Mivel már kaptam itt párszor segítséget, megpróbálom most is, DE előrevetíteném, hogy sok tekintetben nagyon OFF kategória lesz a kérdésem...
Szóval...nem feltétlenül látok hosszú jövőt a WOT-ban magam számára, a "pótlék" Heroes 3-at meg már kissé kijátszottam, így gondoltam nem ártana beújítani valami más játékot...San Andreas-ig megvolt már a GTA-sorozat, így a GTA 4-re esett a választásom...."nem hivatalos beszerzésből" fel van telepítve, csak bizonyos átmásolandó dll-eken rugózik a gépem....utánanézve írták, hogy a Windows Defender szereti ezeket automatice vírusnak nézni, s így kérdés nélkül törli, ergo ajánlott azt kikapcsolni...amit meg is próbáltam, többek közt a 'gpedit.msc'-féle módszerrel...csakhogy nekem fullra nem írja ki a mappák közé a Windows Defendert...mivel egyébként tökre nem értek az ilyesmihez, kérdezném, hogy ez azt jelenti, hogy már ki van kapcsolva/le van tiltva ez a program, s ezért nem látom (valahol olvastam, hogy a gpedit telepítésétől egyből tiltódik vagy mi), VAGY csak annyira el lenne dugva, hogy még így se látszik? (Az a bizonyos dll továbbra is egyből törlődik, amint indítanám a játékot...)
Előre is köszi!
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...