Na a vidikártya dilemmám eldőlt és egy Gainward GF GTX760 Phantom 2GB kártyát vettem/kaptam karácsonyi ajándékként. Bizom benne hogy tetszeni fog a teljesítménye és a hangja is.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Axekiller01
Kérnék kis véleményt még mindiiiig laptopokat nézegetek wot-ra használnám leginkább!
ár/ teljesítmény kategóriában ezt találtam eddig a legjobbnak egy valami aggaszt benne kicsit! és az pedig a márka! megbízható-e? valakinek volt már vele tapasztalata? ( erre 2 év garanciát adnak)
Sziasztok, a bicomat cserélném erre a configra ha azt mondjátok hogy jobban futna rajta a wot mint a mostani gépemen, ami egy acer aspire 5738DG 4gb rammal.
@Popika
Igaz nem ma volt, de én egy Acer laptopot használtam sok éven át MatLab illetve Simulink modellek futtatására valamint WoW-ra.
A megbízhatóságával nem volt bajom, részegység hibám nem volt egész 3 éves koráig, akkor kezdett kínlódni a CD olvasója.
A garancia akkortájt még nem volt zökkenőmentes, mert csak Csehországban volt garanciális szerviz, oda kellett volna küldeni csomagküldővel, ők pedig így juttatták volna vissza. Gondolom ezen azóta javítottak.
Telefonon, Skypeon, emailben gyorsan válaszoltak. (Saját hülyeségemből a belső rendszer helyreállítót szétcs*sztem, azért kellett velük beszélnem...)
Szóval a laptopomon csak a legminimálisabban fut a játék. Arra gondoltam ezt a laptopot (Hp Pavilion dv6 3050eh) odaadnám a barátnőmnek és egy ilyet vennék magamnak:
Sziasztok lenne 1 kérdésem és kérném hogy segítsetek hogy jól tudjak dönteni :ilyen a procim Celeron® Processor G550
(2M cache, 2,60 GHz) és 2 x 2 giga ram A videokártyám GeForce GT610-es van Kérdésem hogy gyorsabb legyen a játék és szebb,A procit csaréljem jobbra vagy a ramot 2x 4 gigára a kettő nem megy anyagi ok miatt Kérdés hogy melyik legyen SEGÍTSETEK JÓL DÖNTENI KÖSZÖNÖM
Sziasztok lenne 1 kérdésem és kérném hogy segítsetek hogy jól tudjak dönteni :ilyen a procim Celeron® Processor G550
(2M cache, 2,60 GHz) és 2 x 2 giga ram A videokártyám GeForce GT610-es van Kérdésem hogy gyorsabb legyen a játék és szebb,A procit csaréljem jobbra vagy a ramot 2x 4 gigára a kettő nem megy anyagi ok miatt Kérdés hogy melyik legyen SEGÍTSETEK JÓL DÖNTENI KÖSZÖNÖM
Mindenképp a procit javasolnám! A 2x2Gb Ram elegendő hozzá.
Mindenképp a procit javasolnám! A 2x2Gb Ram elegendő hozzá.
Lassan 2 éve, hogy nem játszottam wot-al.
Szeretnék összepakoltatni egy valamire való asztali gépet, amellyel közepes beállításokkal még el lehet lavírozni a játékban, de halvány fogalmam sincs, milyen egységeket vegyek. tudom nem a legjobb ötlet, de használt alkatrészekből szándékozom összerakatni.
ami kellene: alaplap, proci, vga, ram esetleg táp. ház egér billentyűzet akad.
kb 60-80 k-t szánnék rá. előre is köszi a segítséget.
Keresd Stevedokit ő az egyik guru vagy "Tankos Apukák Fóruma" ott is van valaki (sajnos a nevét elfelejtettem) aki használt alkatrészekkel is foglalkozik
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...