Jelenleg 98 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 5 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 6 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 13 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 20 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja

SEGÍTSÉG! [régi]

8 éve 8 hónapja #227358 Írta: RAZERXX
Megválaszolva: RAZERXX
Sziasztok!
Hogyan tudnám elmenteni a saját keyboard beállításokat ?
Téma zárolva.
8 éve 8 hónapja #227519 Írta: Latzcko
Megválaszolva: Latzcko
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, illetve tapasztalatokat, hogy Ti találkoztatok-e már az alábbi jelenséggel:
Betölt a játék, PING és FPS rendben van, nem kiugró, inkább átlagos. Grafika a 2. legalacsonyabb szintre van állítva. A gép is a minimum felett van, de nem az ajánlott. Így megfelelően szokott futni a játék, élvezhetőek a körök.
Viszont van olyan nap, amikor elkezdünk játszani és a tank irányítása az kb. 1 mp-t csúszik. A fent taglalt paraméterek változatlanok ilyenkor. Gyanakodtunk gép problémára is, mert másik gépen ugyanazon időben a játék nem produkálja ugyanezt. Ellenőriztük a billentyűzetet is, az a játék chat felületén, meg játékon kívül is remek válaszidővel reagál. Félig emlékszem csak, hogy lehet a loginnal több kliensen is előjött a probléma. Csináltunk már szerverváltást is, de az se hozott megoldást.

Mi az, amit kihagytunk, ki tapasztalt már ilyet, mi volt rá a megoldás?
Köszi,
L
Téma zárolva.
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #227898 Írta: Tith
Megválaszolva: Tith
Sziasztok kicsit röhejesnek érzem a kérdésem,szóval nézzétek el nekem nem olyan rég kezdtem a játékot.Arra szeretnék választ kapni hogy miként lehet kilépni egy Klánbol?Néztem a felületet és próbáltam rá jönni hogy hol van kilépés opció de egyszerüen nem találom.

Előre is köszönöm a segitséget.
Téma zárolva.
8 éve 8 hónapja #227900 Írta: bittus
Megválaszolva: bittus

Sziasztok kicsit röhejesnek érzem a kérdésem,szóval nézzétek el nekem nem olyan rég kezdtem a játékot.Arra szeretnék választ kapni hogy miként lehet kilépni egy Klánbol?Néztem a felületet és próbáltam rá jönni hogy hol van kilépés opció de egyszerüen nem találom.

Ott alul, leave clan: gyazo.com/685fd...d7ad14
Ezt honlapon, bejelentkezés után látod, ha a my clan-ra mész.
Téma zárolva.
8 éve 8 hónapja #227907 Írta: Toydolls2
Megválaszolva: Toydolls2

Ahogy bittus írta, én még megfejelem egy képpel:
Figyelem: Spoiler!
Mellékletek:
Téma zárolva.
8 éve 8 hónapja #227908 Írta: Tith
Köszönöm a gyors választ!!!! Siker.
Téma zárolva.
8 éve 8 hónapja #227910 Írta: bittus

Ahogy bittus írta, én még megfejelem egy képpel:
Figyelem: Spoiler!

A gyazo-s linken nekem is ott van :P
Téma zárolva.
8 éve 8 hónapja #227911 Írta: Toydolls2

És még annyi, hogy ha másik klánba szeretnél belépni, azt csak később tudod megtenni, ha jól rémlik, akkor 1 hét várakozás után engedi csak a rendszer.
Téma zárolva.
8 éve 8 hónapja #227915 Írta: bittus

És még annyi, hogy ha másik klánba szeretnél belépni, azt csak később tudod megtenni, ha jól rémlik, akkor 1 hét várakozás után engedi csak a rendszer.

Azért egy hetet nem kell várni, 48h :)
Téma zárolva.
8 éve 8 hónapja #227916 Írta: Tith
Nos igazából Nincs hova mennem,innen is azért léptem ki mert totálisan inaktiv volt ami eléggé elvette az affinitáson a klánokkal szemben :)
Téma zárolva.
8 éve 8 hónapja #227917 Írta: Toydolls2

Azért egy hetet nem kell várni, 48h :)

"ha jól rémlik" :P
Nem jól rémlett. :lol: Nem lett rém... :blink:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Frankenstein Bourne
Téma zárolva.
8 éve 8 hónapja #228006 Írta: hartman121
Megválaszolva: hartman121
Üdv!
Eléggé meggyűlt a bajom az accountommal. A kiindulási alap az volt, hogy szerettem volna a telefonszámot, email-t és jelszót változtatni. Hosszas levelezés után az első próbálkozás nem sikerült, mert egy korábbi átutalásról kértek képet, hogy "megbizonyosodjanak róla, hogy nem törték fel a fiókot".
Sokáig lappangott a dolog, hagytam az egészet a fenébe, aztán decemberben sikerült előkerítenem a kért átutalást. Erre visszaírják hogy tessék itt egy link, itt el tudod intézni az adatváltoztatást. És milyen linket adtak? Konkrétan az volt a link, amikor rá mész arra, hogy elfelejtett jelszó, tehát semmit se ér.(a két képen a kapott válasz miután megadtam az átutalásról a képet, ill. hogy mire ment rá a link).
És ezután jött a feketeleves. Email-re ugye küldtek levelet a wg-től, hogy a ticketemre(a velük folytatott levelezésre) válasz érkezett. Ha erre rákattintottam, akkor alapból bejelentkeztetett az account management-be. De ha nem ezen keresztül, hanem rendesen akartam belépni úgy, hogy beírom a jelszót, nem engedett be! Azt írja hibás jelszó/email. Írtam is nekik, hogy rossz linket küldtem, meg leírtam a helyzetet. Nehezítette a dolgot, hogy elég rosszul tudok angolul, sajnos nem tudtam magam szerintem a legjobban kifejezni, de azért leírtam a lényeget.
Erre mi történik: miután megírtam a levelemet nekik, azután már az email-emen lévő linken keresztül sem tudtam belépni, így már levelet sem tudtam nekik írni. Szóval most száműzve vagyok a fiókomból, oktalanul.
Most ugye ha nem is a fiókomból, de sima email-t tudnék küldeni nekik, amiben kifejteném a helyzetem. Az eset jól felhúzott, egész ideáig hagytam a p...ába, amúgy se játszok már egy éve. De azért nehogy már egy prémium tankos, 17000 csatás fiókot csak így elvegyenek. Szóval most szeretném visszaszerezni a fiókot, csak sajnos gyenge angol tudással nem biztos, hogy menni fog.
Itt most szeretném megkérni valaki segítségét, hogy egy angol szövetet segítsen összedobni, plusz, hogy mikkel kellene érvelni, leírni. Mert el tudom ezekről képzelni, hogyha nem fogalmaz szerencsésen az ember, el is vágja magát, meggyanúsítják, hogy lopni akarom a fiókot.
Mellékletek:
Téma zárolva.
8 éve 7 hónapja #228155 Írta: Snoke
Megválaszolva: Snoke
A csapattárs sebzését megakadályozó mod az legális? Kéne már valami ilyen, mert ma is kiszedtem a beccsetet, mikor sniper módban céloztam valakit ő meg 60-nal elviharzott előttem 2 méterrel. :wb:
Téma zárolva.
8 éve 7 hónapja #228157 Írta: Mustang89
Megválaszolva: Mustang89
Itt megtalálod a tiltott modok listáját. Ha jól olvastam nincs közötte.
Másrészt amíg nem mindn meccsen történik ez addig nincs nagy félni valód a leírásod alapján meg nem a te hibád volt.
www.wotinfo.hu/...istaja
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Snoke
Téma zárolva.
8 éve 7 hónapja #228160 Írta: Rohamnyuszi
Megválaszolva: Rohamnyuszi
Gyors kérdés:

Lemaradtam valamiről, vagy ez csak egy bug, miszerint az emblémáknál most fel van tüntetve a ruszki jelzés például amire +3% álcát ad?

Eddig ezt nem láttam, de ahogy észrevettem a többi matrica továbbra sem ad bónuszokat, ergo ha pl. lecserélem, akkor az adott tankra bukok 3% álcázást?

Szóval bug, glitch vagy valami olyasmi ami most jött be de eddig nálam kimaradt?

Köszi
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 13 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 1 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 17 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.