Sziasztok. nem tudom talalkoztatok e fagyassal mostansag, Sacred Valley palyan rendszerint kifagy a jatek, mas mapokon ritkan vagy nem is fordul elo. kibaszott idegesito, mar nem tudom mit probaljak. game ujratelepitve driver friss ... valakinek valami otlet tapasztalat?
Valaki találkozott az alábbi hibával, vagy esetleg tud rá valamilyen megoldást?
Amikor egyedül játszom, akkor elfogadhatóan indulnak a csaták, kb. 20 másodperc környékén látom a visszaszámlálást és onnantól rendesen, lag nélkül indul a játék, viszont ha szakaszban játszom, akkor általában a visszaszámlálás is megáll, és kapok egy nagyon durva 1-1,5 perces laggolást (999ms pinggel) a csata elején, amikor mozdulni sem tudok, vagy max mintha egy diafilmet néznék. Ezt követően a gép újraindításával megoldódik a probléma. Amennyiben nem lépek be szakasszal csatában, akkor nincs ilyen laggolás problémám.
Tapasztalta e valaki a következőt:
-a diszitések elérése nem lehetséges mivel ha ráklikkelek az" oktatás megkezdése" feliratot dobja be a rendszer!Kivétel nélkül minden alkalommal!Nincs MOD!Alap játékkal játszom!
Ötletek?
Tapasztalta e valaki a következőt:
-a diszitések elérése nem lehetséges mivel ha ráklikkelek az" oktatás megkezdése" feliratot dobja be a rendszer!Kivétel nélkül minden alkalommal!Nincs MOD!Alap játékkal játszom!
Ötletek?
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja#224675Írta: matyiabagoly
Megválaszolva: matyiabagoly
Inkább leírom még egyszer, hogy ne kelljen keresgélni:
Ezt kell beírni a keresőbe:
%appdata%/wargaming.net
(A keresőt a Win+R gombokkal lehet előhozni)
Itt a worldoftanks mappát kell kitörölni.
(A gyári beállítások vissza fognak állni, arra készülj fel)
A mai napon 15 óra 20 perckor kitiltottak 1 hétre!!!Egyetlen modom volt, a 64x zoom!! Nem értem!!! Még játszottam előtte 2 csatát,mindkétszer kilőttek,nem bántottam senkit,nem lőttem csapattársra!!!! Akkor meg mi a .......... ez?????????Qrva jó lenne ha megmagyaráznák ezt!!!!
A mai napon 15 óra 20 perckor kitiltottak 1 hétre!!!Egyetlen modom volt, a 64x zoom!! Nem értem!!! Még játszottam előtte 2 csatát,mindkétszer kilőttek,nem bántottam senkit,nem lőttem csapattársra!!!! Akkor meg mi a .......... ez?????????Qrva jó lenne ha megmagyaráznák ezt!!!!
Belépéskor, kidob valami piros szöveget, abban is írja miért vagy büntetve. Meg esetleg nézz emailt, mert akit kiraknak, az kap egy üzenetet, hogy miért van parkolópályán.
Köszönöm a segítséget.Megnéztem az okot,s ott a tiltott moddal indokolnak....amit nem értek,hiszen én úgy tudom,hogy ez a zooom nem tiltott,bcsánat csak 60x-os!!
Köszönöm a segítséget.Megnéztem az okot,s ott a tiltott moddal indokolnak....amit nem értek,hiszen én úgy tudom,hogy ez a zooom nem tiltott,bcsánat csak 60x-os!!
Ez így elég gyanús. Extra zoom miatt nem fognak bannolni.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...