Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 21 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 22 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Gépigény

10 éve 10 hónapja #73974 Írta: HernyotalpHun
Megválaszolva: HernyotalpHun
Teljesen reménytelen... Hagyd rá..
Egyébként erről most nekem is egy sztori jutott eszembe...
Pár évvel ezelőtt amikor megvettem az SL55 mercimet 5 éves auto volt a párom kitalálta hogy vigyük el az anyósomnak megmutatni vidékre falura.
Megérkeztünk az anyósom hosszas méregetés után megkérdezte hogy uj autora nem tellett? Nézzem meg a szomszédját az most vett egy uj daciát ! Az egy szép új autó és nem egy 5éves használt vacak... Meg sem probáltam neki elmagyarázni....

Igen 6 éves minőségi cuccokból.Nézzek utána?Ezeket már szinte kapni sem lehet annyira régiek.Egyébként meg nem trollkodás csak közel 90ezerér aki ezt megveszi az nem kicsit jár rosszul.

Nézz utána nyugodtan hogy mennyiért adják, a core2duo-s fos gépeket adják 40k környékén és köze nincs ehhez a géphez.

Miért járna bárki is rosszul ezzel a géppel?

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 10 hónapja #73976 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

Sziasztok, épp laptop vásárlás előtt állok, olyat szeretnék venni amin egy normálabb grafikán ( nem minden a legminimumabban) elmenne a wot!

Esetleg tudnátok ajánlani vmilyen oldalt ahol olcsóbban lehetne válogatni? Valamint milyen márkát ajánlanátok ?:O én a Dell és a HP között vacilálok :O

Kb. 100-120 at szánnék rá, néztem már eddig is oldalakat kb ennyiért i3 procis, 4 giga ram stb-t kapnék, amin már talán el-el szaladgálna a wot is reményeim szerint!

A Válasdzokat előre is köszönöm ! :)

Szia, nekem relative alacsony grafikai felbontásnál (egy két dolog van maxon, látótáv meg ilyenek) nincsenek teljesítmény gondjaim de ha feljebb húznám a grafikát, akkor lennének és ez egy 330.000 forintos laptop volt 2 éve (Lenovo Y 580).
Ami teljesítményben számít:
- SSD a betöltésnél, ezt mindenképpen vedd meg bele (akkor is ha nem WOT-ra kell)
- processzor több magossága az új motor miatt
- Videokártya, hogy a különböző textúrákat, fény effekteket, fizikát valami kiszámolja

Sajnos azt kell hogy mondjam, hogy 100-120e forintból nem fogsz tudni olyan laptopot venni, ami ezt az igényt kielégíti.

Én nem gondolkodnék márkákban, mert sokkal inkább egy modell határozza meg, megéri-e megvenni. Ha mindenképpen márkában akarsz gondolkodni a HP-t nem javaslom. Elmúlt pár évben nagyon leesett a színvonala annak a kategóriának, amiben te keresel gépet, 3 kilóért meg már kb. mindegyik jó. Sok problémánk van vele (hullanak a tápok, akkuk), volt több gyári hibás.

A Dell is csak abban a kategóriában jó, ahol már normálisan lehet őket árazni (Vostro, Latitude) vagyis a consumer Inspironok ugyan olyan szarok (és nem tudja a jó kis hozom viszem, meg on site javítási szolgáltatásokat sem).

Ha mindenképpen mondanom kéne márkát, akkor a Lenovot mondanám, a piacterítő olcsó taktikája miatt.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Popika

10 éve 10 hónapja #73977 Írta: Axekiller01
Megválaszolva: Axekiller01
Lenovo G505s laptop 4mag4gb ram 2gb vga r5 szèria
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Popika

10 éve 10 hónapja #73979 Írta: adush_eu
Megválaszolva: adush_eu

Lenovo G505s laptop 4mag4gb ram 2gb vga r5 szèria

Ah, én is ezt néztem ki. Pont most akartam ajánlani, illetve a véleményeteket kikérni róla. Akkor ez szerinted is jó vétel ebben az árkategóriában?

10 éve 10 hónapja #73987 Írta: Grievous
Megválaszolva: Grievous
Mi nyáron vettünk egy G505-öst, de szerintem kicsit gyengébb összeállításban (pénzkeret elégé alacsony, így is hitelezve van most, de normális áron)
4 giga ram, 1 integrált Radeon HD 8330 (memóriából fél giga megy most ár), proci egy AMD A4-5000 (1.5ghz). A Wot most minimális beállításokkal, Jacktor modpackkal megy max 30 fps-sel, ami a korábbi gépemhez képest fényévekkel jobb. A Star Wars: The Force Unleashed 1-2 helyen ugyan kicsit akad, de azok is inkább pályarész betöltéskor.
(OP egy 8.1-es, 64bites változat.

10 éve 10 hónapja - 10 éve 10 hónapja #73992 Írta: tibi1123
Megválaszolva: tibi1123
Figyelem: Spoiler!

Ennél jobb gépet cseréltem le, mert szarul ment a wot rajta, ha alacsony fps-el játszom bármit 10-20 perc után megfájdul a fejem. Feleségem gépe majdnem ilyen netezni, meg egy régi mmo-val játszani. A 2 1TB-s winyó és 2 dvd író meg csak parasztvakítás egy (gémer)gépben, ahol 4 gb ram van...A gép nem rossz, de generációs lemaradásban van. Nekem is van 4850-es kártyám, ami megafasza volt kábé 2008-ban. De most 10e ft-ért sem kell senkinek. El sem hiszem, hogy ezt mondom, de nagyjából egyet kell értenem HunZsolttal.

10 éve 10 hónapja #73994 Írta: Ergil
Megválaszolva: Ergil
A Lenovonak és a Dell Inspiron-oknak az olcsó "budget" szériájában elég sok különvéle konfig van. A dedikált videókártya kb 10e Ft pluszt jelent.
Erre jó példa a korábban említett AMD Radeon R5 M230-as változat.
Nézz alaposan körbe, mert sok helyen azért olcsó, mert nagy készletet vásárolnak be belőle, de lehet, hogy nem pont az a konfig ami neked kell.

Tudom még ajánlani a B590 (B50-70) sorozatot is. Az is jó tartós "ipari" műanyagból készül, de a felhasználóim szeretik. Ugyanennyi idő alatt a Dell Inspiron sokkal jobban elhasználódott (1.5 - 2év / napi 8-10 óra)

SSD-t később is cserélheted, mondjuk egy kevésbé márkás 120GB-so Intenso 15e ft.
Ugyanez áll a memóriára is, később érdemes +1 4GB-os modult belerakni a notebookba.

10 éve 10 hónapja - 10 éve 10 hónapja #73996 Írta: Ergil

Figyelem: Spoiler!

Nem tudom lehet, hogy RAID-be voltak kötve, én is így használtam sokáig, miután egy gépen megdöglöttek a fotóim. SSD+ 2 winyó RAID-ben. Egyébként ha nem kell valami kérdezd meg az eladót, hogy annélkül eladja-e.

10 éve 10 hónapja #74006 Írta: Popika
Megválaszolva: Popika
Üdv megint! Eddig keresgélésem során ezt a laptopot találtam ami eléggé jónak tűnik számomra, igaz ez már 135 ropiba fájna :O

Lenovo Z50

AMD Vision A8-7100 Processor (Quad-Core) Turbo CORE 3,0 GHz, 4 MB Cache, 19 Watt TDP, : 15,6" LED 1366 x 768 (HD), : 4 GB (SO-DIMM DDR3, 1600 MHz), Max 16GB RAM, : 500GB SATA + 8GB SSHD Express Cache; : AMD Radeon Graphics (2048 MB);

Mit gondoltok róla?
Elnézést h itt kérdezgetek , de nagyrészt wot-ra használnám, és nem vagyok egy nagy géniusz a laptopokban :/

10 éve 10 hónapja #74012 Írta: Ergil

Üdv megint! Eddig keresgélésem során ezt a laptopot találtam ami eléggé jónak tűnik számomra, igaz ez már 135 ropiba fájna :O

Lenovo Z50

AMD Vision A8-7100 Processor (Quad-Core) Turbo CORE 3,0 GHz, 4 MB Cache, 19 Watt TDP, : 15,6" LED 1366 x 768 (HD), : 4 GB (SO-DIMM DDR3, 1600 MHz), Max 16GB RAM, : 500GB SATA + 8GB SSHD Express Cache; : AMD Radeon Graphics (2048 MB);

Mit gondoltok róla?
Elnézést h itt kérdezgetek , de nagyrészt wot-ra használnám, és nem vagyok egy nagy géniusz a laptopokban :/

Szia, a processzorról majd mások megmondják az okosat, de
- a dedikált videókártya saját RAM-mal dicséretes
- ezt a felbontást el fogja hajtani gond nélkül
- SSHD cache nem rossz, érezhetően gyorsulni fog a Windows betöltés, WoT nem biztos
- SSD és/vagy memória később bővíthető (Én beleraknék még 4GB memóriát)

10 éve 10 hónapja #74014 Írta: Ergil

Lenovo Z50

Mit gondoltok róla?

Szia, a processzorról majd mások megmondják az okosat, de
- a dedikált videókártya saját RAM-mal dicséretes
- ezt a felbontást el fogja hajtani gond nélkül
- SSHD cache nem rossz, érezhetően gyorsulni fog a Windows betöltés, WoT nem biztos
- SSD és/vagy memória később bővíthető (Én beleraknék még 4GB memóriát)

Biztos Z50? A LENOVO honlapja szerint a Z50 FullHD-s (nagyobb felbontású) Ráadásul nagyker árlistában többnyire már csak Z50-70 vagy Z50-75 modelleket látok, vagyis kifutó modell lehet

10 éve 10 hónapja - 10 éve 10 hónapja #74027 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

A Lenovonak és a Dell Inspiron-oknak az olcsó "budget" szériájában elég sok különvéle konfig van. A dedikált videókártya kb 10e Ft pluszt jelent.
Erre jó példa a korábban említett AMD Radeon R5 M230-as változat.
Nézz alaposan körbe, mert sok helyen azért olcsó, mert nagy készletet vásárolnak be belőle, de lehet, hogy nem pont az a konfig ami neked kell.

Tudom még ajánlani a B590 (B50-70) sorozatot is. Az is jó tartós "ipari" műanyagból készül, de a felhasználóim szeretik. Ugyanennyi idő alatt a Dell Inspiron sokkal jobban elhasználódott (1.5 - 2év / napi 8-10 óra)

SSD-t később is cserélheted, mondjuk egy kevésbé márkás 120GB-so Intenso 15e ft.
Ugyanez áll a memóriára is, később érdemes +1 4GB-os modult belerakni a notebookba.

Az pár éves Dell Inspironok meglehetősen szarok. Egyrészt a műanyagjaik iszonyatosan kopnak és repednek, másrészt meg valami iszonyatosan elbaszott elrendezésű a belsejük. Pl. ki kell szedni a laptop felét hogy hozzáférjél a vinyóhoz mert az alaplap alulról takarja, felülről meg a billentyűztet meg az összes műanyagburkolat (N5010). Ráadásul szerettek melegedni is...

A Lenovokkal nem volt ilyen baj és sokkal jobb az anyaguk is (170 körül már gőzölt aluminium felületes notikat lehetett anno kapni, amik nem nagyon koptak), a hardver meg úgy is mindegyikben kb. ugyanaz (Intel vagy AMD).

Egyébként én ott csalnék az áron, hogy megvenném az Ncore webshopjából az operációs rendszert , őőő Linuxot használnék és azon az áron egyből raknék bele egy SSD-t, a vinyót meg kitenném egy usb3 keretbe, illetve nyomnék bele még egy memória modult mert a memória összességében nem drága. A full HD-s kijelző helyett HD-val is lehet 20 ropit spórólni, költsd inkább egy jobb külső monitorra (40K körül már van) és akkor azt a következő gépedre is rádughatod.

Amit viszont biztosan nem fogsz cserélni, az a videokártya (Kivéve Lenovo Y új szériája) szóval az árban az legyen a döntő tényező, minél brutálisabb legyen.

Másik gondolat az Nvidia vs AMD, amióta a Physix ennyit számít én Nvidia párti vagyok, mert a fizika lemodellezését minden játékban meg kell tenni, a többit (T&L, víz, füst) meg úgy is mindenki kikapcsolja.

10 éve 10 hónapja #74034 Írta: Ergil

Az pár éves Dell Inspironok meglehetősen szarok. Egyrészt a műanyagjaik iszonyatosan kopnak és repednek, másrészt meg valami iszonyatosan elbaszott elrendezésű a belsejük. Pl. ki kell szedni a laptop felét hogy hozzáférjél a vinyóhoz mert az alaplap alulról takarja, felülről meg a billentyűztet meg az összes műanyagburkolat (N5010). Ráadásul szerettek melegedni is...

Teljesen egyetértek. Szeretem a Dell supportot, szervereket is, de ezt az olcsó Inspiron szériát el kell felejteni.
Jobb tapasztalatom volt Samsung-gal, de ők most a Sonyval egyetemben kivonultak Európából. A többi márkával nincs közvetlen tapasztalatom ebben a kategóriában.
+1 LENOVO mellett - jellemzően tükröződésmentes kijelzővel árulnak mindent ami korábban csak az üzleti kategóriára volt jellemző - úgy látom a többi márka is kezdi átvenni ezt a filléres pluszt

10 éve 10 hónapja #74073 Írta: Axekiller01
Megválaszolva: Axekiller01
Ezt a modellt 119-be tudom beszerezni ha érdekel.

ipon.hu/webshop...711552

10 éve 10 hónapja #74082 Írta: Ergil

Ezt a modellt 119-be tudom beszerezni ha érdekel.

ipon.hu/webshop...711552

Ha ezt választja akkor ne a 59-422980-as configot hanem 59-422981-et vegye.
Abban van 8GB-os SSD gyorsító (SSHD)
A többi része ok, az Ipon-n nem látszik, de saját 2GB-memóriája van a VGA-nak.

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 12 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • A Vz. 55 tankon melyik löveget célszerű...
    • Írta: VaFec
    • 1 órája 11 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 10 perce ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 13 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.