Halli. Van egy lenovo z50-75 laptopom. AMD FX-7500. AMDradeon R7 m260dx. 4GB RAM. Eddig full hd ban játszottam 45-65fps el. Hogy ha tumultus volt kőzelemben akkor egy pilanatra meg akadt a játék. Ezért bövitettem a ramot szervizben 8gb ra. Na most az óta fekete nagy foltok vannak a játékban és az fps nem éri el az 50et.Ha tudtok segíteni elöre is nagyon meg kőszőnőm!
Halli. Van egy lenovo z50-75 laptopom. AMD FX-7500. AMDradeon R7 m260dx. 4GB RAM. Eddig full hd ban játszottam 45-65fps el. Hogy ha tumultus volt kőzelemben akkor egy pilanatra meg akadt a játék. Ezért bövitettem a ramot szervizben 8gb ra. Na most az óta fekete nagy foltok vannak a játékban és az fps nem éri el az 50et.Ha tudtok segíteni elöre is nagyon meg kőszőnőm!
Lehetséges variációk:
- rossz a ram
- nem jó helyen van
- nem kompatibilis
- valami el lett mozdítva és nem került vissza a csatlakozójába.
-> szervizes megcsapkodása egy batzpapuccsal, vagy mi.
Oh my god,5 milliàrd légy nem tèvedhet ugye?Legnèpszerübb?Nem,csak legtöbbet telepitett,ami nem ugyanaz,Amerikaban van a legtöbb olyan emberke aki egy Flash telepitésnél is ész nélkü nyomkodja a Next gombot.....
7 éve 4 hónapja#276037Írta: 19287d58816f35754c4393db64367f89
Megválaszolva: 19287d58816f35754c4393db64367f89
Ezen még vitatkozni is kár. Az egyik tesztlabor ilyen eredményt hoz ki, a másik meg amolyant. Aki ésszel mozog a neten annak a windows gyári vírusirtója is bőven megteszi. Főleg ha azt nézzük, hogy manapság védelem szempontjából szinte semmiben nem marad el a nagy nevektől észlelési százalékban.
Van olyan oldal ,ahol a wargaming esetleg ajánlást tesz a játékhoz lehetöség szerint legjobban passzoló pc configokat illetöen ?
Nem hinném. Mit takar amúgy, hogy "passzol"? Többféle grafikai beállítás van. Milyen minőségben, hány fps-sel kívánod tolni? Az 1.0 már kapott multicore támogatást, így nem feltétlenül áll meg a játékra intelt jelmondat. A videókártya pedig szimpátia kérdése. Multis tömegjátékokat mindig úgy csinálnak, hogy minél többféle rendszeren jól elfusson, így nem igazán van olyan, hogy mi passzol.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...