Több képernyőképen, videón láttam, hogy a minimapon van egy kisebb kör a tank körül, gondolom az a proxyspot távolság. Ezt moddal lehet beállítani, vagy tudja az alapprogram is, csak én nem találom? Ha mod, akkor melyik?
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja#224072Írta: SlyFly
Megválaszolva: SlyFly
Srácok! van egy olyan bosszantó hibám, hogy teljes képernyős módban - a hangárban - az egerem csak a képernyő egy részén mozog. A képernyő jobb oldalán és a tálca fölött nem! Kérem aki tud segítsen .. köszönöm!
(beállítás menüben 1920x1080 a felbontás, a grafikai beállítások magasak, az fps kb.60)
A pc-m erős, új, azzal nincs baj
A windows 7-t és a játékot is, mindkettőt újratelepítettem (HD-ban)
A C:\Users\Sly\AppData\Roaming\Wargaming.net mappából töröltem a WorldOfTanks mappát is
Az építő jellegű szakszerű válaszokra várok! Észosztók kiméljenek!
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja#224095Írta: bolladani2000
Megválaszolva: bolladani2000
A world of tanks-ban van egy magyar profilom és azt találtam ki hogy letöltöm az egész wotot német nyelven (ezzel is gyakorolnám a nyelvet) akkor a német wotba betudnék lépni a magyar email-lel és nem kéne új fiokot csinálnom?
Az fiókod az EU szerveren van. A kliens nyelve nem befolyásol semmit. A Launcherben A Beállítások Alap fülén a nyelvet átállítod magyarról németre, pillanatok alatt német nyelvű lesz a kliensed.
Ha modokat használsz vigyázz! A WoT/res_mods/0.9.17.0.1/text mappa általában magyar (vagy angol) ha ilyened van akkor a kliensed nyelve is magyar (vagy angol) lesz! Ha ki szeretnéd küszöbölni, töröld a text mappát!
Üdv!
Olyan problémám van,hogy ha belépek a karácsonyfához,akkor megáll a játék egy képernyőnél,amin órák alatt sem lép tovább. Nem volt csak xvm telepítve,de azóta már megpróbáltam Jactort is nehogy a mod legyen a hiba,de semmi változás.
Valami ötlet?
Üdv!
Olyan problémám van,hogy ha belépek a karácsonyfához,akkor megáll a játék egy képernyőnél,amin órák alatt sem lép tovább. Nem volt csak xvm telepítve,de azóta már megpróbáltam Jactort is nehogy a mod legyen a hiba,de semmi változás.
Valami ötlet?
Pár napja már kérdezte valaki, akkor is linkeltem:
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...