Üdv!
Eléggé meggyűlt a bajom az accountommal. A kiindulási alap az volt, hogy szerettem volna a telefonszámot, email-t és jelszót változtatni. Hosszas levelezés után az első próbálkozás nem sikerült, mert egy korábbi átutalásról kértek képet, hogy "megbizonyosodjanak róla, hogy nem törték fel a fiókot".
Sokáig lappangott a dolog, hagytam az egészet a fenébe, aztán decemberben sikerült előkerítenem a kért átutalást. Erre visszaírják hogy tessék itt egy link, itt el tudod intézni az adatváltoztatást. És milyen linket adtak? Konkrétan az volt a link, amikor rá mész arra, hogy elfelejtett jelszó, tehát semmit se ér.(a két képen a kapott válasz miután megadtam az átutalásról a képet, ill. hogy mire ment rá a link).
És ezután jött a feketeleves. Email-re ugye küldtek levelet a wg-től, hogy a ticketemre(a velük folytatott levelezésre) válasz érkezett. Ha erre rákattintottam, akkor alapból bejelentkeztetett az account management-be. De ha nem ezen keresztül, hanem rendesen akartam belépni úgy, hogy beírom a jelszót, nem engedett be! Azt írja hibás jelszó/email. Írtam is nekik, hogy rossz linket küldtem, meg leírtam a helyzetet. Nehezítette a dolgot, hogy elég rosszul tudok angolul, sajnos nem tudtam magam szerintem a legjobban kifejezni, de azért leírtam a lényeget.
Erre mi történik: miután megírtam a levelemet nekik, azután már az email-emen lévő linken keresztül sem tudtam belépni, így már levelet sem tudtam nekik írni. Szóval most száműzve vagyok a fiókomból, oktalanul.
Most ugye ha nem is a fiókomból, de sima email-t tudnék küldeni nekik, amiben kifejteném a helyzetem. Az eset jól felhúzott, egész ideáig hagytam a p...ába, amúgy se játszok már egy éve. De azért nehogy már egy prémium tankos, 17000 csatás fiókot csak így elvegyenek. Szóval most szeretném visszaszerezni a fiókot, csak sajnos gyenge angol tudással nem biztos, hogy menni fog.
Itt most szeretném megkérni valaki segítségét, hogy egy angol szövetet segítsen összedobni, plusz, hogy mikkel kellene érvelni, leírni. Mert el tudom ezekről képzelni, hogyha nem fogalmaz szerencsésen az ember, el is vágja magát, meggyanúsítják, hogy lopni akarom a fiókot.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...