Thompyka lehet egy kérdésem? a képről amit feltöltöttél eszembe jutott hogy ugye új patchel bejött a kétsoros hangár, na de ugye abból is rögtön két féle jött be a minimalista és ez a másik ami neked van (nem tudom mi a neve) na és a kérdés az lenne hol kell beállítani hogy ne minimalista legyen? Merthogy a beállításoknál nekem csak két opció van az egy soros és a kétsoros minimalista előre is köszi a választ
Thompyka lehet egy kérdésem? a képről amit feltöltöttél eszembe jutott hogy ugye új patchel bejött a kétsoros hangár, na de ugye abból is rögtön két féle jött be a minimalista és ez a másik ami neked van (nem tudom mi a neve) na és a kérdés az lenne hol kell beállítani hogy ne minimalista legyen? Merthogy a beállításoknál nekem csak két opció van az egy soros és a kétsoros minimalista előre is köszi a választ
Szia, fogalmam sincs, nem állítottam semmit sem a garázsomon, csak ezeket a lövésértesítőket kapcsoltam ki, de sztem, két dolog lehet;
- a prémifiók miatt szép tiszta a garázs (wg logika...)
- eltérő klienst használsz (sd, hd)
Tegyél fel egy printscreent, h láthassuk nálad milyen, így lehet mások is tudnak segíteni.
Nálam úgy van ha nem a teljes képernyős módban játszom a játékot akkor a garázs minimalista (csak a tank neve van kint), ha viszont ALT+Enterrel teljes képernyős módba rakom a játékot akkor a garázsban a név mellett a tankok is látszódnak...
A képernyő felbontásától függ, hogy milyen van. Nagy felbontású kijelzőkön van a teljes kétsoros. Ha kicsi a képernyőd vagy ablakban megy a wot, akkor minimalista van.
Hali. Nagyon sok játékbeállításom megváltozott. Délelőtt játszottam, kiléptem, most meg hogy beléptem volna azzal kezdte a bejelentkezést hogy nem adta be autómata az e-mail címem. Utána a játékban meg volt változtatva az egér érzékenység, a színvak mód, bekapcsolva volt a lánctalpnyomok. Kb ennyit vettem észre. Másnál is van hasonló probléma? Vagy feltörhették a profilom?
Az lenne a kérdésem, hogy másnál sem jegyzi meg a játék a minimap méretét? Értem ez alatt, hogy csata indulásakor a legkisebb méretű a minimap. fel is nagyítom kellemes méretűre. Csata közben minden frankó. Következő csata indulásakor viszont újra a legkisebb méretű.
Akárhányszor és akármilyen méretűre állítom, a következő csatán újra a legkisebb lesz. XVM fenn van, kerestem is hol lehet az alap értéket állítani (ha lehet), de csak a ctrl lenyomásakori nagyított méretet találtam meg...
Hali. Nagyon sok játékbeállításom megváltozott. Délelőtt játszottam, kiléptem, most meg hogy beléptem volna azzal kezdte a bejelentkezést hogy nem adta be autómata az e-mail címem. Utána a játékban meg volt változtatva az egér érzékenység, a színvak mód, bekapcsolva volt a lánctalpnyomok. Kb ennyit vettem észre. Másnál is van hasonló probléma? Vagy feltörhették a profilom?
Ezek a beállítások elvileg a gépeden vannak rajta, nincs közük a wotos profilodhoz. Történt valami a gépeddel? Egynél több windows felhasználó van a gépen? (Nem jelentkeztél át?)
Nálam nem fordult még elő semmi ilyesmi. Más is hozzáfér a gépedhez?
.Sziasztok, a következő történt: miután letöltöttem az utolsó verziót (9.16), minden játék kezdésnél lefagyott a gép, nem tudtam a tankot irányitani, csak a billentyűzet működött korlátozva. Letöröltem mindent, de nem tudom újra telepiteni a játékot, mert egy adott pillanatban a launcher frisitések nem jönnek be. Mi lehet a baj, mi a megoldás ? nem akarok új fiókot nyitani, mert akkor elvesz a régi ...
A felhasználóneved a Windowsos felhasználóneved, az AppData pedig rejtett mappa. Mielőtt nekiállsz állítsd be, hogy a rejtett fájlokat és mappákat mutassa az Intéző/Total Commander.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...