Sziasztok! Tudna valaki segíteni? Telepítem az xvm-et immár sokadjára, verzió váltásoknál leszedem a régit újra rakom a frisset. Most a legutóbbinál a telepítés végén hibauzenetként ezt kapom Hiányzó fájl?shellexecuteex -2147221003. A telepítés persze sikertelen, A gépem viszont ezerrel szaggat és 999-nél nem megy feljebb a pingem mert csak 3 karakter helye van. Tippeket, szakértéseket szívesen olvasnék. Előre is köszi.
Első körben tegyél rendet a WoT mappában: Töröld a WoT mappájából a teljes res_mods mapppát!
Töröld az Updates mappa tartalmát!
Tedd fel az XVM-et:
Töltsd le a modxvm.com/en ről az XVM-et, de NE az EXE verziót, hanem a ZIP-et.
Az imént letöltött xvm-6.5.1.1.zip tartalmát másold bele a WoT mappájába.
Indítsd el a Launchert és a Beállításokban a Frissítések fülön nézd meg, hogy a "Automatikus frissítés engedélyezése" és a "Frissítés seed-elés engedélyezése" előtt van-e pipa. HA VAN, AKKOR VEDD KI!!!
Indítsd el, próbáld ki, hátha jó lesz.
Ha nem akkor:
- Állítsd le a torrentjeidet!
- Nézz utána a tűzfaladnak, víruskeresődnek.
- Töredezettségnemtesíts (ha nem SSD-n van a WoT)
- Indítsd újra a modemet/routert.
Ha így sem javul, akkor jelentkezz újra.
Gondolom illetlen a segítség nyújtás után szó nélkül eltűnni, tehát nem teszem. A játék kissebb bökkenőkkel élvezhetően játszható. Kicsit lassan tölt be. 1-2-3 sec.-el kezdés előtt, és néha kezdésnél megszakad a kapcsolat, de ez már elviselhető. A hétvégén kb 150 csatát toltam, néztem a viselkedését a laptopnak, de ez elmegy. Amit nem értek, h a nyáron folyamatosan zökkenő mentesen futott a Wot, ( igen xwm-mel) . mitől változhat?
Sziasztok!
Nagyon sok lövésem elveszik, azt hittem, hogy beképzelem, mert nem akartam elhinni, hogy jól látom, de egyik nap itt volt sógorom mellettem(nem tudta a gondom) és ő is felháborodott, hogy hová tűnt a lövés...
Mi lehet az oka ennek a sok lövés elveszésnek? SD- ben nyomom, ajánlott felbontásban(magas minőség)
Előre is köszönöm a segítséget!
Szia, Nem csak veled történik meg, én is szoktam tapasztalni. Alacsony grafikai beállításnál sűrűn jelentkezik, viszont én HD kliensben is szoktam tapasztalni közel full grafikán. Lehet pusztán rng, lehet nem. Minden esetre nem jöttem még rá mi okozza.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Firemanhun
Tegnap vásároltam egy nagy Boxot, kaptam érte 15.000 aranyat.
Mível a vásárlástól kezdve 14 nappal indoklás nélkül elállhatok a vásárlástól, szerintetek érdemes bepróbálkoznom hogy vissza adják a pénzt, és vegyek egy újat?
Remélem nem írtam nagyon nagy hülyeséget.
Köszi !
Tegnap vásároltam egy nagy Boxot, kaptam érte 15.000 aranyat.
Mível a vásárlástól kezdve 14 nappal indoklás nélkül elállhatok a vásárlástól, szerintetek érdemes bepróbálkoznom hogy vissza adják a pénzt, és vegyek egy újat?
Remélem nem írtam nagyon nagy hülyeséget.
Köszi !
Vissza adják a pénzed, ha te is vissza tudod adni a 15000 aranyat (meg mindent, ami a dobozban volt).
Last edit: 8 éve 8 hónapja by matyiabagoly.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Colin95
Itt tudsz írni a supportnak: eu.wargaming.ne...create
Itt kiválasztod a WOT-ot, alatta "Billing support" -> "Refund request"
A mezőbe beírod: Refund request
A következő oldalon a "Problem not solved, continue" gombra kell kattintani.
Ekkor jelenik meg a kitöltendő űrlap, ahol a "Payment details" alatti részt kell kitölteni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Colin95
Itt tudsz írni a supportnak: eu.wargaming.ne...create
Itt kiválasztod a WOT-ot, alatta "Billing support" -> "Refund request"
A mezőbe beírod: Refund request
A következő oldalon a "Problem not solved, continue" gombra kell kattintani.
Ekkor jelenik meg a kitöltendő űrlap, ahol a "Payment details" alatti részt kell kitölteni.
Közbe megtaláltam ezt én is, legalább ellenőriztem hogy jól csináltam-e.
Akkor Message-be elég volt azt leírni hogy véletlen vásárlás történt, meg bemásoltam nekik amit emailbe kaptam információkat.
Sziasztok!
Hogy lehetséges az, hogy ha belépek a wargaming.eu-ra, jobb oldalt a felhasználónevemre kattintva 2666 aranyat mutat, de ha behozza a profilom, már csak 1152-őt. Ez mi?
Olyan gondom van, hogy nem tudom megnézni a karácsonyfámat. Folyamatosan annyit mutat, hogy "oktatás betöltése". Mivel lehet a gond? Ráadásul nem tudok vissza sem lépni csak ALt+F4-el.
A válaszokat előre is köszönöm.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...