Sziasztok tankászok
A segítségetek szeretném kérni egy vga-val kapcsolatban ami ez lenne :Sapphire Radeon R9 270X 4GB GDDR5 OC with Boost PCIExpress Ezt szeretném megvenni érdemes e vagy sem ?A válaszokat előre is köszönöm jó vadászatot
Sziasztok tankászok
A segítségetek szeretném kérni egy vga-val kapcsolatban ami ez lenne :Sapphire Radeon R9 270X 4GB GDDR5 OC with Boost PCIExpress Ezt szeretném megvenni érdemes e vagy sem ?A válaszokat előre is köszönöm jó vadászatot
Hát, ha 4K felbontásban játszol.. akkor érdemes. Mert van olcsóbban is R9 270X csendes hűtéssel. FullHD-ban elég a 2Gb memória is.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: vitya1976
Stevedoki, nyugatitol nem messze van egy ipon aruhaz es ha en oda elmegyek, megmondom a konfigot, ott osszerakjak nekem? En nem akarok meg hozzanyulni mert tuti elszurnek valamit. Valaszt koszonom
Köszi a segítséget mindkettőtöknek!
Tehát ha a tetejébe, hátuljába rakatok még akkor jó lesz..
Az oldalába nem tudok, ott nincs hely.. a vid.kártya amúgy a venti felöl szív és az oldala felé fúj?
Az első venti 5 voltját BIOS-ban tudom állítgatni?
10 éve 11 hónapja - 10 éve 11 hónapja#71455Írta: stevedoki
Megválaszolva: stevedoki
Azt az SSD-t cseréld másra. (Amikor megjelent jó volt, de időközben a gyártó lassabb nand lapkákra váltott. Ezért nem ajánlott típus. A KC jelölésű Kingston viszont nagyon is jó.)
@Get200 Nem BIOS-ba kell. Egyszerűen 5V táp.feszt adsz neki egy molex csatiból és kész.
@bigibagoly: Gondolom igen, de online is tudsz rendelni, mint oly sok helyen még..
10 éve 11 hónapja - 10 éve 11 hónapja#71457Írta: stevedoki
Megválaszolva: stevedoki
Na ez már jó. De a házat nézted? Gyári adatlapja szerint 290mm-es vga zsuga fér bele. Általam linkeltbe 420mm-es. Erre figyelj. (Persze 750TI elfér majd, azok rövidek.)
Köszi a segítséget mindkettőtöknek!
Tehát ha a tetejébe, hátuljába rakatok még akkor jó lesz..
Az oldalába nem tudok, ott nincs hely.. a vid.kártya amúgy a venti felöl szív és az oldala felé fúj?
Az első venti 5 voltját BIOS-ban tudom állítgatni?
Ahogy írtam: "A ház elején és oldalán lévő ventik befelé fújnak, és tettem +1 ventit a ház tetejére(kifelé fúj)." A VGA lentről szív, nem teljesen az oldalsó hűtőtől, mert az kb egy vonalban van vele, talán picit alatta. És ugyebár a VGA-ventiknek nincs kimondott fújási irányuk. Én úgy próbáltam trükközni, hogy elősegítsem a meleg levegő felfelé áramlását. Csak mivel a front venti (szerintem) kevés levegőt szállít, ezért az oldalsóval segítem a friss levegő beáramlását, a felső venti pedig "kihúzza" a meleg levegőt.
Egyébként az oldalsó venti a VGA-tól nekem is alig fér el.
szerintetek egy MSI R9 270X HAWK-nál hozhat teljesítmény javulást (+FPS, de főleg a minimum FPS-ben), ha a jelenlegi Intel Pentium G3430 helyett egy Core i5-4690K-t teszek a gépbe? Ha igen, akkor kb mennyit?
Valakinek tapasztalat?
Alaplap: MAXIMUS VI HERO
Memória: Kingston HyperX Black 1600MHz CL9 8Gb
Proc hűtő: Noctua NH-U12S
A Noctua NH-U12S hűtő elég lehet a Core i5-4690K-hoz is?
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...