Lenne pár kérdésem, remélem segít valaki.
Hogyan lehet kiszálni a tankból és egy másik tankot lopni vagy például egy kocsiba beszálni, mivel azt is látok az egyik kedvenc mapomon Himmelsdorfon ?!?!
Másik kérdésem miért lakatlan minden ház, hova tűntek az emberek??? Miért nem látok más embert is
A tankomat miert nem tudom lefesteni különböző színűre??? Pl a rózsaszín nagyon tetszene, miért nem engedi a játék???
Miért nem mozog a tankom a nyilakkal??? Hiába nyomom nem megy előre, hogyan lehet vele mozogni??
Az ágyút hogyan lehet aktiválni?
Meg még egy utolsó kérdés. mi az a wn8,már páran írták nekem low wn8 bot. Az mi? Dícséretnek kellene venem??
magmisak
a válasozkat előre is köszönöm
Miután meghaltál, bármelyik csapattárs játékát nézheted, csak rá kell kattintanod a nevére a csapatlistán.
Emberek itt nincsenek, a tankok menőbbek.
Hát, rózsaszínre nem festheted, maximum a játék által adott álcafestéseket veheted meg rá a garázsban a "Külső" gombra kattintva, majd a festést kiválasztva.
W az előre, A a balra, S a hátra, D a jobbra mozgás.
Ágyút jobb klikkel lehet aktiválni.
A wn8 az egy objektív mérőszám, amellyel a játékosok tudását mérik az egy csatában adott tankkal leadott sebzésük és killjeik száma alapján.
Figyelem: Spoiler!
Gyenge troll vagy, a magmisak nevű játékos cseh, és tier 3-ban 90 átlagsebzést nem rammolással hoz össze. Egy napon talán lehet belőled Gomolan is.
hali!
a személyes tartalék bónuszok összeadódnak ha ugyan olyanból többet aktiválok?
tehát ha von mondjuk +50 és +100%os xp bónuszom akkor az +150% lesz? vagy csak a nagyobbat veszi figyelembe?
hali!
a személyes tartalék bónuszok összeadódnak ha ugyan olyanból többet aktiválok?
tehát ha von mondjuk +50 és +100%os xp bónuszom akkor az +150% lesz? vagy csak a nagyobbat veszi figyelembe?
Rossz hírem van, nem hogy nem adódik össze, de ha kettőt aktiválsz, akkor a kisebbik aktiválódik! (Ami szerintem szemétség, de a wg már csak ilyen..)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Hecienda
Sziasztok! Tudna valaki segíteni? Telepítem az xvm-et immár sokadjára, verzió váltásoknál leszedem a régit újra rakom a frisset. Most a legutóbbinál a telepítés végén hibauzenetként ezt kapom Hiányzó fájl?shellexecuteex -2147221003. A telepítés persze sikertelen, A gépem viszont ezerrel szaggat és 999-nél nem megy feljebb a pingem mert csak 3 karakter helye van. Tippeket, szakértéseket szívesen olvasnék. Előre is köszi.
Első körben tegyél rendet a WoT mappában: Töröld a WoT mappájából a teljes res_mods mapppát!
Töröld az Updates mappa tartalmát!
Tedd fel az XVM-et:
Töltsd le a modxvm.com/en ről az XVM-et, de NE az EXE verziót, hanem a ZIP-et.
Az imént letöltött xvm-6.5.1.1.zip tartalmát másold bele a WoT mappájába.
Indítsd el a Launchert és a Beállításokban a Frissítések fülön nézd meg, hogy a "Automatikus frissítés engedélyezése" és a "Frissítés seed-elés engedélyezése" előtt van-e pipa. HA VAN, AKKOR VEDD KI!!!
Indítsd el, próbáld ki, hátha jó lesz.
Ha nem akkor:
- Állítsd le a torrentjeidet!
- Nézz utána a tűzfaladnak, víruskeresődnek.
- Töredezettségnemtesíts (ha nem SSD-n van a WoT)
- Indítsd újra a modemet/routert.
Ha így sem javul, akkor jelentkezz újra.
Szia! elakadtam, nem tudom mi az a laucher alkalmazás.
Az eddigi eredmény: Botladozva, de fut, (a csata) mert a végén kidob.
Ha újra rakom az egészet nem jobb?
Nem tudok játszani a wot-al mert valamiért állandóan megszakad az internet kapcsolat
651-hiba üzenettel. Cseréltem modemet, és rutert is a gép is újra lett telepítve a 20 mb/s nettet szerelő tanácsára vissza vettetem 10 mb/s-ra.
A kapcsolat akkor szokott megszakadni mikor rányomok a csatára és szinkronizálni kezd.
Csak a wot fagy ki böngészni neten addig tudok míg nem próbálok meg játszani.
Csak újra indítás után tudok a netre csatlakozni.
Sziasztok! Van 1 ladam amit ki kellene nyitnom, de a gomb a ladakinyitasara szurke. Tehat nem aktiv. Mit csinaljak vele? A fenyofara nem tudom felpakolni a diszeket , mert egyszeruen nem adja be, miutan rakattintottam az ugras a diszites gombra....Otletek?
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni célzás rásegitő-ben tudtok olyat amiért nem kapsz érte bannt mert a gyári ami benne van az szart se ér alig lehet vele megfogni a tankot.Előre is köszi a segítségat
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...