Ezen a laptopon elfutna a WoT alacsony grafikai beállításokon? Nem a grafika a lényeg nekem, felőlem minimumon is futhatna rajta. A lényeg hogy ne szaggasson a játék a gép lassúsága miatt.
Hasonló laptopom van nekem is, és csak a FrontLine-hoz kell lentebb vennem a grafikát. (Randomban a legtöbb grafikai beállításom közepesen van, egy-kettő magas, de szépen fut. 40-50 fps, ami nekem elég.)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MaxWell125
Mivel már nagyon elterjedtek a világítós billentyűzetek, gondoltam én is beszerzek egyet. Miután kicsit utána olvastam. rájöttem még lényegesebb hogy mechanikus legyen. De mégis melyik az ami még nem nagyon drága és mégis ajánlani tudnátok?
Mivel már nagyon elterjedtek a világítós billentyűzetek, gondoltam én is beszerzek egyet. Miután kicsit utána olvastam. rájöttem még lényegesebb hogy mechanikus legyen. De mégis melyik az ami még nem nagyon drága és mégis ajánlani tudnátok?
Nem tudom nálad mennyire számít, de azt vedd figyelembe, hogy ha jól tudom hangosabbak a mechanikus bill billentyűi mint 1 hagyományosnak, nálam sajnos kizáró ok volt így maradtam a réginél..
Nem tudom nálad mennyire számít, de azt vedd figyelembe, hogy ha jól tudom hangosabbak a mechanikus bill billentyűi mint 1 hagyományosnak, nálam sajnos kizáró ok volt így maradtam a réginél..
Igen erről olvastam a neten. Ez nem túl jó hír. Jó lenne kipróbálni valahol, de szinte már csak rendelésre lehet kapni mindent. Valamelyik asusról olvastam hogy ahhoz képest halk, hogy mechanikus.
Igen erről olvastam a neten. Ez nem túl jó hír. Jó lenne kipróbálni valahol, de szinte már csak rendelésre lehet kapni mindent. Valamelyik asusról olvastam hogy ahhoz képest halk, hogy mechanikus.
Egyébként billnél nincsenek olyan különbségek mint az egerek között, mert ugye egérnél számít, hogy mennyire pontosan mozog a kurzor, billnél ilyen nincs lenyomod azt reagál, de érdemesebb lehet vezetékest venni, hogy ne késsen a jel annyira. Persze a drágább fajtáknál a vezeték nélküli se késik. Érteni nem értek ezekhez csak mikor billt és egeret kerestem akkor ilyesmiket olvastam fórumokon, ha valami nem állja meg a helyét kérem javítson ki valaki.
7 éve 3 hónapja - 7 éve 3 hónapja#277126Írta: talpi99
Megválaszolva: talpi99
Kis segítséget kérek: Adott egy i5 4690, 16g ram, radeon 380 strix. Akár fejlesztett, akár normál grafikán indítom, vagy a csúszkákat leveszem teljesen, vagy feltolom ultrára, 60 fps. legujjabb radeon driver van fent. Valakinek ötlete? Bocs, meglett a gond, köszi azért.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...