Sziasztok, épp laptop vásárlás előtt állok, olyat szeretnék venni amin egy normálabb grafikán ( nem minden a legminimumabban) elmenne a wot!
Esetleg tudnátok ajánlani vmilyen oldalt ahol olcsóbban lehetne válogatni? Valamint milyen márkát ajánlanátok ?
én a Dell és a HP között vacilálok 
Kb. 100-120 at szánnék rá, néztem már eddig is oldalakat kb ennyiért i3 procis, 4 giga ram stb-t kapnék, amin már talán el-el szaladgálna a wot is reményeim szerint!
A Válasdzokat előre is köszönöm ! 
Szia, nekem relative alacsony grafikai felbontásnál (egy két dolog van maxon, látótáv meg ilyenek) nincsenek teljesítmény gondjaim de ha feljebb húznám a grafikát, akkor lennének és ez egy 330.000 forintos laptop volt 2 éve (Lenovo Y 580).
Ami teljesítményben számít:
- SSD a betöltésnél, ezt mindenképpen vedd meg bele (akkor is ha nem WOT-ra kell)
- processzor több magossága az új motor miatt
- Videokártya, hogy a különböző textúrákat, fény effekteket, fizikát valami kiszámolja
Sajnos azt kell hogy mondjam, hogy 100-120e forintból nem fogsz tudni olyan laptopot venni, ami ezt az igényt kielégíti.
Én nem gondolkodnék márkákban, mert sokkal inkább egy modell határozza meg, megéri-e megvenni. Ha mindenképpen márkában akarsz gondolkodni a HP-t nem javaslom. Elmúlt pár évben nagyon leesett a színvonala annak a kategóriának, amiben te keresel gépet, 3 kilóért meg már kb. mindegyik jó. Sok problémánk van vele (hullanak a tápok, akkuk), volt több gyári hibás.
A Dell is csak abban a kategóriában jó, ahol már normálisan lehet őket árazni (Vostro, Latitude) vagyis a consumer Inspironok ugyan olyan szarok (és nem tudja a jó kis hozom viszem, meg on site javítási szolgáltatásokat sem).
Ha mindenképpen mondanom kéne márkát, akkor a Lenovot mondanám, a piacterítő olcsó taktikája miatt.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...