület, és hát nem. Most van én nem tudom beállítani a drivert, vagy tényleg nem jobb :) Mindenképpen legalább 1050-t veszek, vagy használtan egy 9xx-et, de kell monitor is majd hozzá, így együtt kb. 100e lesz :(

7 éve 7 hónapja - 7 éve 7 hónapja #265911 Írta: uuee
Megválaszolva: uuee

20-30 ezer huf-ig használtan egy GTX750Ti húz ki a minimál grafika mocskából
40 ezer körül R9 280-380 használtan
50k körül már a bolti kártyák is szóba jöhetnek

Az említett GTX660 erősebb mint a 750ti (és a 1030-nál is erősebb).

@Sat_Okh:
Tudomásom szerint 127fps a limit wotban. Egyébként gondolom megfelelő kompromisszumokkal a 750ti az új motorral is elég lesz (a szöveges értékelést nem érdemes figyelembe venni, az kb. 30Fps felett már great-re értékel). Amúgy ha bővítenél: használt i5-3470 (~20k), és 1050ti.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: 19287d58816f35754c4393db64367f89

7 éve 7 hónapja #265954 Írta: robertgida

Köszi mindkettőtöknek.

Igen bízom benne én is hogy nem kell semmit cserélnem, csak azok a teszteredmények nem mondanak igazából sokat nekem, mert nemtudom mi az ajánlott/elfogadható.
Egy-két embernél meg olyan számok repkednek hogy hűha, úgyhogy gondoltam jobb felkészülni mindenre.

Tápon soha ne sporolj,mert egy no name hulladék az alaplaptól kezdve a prociig kinyir mindent.400w manapság kevés,max egy irodai gépbe elmegy.Ha veszel egy 600-750w 85+ vagy 90+ -os tápot,az már ér valamit.proci,vga,sdd,hdd meg ha valamit bepakolsz még ahhoz kell is valami.Ha veszel manapság egy közepes vagy jobb vga-t,min. 400w kell neki,ha külsö csatis.Amúgy is,ezek a no name 4-500w-os tápok a valós teljesitményük 50-60% tudják csak.

7 éve 7 hónapja - 7 éve 7 hónapja #265955 Írta: dobilaci
Megválaszolva: dobilaci

Köszi mindkettőtöknek.

Tápon soha ne sporolj,mert egy no name hulladék az alaplaptól kezdve a prociig kinyir mindent.400w manapság kevés,max egy irodai gépbe elmegy.Ha veszel egy 600-750w 85+ vagy 90+ -os tápot,az már ér valamit.proci,vga,sdd,hdd meg ha valamit bepakolsz még ahhoz kell is valami.Ha veszel manapság egy közepes vagy jobb vga-t,min. 400w kell neki,ha külsö csatis.Amúgy is,ezek a no name 4-500w-os tápok a valós teljesitményük 50-60% tudják csak.

Minosegi 400-as tap elvisz egy GTX 970-et egy i5 6500 procival (overclock nelkul). Teljesen felesleges ilyen konfigokhoz 600-750-es tapot ajanlani. A vga gyartok csak azert adnak meg olyan magas teljesitmenyu tapot a vga leirasaban mert tudjak hogy sokan gagyi szarokat raknak a gepbe, amik valoban nem adjak le azt a teljesitmenyt ami fel van tuntetve rajtuk.

750w-es tap egy tobb vga kartyas tuningult procis rendszerhez szukseges (vagy banyagephez) , egyebkent penzkidobas.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: HUNterRichie, Leopardusz, uuee

7 éve 7 hónapja #265958 Írta: Bhalangir
Megválaszolva: Bhalangir

Köszi mindkettőtöknek.

Amit a teszt progiban láttál, arra számíthatsz. A csoda erőművek, meg akik fejleszteni akarnak, ők vagy nem WoT-ra fejlesztenek elsősorban, vagy olyan igényeket akarnak kielégíteni, ami egy átlag usernak nem szükséges (UHD grafika, fix 100fps stb.). Annyit költs, ami neked ár-érték arányban megéri. Én vagy most vennék egy VGA-t, meg egy normális középkategóriás tápot 12-15eFt értékben, vagy kivárnék , tudomásul véve, hogy ha nem tetszik amit látok majd, akkor várhatóan pár ezer forinttal már drágább lesz a VGA. De ha amúgy is a közeljövőben tervbe volt véve, akkor kár kivárni, mert lefelé egy jó darabig még nem fognak menni az árak, maximum lassan kúsznak felfelé.

7 éve 7 hónapja #265959 Írta: Serious_Threat
Megválaszolva: Serious_Threat

így van. viszont amd házánál is vannak gondok, nem csak intelnél.
nekem 1050ti van (még), wothoz bőven elég. fhd full beállításon fix 60fps. (ennyit bír a monitor). az új grafikát leteszteltem anno, 11k pontot kapott, i5 3570k 4,2GHzen, 8GB 1600as ramok mellett.
gtx970, gtx980, gtx1050ti. mind1, DE GTX legyen, GT "hulladék" :)

Nagyon hasonlít a hardverünk: nekem i5 4670 van, szintén 8gb 1600mhz ram és egy 1050 Ti-t tervezek beszerezni.
Vsync nélkül mennyire képes a vga?

Téma: OFF topik

• Sixtyfeetofbridge profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ez inkább szomorkodó poszt,  mert nem olyan...
    • Írta: Sixtyfeetofbridge
    • 12 órája 2 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• perretz profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: perretz
    • 5 órája 12 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 15 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.