Kis segítséget kérek: Adott egy i5 4690, 16g ram, radeon 380 strix. Akár fejlesztett, akár normál grafikán indítom, vagy a csúszkákat leveszem teljesen, vagy feltolom ultrára, 60 fps. legujjabb radeon driver van fent. Valakinek ötlete?
Vedd ki a pipát a jelzett helyről....
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: talpi99
Ugye tudod, ha a monitorod csak 60hz akkor felesleges, hogy tobb FPS-ed legyen mert ugyse fogsz tobbet eszlelni belole? Feleslegesen ne porogjon szerencsetlen gep, nekem is bevan fixalva 60-ra pedig 120+ fps is meglehetne, ha a monitorom nem csak 60hz lenne..
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: talpi99
7 éve 3 hónapja - 7 éve 3 hónapja#277184Írta: Sat Okh
Megválaszolva: Sat Okh
Sziasztok!
Kérdésem lenne a szakértő urakhoz!
Az alaplapom ASRock H77-Pro M támogatja a PCI-e 3.0 x16-ot és a videókártyám is Gigabit GeForce GTX 750 Ti OC.
De a gpu-z is és egyéb tesztelgetők 2.0 x16-ot jelez.
Mi lehet a hiba? A BIOS-ban csak GEN3-ra tudtam átállítani, több általam ismert opció nincs vagy nem találtam!
Sziasztok!
Az alaplapom ASRock H77-Pro M támogatja a PCI-e 3.0 x16-ot és a videókártyám is Gigabit GeForce GTX 750 Ti OC.
Mi lehet a hiba? A BIOS-ban csak GEN3-ra tudtam átállítani, több általam ismert opció nincs vagy nem találtam!
Köszönöm előre is a válaszokat!
]
A PCIe vezérlő a prociban van (legalábbis az a 16 sáv, amit a VGA kap), a 2. generációs procik (sandy bridge) csak 2.0-át tudnak (függetlenül attól hogy celeron vagy i7), a 3. generációs 1155-ös procik (ivy bridge) i5-től felfelé már 3.0-át is. Semmi jelentőssége, még egy 1080-nál is marginális, egy 750ti-nél meg abszolút mind1, a 16xPCIe 2.0 sávszélessége is több mint elég,
Last edit: 7 éve 3 hónapja by uuee.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: 19287d58816f35754c4393db64367f89, Sat Okh
Sziasztok!
Köszönöm előre is a válaszokat!
]
A PCIe vezérlő a prociban van (legalábbis az a 16 sáv, amit a VGA kap), a 2. generációs procik (sandy bridge) csak 2.0-át tudnak (függetlenül attól hogy celeron vagy i7), a 3. generációs 1155-ös procik (ivy bridge) i5-től felfelé már 3.0-át is. Semmi jelentőssége, még egy 1080-nál is marginális, egy 750ti-nél meg abszolút mind1, a 16xPCIe 2.0 sávszélessége is több mint elég,
Szia!
Köszönöm! Ezt nem tudtam ... alapfelhasználó vagyok, én csak örülök ha a dobozra rá van írva hogy "PCIe. 3.0" de hogy milyen feltételekhez van kötve ahhoz már sötét vagyok ...
Ezt nem tudtam ... alapfelhasználó vagyok, én csak örülök ha a dobozra rá van írva hogy "PCIe. 3.0" de hogy milyen feltételekhez van kötve ahhoz már sötét vagyok
Nem probléma ha "csak alapfelhasználó" vagy
Viszont éppen ezért nem árt ha pénzköltés előtt kicsit rákeresel az adott termékre , annak gyári leírására.
És amelyik jellemzőnél kicsi "csillag" vagy szám van akkor megnézed hogy az milyen pontosítást tartalmaz
(Ez mondjuk messze nem csak számtech esetében javasolt erősen )
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sat Okh
Péntekre érkezik az új gépem és ehhez szeretnék tanácsokat kérni. Főképp azon, hogy a WoT milyen beállításokon futna el a legjobban plusz az, hogy ehhez esetleg megérné-e lecserélni a 6 éves monitorom. Előre is Köszi
Péntekre érkezik az új gépem és ehhez szeretnék tanácsokat kérni. Főképp azon, hogy a WoT milyen beállításokon futna el a legjobban plusz az, hogy ehhez esetleg megérné-e lecserélni a 6 éves monitorom. Előre is Köszi
Egy majd 7 éves Fujitsu monitorom van mellé, ennek a cseréjén gondolkodom még ha esetleg valaki tudna tippet adni hozzá
Ha ennyi pénzed van,mint az általad összeirt gép,akkor inkább tennék még hozzá azt jobbat.vagy intel helyet amd,8mag 16szálas olcsóbb mint az intel,és jobb is,de 16mag 32szálas is kijön.Deszka is jóval olcsóbb az amdhez.De hát te tudod,te pénzed.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MDavid1995, Sics, Morphus101
Egy majd 7 éves Fujitsu monitorom van mellé, ennek a cseréjén gondolkodom még ha esetleg valaki tudna tippet adni hozzá
Ha ennyi pénzed van,mint az általad összeirt gép,akkor inkább tennék még hozzá azt jobbat.vagy intel helyet amd,8mag 16szálas olcsóbb mint az intel,és jobb is,de 16mag 32szálas is kijön.Deszka is jóval olcsóbb az amdhez.De hát te tudod,te pénzed.
Én ennyire mélyen nem mentem bele a dolgokba, az volt az egyedüli kikötésem, hogy 400k körül kijöjjön.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...