Sziasztok.
Segítségre lenne szükségem egy hozzáértő, türelmes játékostárstól :-)Van egy ősrégi gépem amin játszok:-Alaplap egy Asrock FM2A88X+ Killer, Processzor egy AMD A8-6500 APU with Radeon(tm) HD graphics 3.50 Ghz,Ram 8 GB,Win7 64 bit (ez egy 120 Gigás SSD meghajtón, van még egy 1 TB-s sima tárhely és egy 60 Gigás SSD amin a játék SD verziója található. Hja és egy ASUS Radeon R9 270 2G Vga.
Nos, sajnos ezen a gépen a WOT már közepes grafikán is be-be szaggat, a nagy pályák és a Frontline pedig diavetítő kb. A Vga elvileg nem annyira gyenge, legalább is ezt mondták, persze nem lehet vele pl. Warzone-ozni gondolom, de talán WOT-ra még elég. Szeretnék fejleszteni a WOT érdekében, Alaplap, Processzor és Ram-ra gondoltam. Sajnos a keret nem sok rá, így használtan nézegetnék. Ebben kérnék segítséget ( a WOT a fő szempont). Úgy 80-100 ezret tudnék rá szánni (tudom tényleg nem sok) Találtam pl olyan gépet ami megfelel a WOT hivatalos gépigényének, elég olcsón, de akkor kiderült hogy hiába pl. I5 proci, de 4. generációs ami alig jobb a mostani procimnál állítólag. Na hogy bejöttek a generációk a procinál, el is vesztem mert nem értek hozzá. Ezért kérnék segítséget, esetleg ajánlásokat hardverapro-ról egy olyan alaplap, proci, ram hármasra amivel bentebb lennék a wot tekintetében mint most. Köszönöm ha valaki segít, előre is
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...