Semmit nem értek az informatikához, de sajnos a WOT-ot szeretem, viszont a 15-20 fps-t meg a minimum grafikát meguntam, szóval beruháztam egy laptopra..Még nem érkezett meg, de már fűt a kíváncsiság..Valaki nem tudná megmondani nekem, hogy az alábbi adatok alapján milyen grafikán, mekkora fps-el futtathatom majd a játékot?
Semmit nem értek az informatikához, de sajnos a WOT-ot szeretem, viszont a 15-20 fps-t meg a minimum grafikát meguntam, szóval beruháztam egy laptopra..Még nem érkezett meg, de már fűt a kíváncsiság..Valaki nem tudná megmondani nekem, hogy az alábbi adatok alapján milyen grafikán, mekkora fps-el futtathatom majd a játékot?
Nemsokára ideiglenesen laptopra kell váltanom. HD-közepes grafikai beállításokkal (az asztalin is így használom), kb. mennyibe fáj egy wot-képes új laptop? Valami tipp, hogy mire figyeljek a kiválasztásnál?
Nemsokára ideiglenesen laptopra kell váltanom. HD-közepes grafikai beállításokkal (az asztalin is így használom), kb. mennyibe fáj egy wot-képes új laptop? Valami tipp, hogy mire figyeljek a kiválasztásnál?
Köszönöm!
Attól függ milyen grafikával akarsz játszani.Ami a fullt vigye,az olyan 6-700k árba van.Az asztali gép mindig többet ér,Bövithetöség miatt is.
Köszönöm!
Attól függ milyen grafikával akarsz játszani.Ami a fullt vigye,az olyan 6-700k árba van.Az asztali gép mindig többet ér,Bövithetöség miatt is.
Nem kell full, asztalin is csak középgrafikával játszom, SD klienssel (rosszul írtam előzőleg) . Egy évig külföldön leszek, azért kell váltanom laptopra.
AMD FX8300 procival, és még mondjuk 8 giga 1333mhz-s DDR3 rammal még valamennyit kihozhatsz ebből a gépből, még esetleg egy olcsóbb SSD-t ajánlanék a gépedbe, hogy a betöltési időd is jóval alacsonyabb legyen. Árakat most nem tudok mondani (utazom), de sztem max így úszod meg olcsóbban.
Ezen felül pedig egy komplett gépbelső csere. Szóval ha ez után kellene bővítened még, akkor arról sajnos le kell tenned
Pár ezer FT-ért veszel egy másik lapot,ami támogatja a magfeloldást,persze ha szerencséd van,akkor sikerül is.Útána ajálanák egy másik videokártyát,az az 1GB karcsú nagyon.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1
Sziasztok. Mitől van az, hogy mostanig bármilyen grafikán volt 6í fps em stabilan, most meg minimum grafikán is 30 van és fullon is?Egyik óráról a másikra...
Ha csak WoT-on akkor videókártya csere egy min. 2GB-ra. A WoT elsősorban kártyafüggő.
Itt vannak az ncore motor tesztje, ez a valóságban is gyakorlatilag hasonló. www.wotinfo.hu/...t=%1$d
Ebből tudsz böngészni, hogy mihez képest mennyiért hova lehet jutni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1
Abba a lapba az fx8xxx-es proci nem jó ötlet mert megse fog nyikkanni azokhoz a procikhoz egy jó féle lap kell egy gyenge lappal nem fog jól működni még ha kompatibilis is...
Abba a lapba az fx8xxx-es proci nem jó ötlet mert megse fog nyikkanni azokhoz a procikhoz egy jó féle lap kell egy gyenge lappal nem fog jól működni még ha kompatibilis is...
Értem, ez esetben ne tessék rám hallgatni teljesen, nem tudtam, hogy az amdvel ilyen téren problémák lehetnek. Egyébként nyilván egy architektúracsere segítene leginkább.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...