Ma nem tudtam eddig belépni egyik eu serverre se.,Azt irja ki jelenleg egyik server se elérhetö.Várd meg mig frissitik a servert vagy valami ilyet ir ki pirosan.Másnál is ez van????
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Lidercnyomas
Hátha tönkrementek a vinyók és mindenki minden adata elveszett
Így az összes játékost egy üres garázs fogja várni belépéskor. Na hány embernek van még meg az aranyak és a tankok vásárlásának emailes blokkja?
Hátha tönkrementek a vinyók és mindenki minden adata elveszett
Így az összes játékost egy üres garázs fogja várni belépéskor. Na hány embernek van még meg az aranyak és a tankok vásárlásának emailes blokkja?
Egyes információk szerint a Wg fejlesztésbe kezdett, a 386-s szerverszörnyeket most cserélik 486-os csodamegagiga masinákra! Csigalom, nyugavér! Még keresik a ddr1-es memóriamodulokat a Fehérorosz múzeumokban, amint találnak belőlük két darabot, lecsapnak eájuk, beszerelik és mehet a menet.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: dobilaci, Lidercnyomas, tiger, 2Sz3M
Egyes információk szerint a Wg fejlesztésbe kezdett, a 386-s szerverszörnyeket most cserélik 486-os csodamegagiga masinákra! Csigalom, nyugavér! Még keresik a ddr1-es memóriamodulokat a Fehérorosz múzeumokban, amint találnak belőlük két darabot, lecsapnak eájuk, beszerelik és mehet a menet.
Az is lehet, hogy a szerverek áramellátásáért felelős fúziós reaktorral van probléma. Vagy Trump kibaxásból meghekkelte a Wargamingot...
Sziasztok . Tegnap délután 3-kor vettem 2X1000 aranyat Paypal-lal , de még mindig nem írta jóvá a játékban pedig lehúzták a lóvét . Ugye azt írják a wotnál , ha 4 óra múlva semmi csak akkor írj ticket-et . Írtam is (fényképet is mellékeltem a tranzakcióról) , de semmit nem válaszolt a support , pedig a féláras álcafestés miatt vettem csak aranyat . Meg is írtam nekik , hogy ha lemaradok a hétvégi akcióról ez miatt , akkor kompenzációt kérek
Az lenne a kérdésem , hogy a wot supportnak mennyi idő ezeknél , hogy válaszra méltassák az ember vagy megoldják a problémámat , illetve járt már így más is esetleg ?
Köszi előre is a segítő válaszokat .
Szia! Nekem van ilyen modom, de velem is megtörtént mivel nem a csapattársra célzott lövést engedtem el, csak beleugrott. Sajnos a lövedék ilyenkor nem áll meg. De ha direktben rácélzol akkor nem lő hanem kiírja üzenetben a játékosnak hogy blokkolja a lövésed!
Sziasztok kis segítségre volna szükségem eladtam két prémium tankot 2hete egyiket vissza szeretném venni és nem engedi a másikat engedi ezüstért,de amelyiket szeretném azt nem miért lehet ez???
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja#228909Írta: Mustang89
Megválaszolva: Mustang89
Úgy tudom csak egy prémium tankot lehet visszavásárolni és abból is a legutolsót amit eladtál. Gondolom ezért enged csak egyet. Ha tévedek nyugodtan javítsatok ki. Illetve kell rendelkezni a megfelelő mennyiségű kredittel is(amit kaptál a tankért)
Last edit: 8 éve 7 hónapja by Mustang89.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: focis14
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...