Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 52 perccel ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 2 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 2 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 15 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja

Gépigény

10 éve 9 hónapja #83369 Írta: Triagia
Megválaszolva: Triagia

Szeretném meglepetni magam egy újabb vidikártyával (jelenleg egy 5770-s ketyeg) max kb 50ezer Ft-ig. Az Radeon R9 270-s és a GF GTX 660-s között vacillálok. Van valakinek ezekkel kapcsolatos meglátása vagy más javaslata?

Picit meg toldod és vegyél R9 280-at vagy 280X-et, tuti nem fogsz csalódni.

Köszi! Az "picit még" dolgot lehetne folytatni végtelenségig, azért is állítottam fel egy határt. Az 280X-s verzió meg már nem picit drágább. :(

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 9 hónapja #83375 Írta: Mir4g3
Megválaszolva: Mir4g3

Szeretném meglepetni magam egy újabb vidikártyával (jelenleg egy 5770-s ketyeg) max kb 50ezer Ft-ig. Az Radeon R9 270-s és a GF GTX 660-s között vacillálok. Van valakinek ezekkel kapcsolatos meglátása vagy más javaslata?

Picit meg toldod és vegyél R9 280-at vagy 280X-et, tuti nem fogsz csalódni.

Köszi! Az "picit még" dolgot lehetne folytatni végtelenségig, azért is állítottam fel egy határt. Az 280X-s verzió meg már nem picit drágább. :(

De a sima R9 280 már 56K-ért van, ez viszont még pár évig kiszolgál.

10 éve 9 hónapja #83447 Írta: Get200
Megválaszolva: Get200
Én egy HD 2600-át cseréltem 280X-re. Minimum mellett tudott 15-20 FPS-t. A 280X meg maxon 60-70, sztyeppén 90-110. Az első napon szinte csak nézelődtem :D Szerintem érdemes a sima 280-ra beruházni..

10 éve 9 hónapja - 10 éve 9 hónapja #83451 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Na srácok, jön a karácsony, gondoltam költök a WoT-ra némi forintot. Azt hiszem VGA kártya bővítés kellene de majd ti megmondjátok. Tehát az adott konfig:
- Intel Core i5 3570k proc.
- ASUS P8Z77-V Pro alaplap
- Noctua NH-D14 CPU cooler
- Corsair DDR3-8GB/1600 CL9 Vengeance LP Blue
- OCZ Vertex 3 SSD
- WD 1TB HDD SATA- 64MB Black Caviar SE16
- nVidia GTX 660Ti 2GB (DC2OG-2GD5)
- Fractal Design Define R4 Black Pearl
- Corsair HX650 PSU

Ezek a fontosabb cuccok benne. 2012-ben vettem a gépet, akkor majdnem top-nak számított, még ma sem rossz de egy kis fejlesztés ráférne szerintem. Amiből gondolom - mostanában ha WoT-ot tolok, szépen megy 40-45 fps körül. Aztán pár óra múlva leesik 20 körülre. Igazából a jelenség az, hogy elindul a játék 8fps, aztán felmegy 22-re. Néztem hátha a hőfok de a proci 32 fokos, a VGA meg 34 - az meg semmi, ez nem lehet a gond szerintem.

Szóval, nagyon szakértők és hozzáértők - hol a gyenge pont ami fejlesszek? Talán a VGA? Vagy CPU?

Ami még fontos - 15 éve nem vettem más VGA-t mint nVidia, ha most cserélnem kell ismét ettől a gyártótól szeretném - please ezt ne kommentáljátok :-)

És még valami - a bővítés ha lehet álljon meg 100e Ft alatt ha lehetséges ;-)

Előre is nagy köszönettel.

10 éve 9 hónapja #83454 Írta: singes
Megválaszolva: singes

Na srácok, jön a karácsony, gondoltam költök a WoT-ra némi forintot. Azt hiszem VGA kártya bővítés kellene de majd ti megmondjátok. Tehát az adott konfig:
- OCZ Vertex 3 SSD
- Corsair HX650 PSU

Ezek a fontosabb cuccok benne. 2012-ben vettem a gépet, akkor majdnem top-nak számított, még ma sem rossz de egy kis fejlesztés ráférne szerintem. Amiből gondolom - mostanában ha WoT-ot tolok, szépen megy 40-45 fps körül. Aztán pár óra múlva leesik 20 körülre. Igazából a jelenség az, hogy elindul a játék 8fps, aztán felmegy 22-re. Néztem hátha a hőfok de a proci 32 fokos, a VGA meg 34 - az meg semmi, ez nem lehet a gond szerintem.

Szóval, nagyon szakértők és hozzáértők - hol a gyenge pont ami fejlesszek? Talán a VGA? Vagy CPU?

Ami még fontos - 15 éve nem vettem más VGA-t mint nVidia, ha most cserélnem kell ismét ettől a gyártótól szeretném - please ezt ne kommentáljátok :-)

Nekem jóval gyengébb a gépem (2008 végén vettem, akkor egy erős közepes volt), és nekem stabilan 25-30 közötti az fps. Szóval lehet, nem is hardverrel van a baj.
Pár tipp, amiket fuss végig szerintem.
1. drivert frissíts.
2. windows frissítések legyenek naprakészek
3. porszívozd ki jó alaposan belül a gépet
4. nekem egyik sem használt, mikor baj volt, vírusírtó semmit nem talált. Vettem egy fizetős írtót, és asszem 7 vagy 8 vírust talált. Utána rögtön hibátlanul működött minden.

Szóval lehet, a hardver még jó. De persze ha mindenképpen fejleszteni akarsz, akkor hajrá :)

10 éve 9 hónapja #83458 Írta: BiO_rOo_BOT
Szia, köszi a tippeket, ami a helyzet:
- driverek mindig a legfrissebbek
- Windows 8.0 van fent, rendszereen frissítve
- A Fractal Design ház minden nyílása porszűrős, kinyitottam (most először 2 év után) semmi kosz se por nincs benne - azért a szűrőket lepucoltam ét átfujattam a biztonság kedvéért.
- Eset Internet Security van a gépen. Nem látogatok aliváligi oldalakat, szinte csak a szokásos híportálok és játék. Megnéztem azért de riasztás se volt már régóta. Meg ez nem tudom hogy magyarázná hogy minden fut 2-3 órát aztán leesek a teljesítmény felére :-8

Köszi a válaszod, még gondolkozok rajta.

- OCZ Vertex 3 SSD
- Corsair HX650 PSU

Nekem jóval gyengébb a gépem (2008 végén vettem, akkor egy erős közepes volt), és nekem stabilan 25-30 közötti az fps. Szóval lehet, nem is hardverrel van a baj.
Pár tipp, amiket fuss végig szerintem.
1. drivert frissíts.
2. windows frissítések legyenek naprakészek
3. porszívozd ki jó alaposan belül a gépet
4. nekem egyik sem használt, mikor baj volt, vírusírtó semmit nem talált. Vettem egy fizetős írtót, és asszem 7 vagy 8 vírust talált. Utána rögtön hibátlanul működött minden.

Szóval lehet, a hardver még jó. De persze ha mindenképpen fejleszteni akarsz, akkor hajrá :)

10 éve 9 hónapja #83459 Írta: singes
Megválaszolva: singes

- Eset Internet Security van a gépen. Nem látogatok aliváligi oldalakat, szinte csak a szokásos híportálok és játék. Megnéztem azért de riasztás se volt már régóta. Meg ez nem tudom hogy magyarázná hogy minden fut 2-3 órát aztán leesek a teljesítmény felére :-8

Itt a bibi. Nekem is eset volt (az ingyenes persze), és nem jelzett vírust. Napi 4-5 oldalnál többet nem szoktam otthon nézegetni, és azok is vírusmentesek, de akkor is be tud csúszni. Szerintem próbálj ki egy fizetős vírusirtót. Nekem 4.200 egy évre két gépre. Vagyis csak 2.100. Ennyit megér szerintem.

A mostani ingyenes vírusirtók már közel nem olyan hatásfokkal dolgoznak, mint régen. Sajnos már itt is át kell térni a fizetősekre.

10 éve 9 hónapja #83460 Írta: BiO_rOo_BOT
Nem az ingyenes ESET van fent hanem a fizetős :-)
De leszedem megnézem úgy :-)
Köszi!

Itt a bibi. Nekem is eset volt (az ingyenes persze), és nem jelzett vírust. Napi 4-5 oldalnál többet nem szoktam otthon nézegetni, és azok is vírusmentesek, de akkor is be tud csúszni. Szerintem próbálj ki egy fizetős vírusirtót. Nekem 4.200 egy évre két gépre. Vagyis csak 2.100. Ennyit megér szerintem.

A mostani ingyenes vírusirtók már közel nem olyan hatásfokkal dolgoznak, mint régen. Sajnos már itt is át kell térni a fizetősekre.

10 éve 9 hónapja #83471 Írta: Get200
Megválaszolva: Get200
Esetleg win8 helyett 7
A hirtelen esésből én memóriára gondolnék.. Az egy 8 gigásnál jobban preferálom a kétszer négyet, ha van rá mód próbáld ki egy kölcsönkapottal.. BIOS frissítés is szóbajöhet..

10 éve 9 hónapja #83485 Írta: BiO_rOo_BOT
Sorry, félreérthetően fogalmazta. Ez igazából egy párba válogatott 2.4GB szett.
Win7-re nem szívesen lépnék vissza :-9

Esetleg win8 helyett 7
A hirtelen esésből én memóriára gondolnék.. Az egy 8 gigásnál jobban preferálom a kétszer négyet, ha van rá mód próbáld ki egy kölcsönkapottal.. BIOS frissítés is szóbajöhet..

10 éve 9 hónapja #83486 Írta: Triagia
A hirtelen fps esés általában melegedés jele vagy hogy valami munkálkodik a háttérben. Én újrapasztáztam a procit, alaposan kitisztítottam és azóta nincs fps esésem.

10 éve 9 hónapja #83489 Írta: Axekiller01
Megválaszolva: Axekiller01

270X-EM VAN ASUS GYÁRTMÁNY merem ajánlani :)

10 éve 9 hónapja #83564 Írta: festerattila
Megválaszolva: festerattila

- OCZ Vertex 3 SSD
- Corsair HX650 PSU

Szia!

A procid még mindig elég jóhuzhato kb 4.5 Ghz ig! Videokártyát vennék a helyedben mondjuk egy GTX 970 et 100 körül mozog az ára de Januárban lesz még olcsóbb is ja és a procid tuti kihajtja.

10 éve 9 hónapja - 10 éve 9 hónapja #83587 Írta: ArmoredNoob
Megválaszolva: ArmoredNoob

Szia!

Nálam egy éve egy R9 270X dolgozik (nincs nagy különbség a kettő között) egy I5 4670 mellett és magas grafikán 40-60, az általam használton pedig 60-80 fps van. 4 óra játék után is tartja ezt a képkocka számot, ha ezt választod és megfelelő erősségű a CPU a gépedben (mert ez sajnos fontosabb is ennél a játéknál) akkor ezért az árért nem fogsz csalódni.

10 éve 9 hónapja - 10 éve 9 hónapja #83593 Írta: Triagia

Szeretném meglepetni magam egy újabb vidikártyával ....

Szia!

Nálam egy éve egy R9 270X dolgozik (nincs nagy különbség a kettő között) egy I5 4670 mellett és magas grafikán 40-60, az általam használton pedig 60-80 fps van. 4 óra játék után is tartja ezt a képkocka számot, ha ezt választod és megfelelő erősségű a CPU a gépedben (mert ez sajnos fontosabb is ennél a játéknál) akkor ezért az árért nem fogsz csalódni.

Most nem tudom megnézni, de egy 2010s I7-s négymagosom van.45-60 fps-sel megy a WOT, de jelenleg nem raktam maxra mindent. (árnyékok, víz, meg ilyeneket)

Téma: OFF topik

• Sixtyfeetofbridge profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ez inkább szomorkodó poszt,  mert nem olyan...
    • Írta: Sixtyfeetofbridge
    • 12 órája 7 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• perretz profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: perretz
    • 5 órája 17 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 15 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.