Jelenleg 215 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 19 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 20 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Gépigény

10 éve 11 hónapja - 10 éve 11 hónapja #70920 Írta: stevedoki
Megválaszolva: stevedoki
Válaszom arra szólt, 38 000 Ft-ért van sokkal jobb választás.
De akkor hozok én is egy ilyen összehasonlítást . ;)

Ha pedig játéktesztet nézzünk, a 750TI megy az R7 260X-el párban. Újabb, kevesebbet fogyaszt, pár ezerrel drágább. Ez nem azt jelenti, hogy az R7 260X szar! Ne értsük félre egymást. Azt mki döntse el maga, mi számít jobban. (Most Mantle meg Physixs részemről pont nem szempont, de lehet valakinek ez is számít.) Tehát mindkét kártya vállalható, ha van elég zseton a pénztárcában. :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Mauser_7x64

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 11 hónapja #71123 Írta: Get200
Megválaszolva: Get200

Nekem egy olyan kérdésem volna, hogy okolhatom -e a túlmelegedést..
9.3 elött a WOT is néha de azóta a COD-nál fordul elő, hogy egyszerüen elmegy a kép. A monitor is átmegy szundiba. Reset után meg működik minden. Sajna még csak párszor sikerült elkapnom, hogy kb 80 fokos lesz a vid.kártya, amit azért durvállok. Manuálisra állítottam, 80%-os fordulattal, de így is.. a kártya egy Gigabyte R9 280X és kb 2 hónapos..

A másik, hogy egy ilyen kártya max beállításokkal 50-70 FPS-t tud egyedül a sztyeppén csinál 90-110-et.. nem kevés ez egy picit SSD és i5 mellett? Elég nekem ez is csak hát na.. :)

Feltételezem a táp rendben van a gépedben, ezért először kipróbálnék másik driver-t. Nem az i5 illetve az SSD-vel van baj. Ilyen "optimalizált" ez a játék. A hőfok zárt házban lett mérve, ha jól sejtem. Levett oldallappal is ez a helyzet?

Zárt, persze. Levéve nem próbáltam.. az első alsótápos gépem és ezért gyanús, hogy a hővel lesz a gond..

A táp a ház alól szív vagy a gépházból,és mennyi hely van a vga éa a táp között?

Alulról, felfelé. A ház tetején van egy rács.. A kártya meg kb 20 centire van tőle, ventivel a táp felé. A ház oldala szintén rácsos, pont ott ahol a kártya is van. Ha jól gondolom a kártya meleg levegővel hűti magát.. :(

10 éve 11 hónapja - 10 éve 11 hónapja #71165 Írta: stevedoki
Van beszerelve ebbe a házba szellőztető ventilátor? Elől-hátul? Mi a ház és az alaplap típusa? sokat segítene, ha beírnád ide ezt a két paramétert.

10 éve 11 hónapja #71183 Írta: Kopasz0721
Megválaszolva: Kopasz0721
Hi!

Valszeg idén gépcserére kényszerülök, mert már keveslem a mostanit :oops: már 4 éves múlt ,megmarad netezni...
Érdeklődnék a kedves hozzáértőbbektől :) , hogy milyen konfigot ajánlanának
játszani (elsősorban wot, warthunder ilyesmi) játékokhoz?
Nem akarok túlzásokba esni(nem játszom brutál erőművet igénylő játékokkal)
de inkább valami normálisabb gépet szoktam venni mindig, akkor kibírok vele 3-4 évet :silly:
Előre is köszönöm!

-üdv-

10 éve 11 hónapja #71185 Írta: Mauser_7x64
Megválaszolva: Mauser_7x64
Sziasztok segítőkész úriemberek!

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget. Végülis az r7 260x OC nél maradtam. Ezt tudtam beszerezni LINK a mai nap full akciós nagyker áron 28e-ér. Így a maradék zsetonból vettem még 4GB Ramot tuti ami biztos alapon :) Épp most húztam újra a gépet, jön is lefele a játék már.
Miest lejött a game írom a tapasztalatokat.
Mégegyszer nagyon köszi mindenkinek és egy virtuális pacsi nektek!

Üdv. Mauser
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: stevedoki

10 éve 11 hónapja - 10 éve 11 hónapja #71194 Írta: stevedoki
@ Mauser az jó ár volt. :)

@ Kopasz mondj egy összeget amit szánsz rá. (titkon remélem, valaki bemond egy komoly összeget már.. :evil: )
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Mauser_7x64

10 éve 11 hónapja #71203 Írta: Kopasz0721
Megválaszolva: Kopasz0721
Hi!

Háááát kb olyan 250-max-300... :whistle:
Mi számít nálad komolynak?
-üdv-

10 éve 11 hónapja - 10 éve 11 hónapja #71212 Írta: festerattila
Megválaszolva: festerattila
Sziasztok!

Idén én is gépet szeretnék cserélni kb 250 ig van rá zseton persze ha egy kicsivel túl lépem az nem gond. Úgy hogy arra engem is érdekelne konfig.
I5 4690k procin gondolkodom elvileg az elég jól húzható tovább, erről is várom véleményeteket?

10 éve 11 hónapja #71213 Írta: tankaranka69
Megválaszolva: tankaranka69

(titkon remélem, valaki bemond egy komoly összeget már.. :evil: )

Neked aztán gyorsan teljesülnek a kívánságaid! :D

250-300 ezerből már lehet gépet össsszerakni. Most lubickolhatsz! :P

10 éve 11 hónapja #71320 Írta: Mauser_7x64
Megválaszolva: Mauser_7x64
Nagyon jó választás volt az r7 260x OC. Full grafikán 1920*1080-as felbontáson 30-40 fpst produkál. :)
Köszi még1x mindenkinek a segítséget!

Esetleg valakinek van tapasztalata azzal kapcsolatban h érdemes kikapcsolni a vinyó gyorsítótárazását?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: stevedoki

10 éve 11 hónapja #71356 Írta: bigibagoly
Megválaszolva: bigibagoly

Helló!

Kicsit nézelődtem, és ez a bűvös 100000Ft volt a cél. Így összeállítottam egy konfigot a következő szempontok szerint: Internet, Youtube, online filmnézés, WoT és néhány egyéb játék időnként, mindezt megbízhatóan és CSENDESEN! valamint a gépben maradjon kis tartalék azaz fejlesztési lehetőség.

Ezek után az alkatrész lista a következő:

Alaplap ASUS A58M-K 12426Ft (Azért ezt, mert ennek tűnik a tápellátó része a legnormálisabbnak az olcsó alaplapok közül.)

Memória ELIXIR DDR3 4Gb-os modul 2db 21664Ft (Azért ezt, mert 1600Mhz a sebességük alapból, és CL9 időzítésük van. Az APU örülni fog neki :) )

Processzor AMD A8-6600K 24265Ft (Azért ezt, mert 3.9 Ghz órajele van, 2 modulos tehát 4 szálas, az IGP része elég már Full HD-n is alacsony/közepes beállításokkal, szorzózár nélküli, tehát egyszerűen "húzható", ha valaki nem riad vissza tőle. És nem xarik be attól, ha elvan indítva egy Skype is a WoT mellett. Csak legyen a nettednek sávszéllessége is. )

Merevlemez WD Blue 1TB EZEX 15050Ft (Azért ezt, mert nem túl hangos, meleg, de cserébe elég nagy kapacitású, gyors, megbízható jó ár/értékű darab.)

Tápegység FSP Hexa 400W 11290Ft (Azért ezt, mert jó hatásfokú, minden szükséges védelemmel ellátott, CSENDES minőségi tápegység. Van benne tartalék, könnyedén elbír erősebb processzorral és közepes diszkrét VGA-val is.)

Ház KOLINK CXA-P27-OP 5893Ft (Azért ezt, mert szolid kinézette van, de ami fontosabb, elöl hátul van hely 12cm-es hűtő ventilátornak, az első ráadásul a házzal jár.)

Ez eddig Bruttó 92492Ft. A maradék 7508Ft-ot pedig egy Xigmatek Loki II. processzor hűtőre 5658Ft (azért erre, mert AMD processzoron is felszerelhető úgy, hogy a hátsó házhűtő 12cm-es ventíre fújja a levegőt és garantáltan csendes. Nekem is ilyen van.) és egy plussz 12cm-es ventillátorra a ház hátsó részébe költeném. Tehát a venti az az Arctic Cooling F12 TC 2018Ft-ért.

Így a 100000Ft-os keretet 300Ft-al átléptük ugyan, de: csendes, játékra is megfelel, bővíthető, megbízható. Persze ezer szempont van ami szerint össze lehet állítani gépet, ez csak egy példa volt. De legtöbben a 100000Ft-ot mondják nekem keretnek, és ezeket a szempontokat sorolják fel. Lehet menni árban fel és le, akkor megint más lesz az eredmény.

Szia
Most van lehetoseg a gep megvetelere. Bestbyte ban ezt meg tudom tenni ennyiert? Vagy ezeket az arakat hol talaltad?

10 éve 11 hónapja - 10 éve 11 hónapja #71381 Írta: Get200
Megválaszolva: Get200

Van beszerelve ebbe a házba szellőztető ventilátor? Elől-hátul? Mi a ház és az alaplap típusa? sokat segítene, ha beírnád ide ezt a két paramétert.

K350 cooler master midi - elite knight 350
Gigabyte GA-Z87-HD3 alaplap
600W-os táp és a ház elejében van egy venti

10 éve 11 hónapja - 10 éve 11 hónapja #71400 Írta: stevedoki
@Mauser:

Köszönöm az FPS visszajelzést mindenki nevében. Használd sokáig probléma nélkül!
HDD gyorsítótárazást nem éri meg kikapcsolni.

@bigibagoly:

Ipon volt az árak forrása, árgép és hasonló oldalakat nem használok. De vannak más boltok is. Ez az összeállítás most aktuális a mai árakkal:

Termék típus Termék neve Mennyiség Ár
Alaplap ASUS A58M-K 1 db 12.574 Ft
Processzor AMD A8-6600K 3.90GHz FM2 BOX Black Edition 1 db 24.091 Ft
Memória CRUCIAL 8GB Ballistix Sport DDR3 1600MHz CL9 KIT BLS2CP4G3D1609DS1S00CEU 1 db 21.114 Ft
Merevlemez WD Blue 1TB 7200rpm 64MB SATA3 WD10EZEX 1 db 15.050 Ft
Ház KOLINK CXA-P27-OP 1 db 5.893 Ft
Táp FSP Hexa+ 400W 1 db 11.290 Ft
CPU hűtő XIGMATEK Loki II 1 db 5.658 Ft
Arctic F12 TC ventilátor 2050 Ft

Ez így per pill 97 000 Ft. Késöbb, ha lesz rá keret vehetsz bele te is külön VGA-t. Kérhetsz kiszállítást vagy értemehetsz, összeszerelést, tesztelést. Ezenkívűl megkereshetted Axekiller01-et is itt a fórumon, nagyon kedvező árakat szokott mondani ő is. Próbát megér, nem? ;) Valamint én nem reklámozok egy boltot sem, van másik bolt is jó árakkal. Pl: PCX

@Get200:

Tegyél ventilátort a ház hátsó részébe és felső részébe is. Az első ventilátort le is szabályozhatod, a lényeg az, hogy a friss levegő bejut a házadba, de ki nem. Mármint könnyen. Ha lenne hátul fent és a felső részen 12cm-es ventilátor, mondjuk egy-egy Arctic F12 PWM, akkor kellene még egy 4 pin PWM y elosztó kábel , és akkor a processzorhűtőn lévő ventivel egyformán változna a sebességük. Csendes lenne és hatékony. Az első pedig fix 5v-on is járhatna akár. a VGA pedig a processzorhoz közelebb lévő pci-e slotban legyen. (Ha eddig nem ott volt.)

@ Kopasz0721 és Festerattila:

Alaplap ASROCK Z97M Pro4 1 db 26.556 Ft
Processzor INTEL Core i5-4690K 3.50GHz 1150 BOX 1 db 62.725 Ft
Memória HyperX 8GB Savage DDR3 1600MHz CL9 HX316C9SR/8 + HyperX Skyn 1 db 23.571 Ft
Videókártya ASUS R9270X-DC2T-2GD5 R9 270X 2GB GDDR5 PCIE 1 db 53.217 Ft
Merevlemez WD Red 1TB 5400rpm 64MB SATA3 WD10EFRX 1 db 18.007 Ft
SSD KINGSTON 120GB SSDNow KC300 SATA3 2,5" SKC300S37A/120G 1 db 24.065 Ft
Ház CORSAIR SPEC-02 ablakos, piros CC-9011051-WW 1 db 17.772 Ft
Táp THERMALTAKE Smart SE 630W 1 db 20.319 Ft
CPU hűtő SCYTHE Mugen 4 1 db 12.979 Ft

Kicsit több lett, 259 212 Ft összesen, mert a processzorra egy "normális" hűtő azért kell. Ezzel egy darabig nem lesz gond, ha mégis kevés lenne a teljesítmény, a proci szorzózár nélküli... az alaplap pedig crossfire támogatással bír... A táp elég erős 2 VGA-hoz is, a ház tágas és jól szellőzik, 1Tb csendes és tartós HDD és egy 120Gb-os SSD, ami szintén sokat bír, gyártó 94 Tb írt adat mennyiséget említ, szóval futhat róla a játék is, nem csak WIN7 meg az ESET. :evil: Amit még vennék az 2-4 db Arctic F12 PWM házszellőztető venti hozzá. (Darabja 1850 ft.)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kopasz0721

10 éve 11 hónapja #71402 Írta: FrankeeHUN
Megválaszolva: FrankeeHUN

K350 cooler master midi - elite knight 350
Gigabyte GA-Z87-HD3 alaplap
600W-os táp és a ház elejében van egy venti

Nekem is ilyen ház van, FX6300+Coolermaster TX3EVO hűtő, Asus 7850 2GB OC vga, 2x4GB Corsair vengeance 1600 Mhz RAM (single channelben magasabb fps-t tapasztalok), táp 600W, szintén CM. A ház elején és oldalán lévő ventik befelé fújnak, és tettem +1 ventit a ház tetejére(kifelé fúj). Így húzott procinál és VGA-nál sem tapasztalok semmiféle kellemetlen melegedést. Míg csak a ház elejében volt az 1 gyári venti, addig hajlamos volt rá.
Amúgy ez a ház bitang jól néz ki, imádom :P

10 éve 11 hónapja #71405 Írta: bigibagoly
Megválaszolva: bigibagoly

@Mauser:

Köszönöm az FPS visszajelzést mindenki nevében. Használd sokáig probléma nélkül!
HDD gyorsítótárazást nem éri meg kikapcsolni.

@bigibagoly:

Ipon volt az árak forrása, árgéo és hasonló oldalakat nem használok. De vannak más boltok is. Ez az összeállítás most aktuális a mai árakkal:

Termék típus Termék neve Mennyiség Ár
Alaplap ASUS A58M-Ku 1 db 12.574 Ft
Processzor AMD A8-6600K 3.90GHz FM2 BOX Black Edition 1 db 24.091 Ft
Memória CRUCIAL 8GB Ballistix Sport DDR3 1600MHz CL9 KIT BLS2CP4G3D1609DS1S00CEU 1 db 21.114 Ft
Merevlemez WD Blue 1TB 7200rpm 64MB SATA3 WD10EZEX 1 db 15.050 Ft
Ház KOLINK CXA-P27-OP 1 db 5.893 Ft
Táp FSP Hexa+ 400W 1 db 11.290 Ft
CPU hűtő XIGMATEK Loki II 1 db 5.658 Ft
Arctic F12 TC ventilátor 2050 Ft

Ez így per pill 97 000 Ft. Késöbb, ha lesz rá keret vehetsz bele te is külön VGA-t. Valamint a pár nappal ezelőttihez képest, nem 4 hanem 8 gb ram van benne.

Koszi, nekem csak annyi a kerdesem, ha ezt igy megrendelem, akkor osszerakva kihozzak vagy el lehet menni erte? Csak ossze kene rakni mert en nem ertek hozza

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 10 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 22 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 22 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 11 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.