10 éve 9 hónapja - 10 éve 9 hónapja#81372Írta: LordStiggy
Megválaszolva: LordStiggy
Üdv Urak!Gtx 550 ti kártyája van valakinek?Vélemények?
Nekem van , úgy 2 (talán 3) éve vettem, anno középkategória volt, tehát manapság már nem éppen "keresett" ... A WoT közepes grafikan elmegy rajta 60 fps-el (ehhez hozzátenném, hogy SSD-ről fut). Ha jó üzlet része akkor szerezd be egyébként nem ajánlott
Last edit: 10 éve 9 hónapja by LordStiggy.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Juventino1974
Ha játékra szeretnéd nem feltétlen FM2-ben gondolkoznék. A beépített GPU középszerű (nem a jó értelemben) és a gép memóriáját használja. ami ugye DDR3 1600MHz. Míg egy normális videó kártya DDR5 és 6000 MHz Effective-t tud. Ezen felül mivel az APU a gép memóriáját használja így neked ennyivel kevesebb marad. 4Giga a WOT-ra elég win7nél, de ha még háttérben nyitva van néhány ablak akkor kevés tud lenni. Ha ebből még el vesz az APU... gondolhatod.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Hyperst
10 éve 9 hónapja - 10 éve 9 hónapja#81409Írta: Juventino1974
Megválaszolva: Juventino1974
P45 Alaplap,4 magos Intel 2.83-as proci,4gb. 1066-os ram,+ nem emlékszem hogy milyen proci hűtő,és a fent említett videó kártya.Ez összesen kb:40000 ft.Szerintetek hogy futna a játék?Mondjuk nekem a 60fps hatalmas előre lépés lenne...
10 éve 9 hónapja - 10 éve 9 hónapja#81457Írta: Hyperst
Megválaszolva: Hyperst
50-70 között elfogadhato lenne. Tudom ennyiből n lehet egy erőművet kihozni, de ha nem alacsony grafon és 23/28fps-en megy akk már előrelépés. Lapon játszok, de jobb lenne jobban élvezni a játékot. Köszönöm a segitséget.
Szerintem ilyen összegben felesleges gondolkodnod. Ha most sikerül is össze szedni ilyen összegben, 1 év és már tuti megint ott tartasz mint most. Ha ebben az összegben ház, táp, hűtés, optikai olvasó is benne kellene lennie akkor szinte képtelenség optimális gépet össze rakni. Lehet eldöcög a WOT de 1-2 patch és már oda is az FPS, így a pénzt is feleslegesen költötted.
Inkább gyűjts még és egy felső közép kategóriás géppel ki lehet húzni 1-2 évig esetleg ha nincsenek nagy grafikai igényeid akkor akár 3 év is lehet.
kb 300 ezerből kijön de egy ideig ez gép lesz, ezen még 10 év után is elfut a wot.
Tudom nem sok mindenkinek van tele a zsebe zsetonnal, de én azt mondom ez megéri az árát!
Nem nagyon vágom ezeket a dolgokat de az lejött hogy felejtösek ezek a konfigok. Köszönöm a segitséget.
Nem az FM2 foglalattal van a baj. A leggyengébb APU-t választottad bele. Az a baj. Ha tudnál erősebb APU-t venni bele (4 végrehajtó egység/szál), akkor már eljátszhatnál vele (ezeknek a vga része is használhatóbb) , és pár hónap múlva tudnád bővíteni dGPU-val. De ehhez kéne 100ezer zseton körüli összeg. 70 ezer-ért "irodai" konfigot kapsz csak.. Egyáltalán, ha a játék csak szóba kerül, 4 szálas CPU/APU és vagy jobb jön szóba. (Tudom, WoT egy magot terhel. De akkor is.)
R7 260X-el 1680x1050-es felbontáson, az elérhető legmagasabb beállítások mellett átlag 35 fps-em van. A cpu egy PII X2 555 @4 ghz, és 8 giga ram van melette. Ha átrakom SSD-re, a minimum fps nem esik 35 alá, de jelentős javulás nem érezhető.
Ezt csak viszonyításképp írtam ide. 300-ért nem lehet 10 évre előre tervezni, egy milkáért sem, semennyiért sem. Én is beleestem ebbe a csapdába olyan 5-6 éve. Saját tapasztalatból mondom, érdemesebb 1-2 évente beruházni valamire, a régi cuccokat pedig eladni. Szép lassan a 8 giga ram is kevés lesz, vagy akár a 4 mag/4 blokk, nem beszélve a videó kártyáról.
Ne dobjatok ki az ablakon százezreket kivagyiságból, avagy mégis.
R7 260X-el 1680x1050-es felbontáson, az elérhető legmagasabb beállítások mellett átlag 35 fps-em van. A cpu egy PII X2 555 @4 ghz, és 8 giga ram van melette. Ha átrakom SSD-re, a minimum fps nem esik 35 alá, de jelentős javulás nem érezhető.
Ezt csak viszonyításképp írtam ide. 300-ért nem lehet 10 évre előre tervezni, egy milkáért sem, semennyiért sem. Én is beleestem ebbe a csapdába olyan 5-6 éve. Saját tapasztalatból mondom, érdemesebb 1-2 évente beruházni valamire, a régi cuccokat pedig eladni. Szép lassan a 8 giga ram is kevés lesz, vagy akár a 4 mag/4 blokk, nem beszélve a videó kártyáról.
Egyetértek. Egy játék miatt felesleges százezreket költeni szgépre.
Nekem egy i3-as proci, GTX460 vga, 8GB RAM, 1TB HDD mellett 1680x1050 felbontáson tökéletesen megy (30-60fps között) a WOT.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Axekiller01
Nem kivagyiságból kell kidobni száz ezreket, ha élvezni akarod a grafikát akkor meg teszed ha nem akkor nézd alap beállításokon, és nem szóltam.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...