mi az a confing fájl?mert állandoan kritikus hibát ir rá,es igy a letöltés megszakad.mit lehet ijenkor csinálni?
Ha a wot letöltésekor jelentkezik, akkor passz. Ha patch esetén, akkor próbáld meg a repair funkciót használni. Amennyiben az sem segít, akkor újratelepítés.
2013-ban regisztráltam először a wot-ra, egy évig játszottam majd abba hagytam 4 évig ,most újra elkezdtem játszani ,de eltünteka tankjaim,mit tudok tenni?
2013-ban regisztráltam először a wot-ra, egy évig játszottam majd abba hagytam 4 évig ,most újra elkezdtem játszani ,de eltünteka tankjaim,mit tudok tenni?
Kezdesz egy másik fiókot...vagy veszel egyet magadnak...
Szűrők nincsenek bekapcsolva a garázsban? Amikor abbahagytad, elvileg még nem voltak, ha jól emlékszem.
Srácok lenne egy kérdésem. Milyen moddal lehet eltüntetni a wn8-at meg mindenféle baromságot?
Láttam pár embernél hogy semmit nem jelez a neve mellett. Ezt hogy csinálják? Én jelenleg s mióta van Jacktor packját használom,de kipróbálnám ezt a tiltást is
Segítő válaszokat előre is köszönöm
Hát, ne használj modot, ami kijelzi. Ennyi a megoldás. Amennyiben viszont arra gondolsz, hogy mások ne lássák a te statisztikádat, el kell hogy keserítselek. A statisztikáid nyilvánosak, nem rejthetők.
Akinek a neve mellett nem látsz értéket, az még valószínűleg friss account. (Kevesebb, mint 1000 csata)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Gilgarat
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja#228992Írta: gülüke
Megválaszolva: gülüke
sziasztok!valaki tudna segiteni,mi az a confing fajl?mert kritikus hibat irki allandoan,nemtudja menteni.ebbölkifojolag nemlehet telepiteni a játékot.ha valaki tud segitsen.
A jövőben jársz,sztem térj vissza a jelenbe,itt hátha megvannak még
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem telefonszám megváltoztatása miatt. Már régóta van egy új számom...ez az aktív...a régi már ki van kapcsolva. Ugye két lépcsős az acountom. A 300 aranyért meg akartam változtatni az email címet, de e miatt a telő számot akartam először megváltoztatni.
Az a probléma, hogy az új számra is es a régire is küldtek sms-t. Mivel a régit nem erem el, igy onnan a kodot bem tudom beírni. Ez valojabn is igy van???
Tehát kuldenek kódot mindkét telefonra???
Ebben az esetben hogyan tudnám ezt kivitelezni?
Az internetemmel is vannak problémák...talan tudtok valami támpontot adni...
Eset: Egyszerűen megszakad a net időnként és pár óra múlva helyre áll magától is. Ha nem akarok várni két dolgot figyeltem meg.
1. Ha újraindítom a modemet vagy a routert vagy mindkettőt akkor nem jon vissza azonnal a net.
2. A modem internet ledje pirosan világit folyamatosan, a router ledje pedig narancssárgán.
3. Ha a router nincs rádugva akkor is előfordul szakadás.
4. Csak abban az esetben indul újra a net, ha a hiba alatt a routert kikapcsolom ésa modem ledhe pírosról zöldre vált, aztán bekapcsolom a routert és az is narancsról zöldre vált....es márvan is net.
Mivel router nélkülis előfordul a hiba, igy nem értem, hogy miért kell kikapcsolni, hogy újra legyen net. Egyik kizárja a másikat
Sztetek ezt mi okozhatja??? Modem probléma??? Vagy ip cím ütközés??? Vagy mi???
Annak is örülnékha meg tudnátok mondani hogy a színeknek mi a jelentése
Modem : D-link 320B ( a kagyló alakú) , mert van téglalap alakú is.
Router: TPl link 21CA.
- gyanakodtunk kabelre
- ....routerre, de akkor nélkülemiert hon elo a hiba
-...modemre, de akkor miért az a megoldás, hogy ki be kell kapcsonai aroutert, hogy legyen net.
-...ha nincs net, a szolgáltató azt mondja náluk nincs hiba
Nem értem! Legyetek szívesek segíteni ebbe is!
Szolgaltó: T-online
A sebesség is ingadozik...10mb-os net(1024kb/s garantált), de nekünk 300-1500 között mozog, hiába nyvogok, hogy nem jo a sebesség, azt mondjáka távolság miatt nem tud csak 6.5 Mb-os netet, akkor hogy a faszomba tud néha felmenni 15 mb-ra??? Ha valaki el volt márdilga ezt ki követelni, az írja márle hogy hogyan csinálta!!!! Nav segítségével vagy hogyan???
Az internetemmel is vannak problémák...talan tudtok valami támpontot adni...
Eset: Egyszerűen megszakad a net időnként és pár óra múlva helyre áll magától is. Ha nem akarok várni két dolgot figyeltem meg.
1. Ha újraindítom a modemet vagy a routert vagy mindkettőt akkor nem jon vissza azonnal a net.
2. A modem internet ledje pirosan világit folyamatosan, a router ledje pedig narancssárgán.
3. Ha a router nincs rádugva akkor is előfordul szakadás.
4. Csak abban az esetben indul újra a net, ha a hiba alatt a routert kikapcsolom ésa modem ledhe pírosról zöldre vált, aztán bekapcsolom a routert és az is narancsról zöldre vált....es márvan is net.
Mivel router nélkülis előfordul a hiba, igy nem értem, hogy miért kell kikapcsolni, hogy újra legyen net. Egyik kizárja a másikat
Sztetek ezt mi okozhatja??? Modem probléma??? Vagy ip cím ütközés??? Vagy mi???
Annak is örülnékha meg tudnátok mondani hogy a színeknek mi a jelentése
Modem : D-link 320B ( a kagyló alakú) , mert van téglalap alakú is.
Router: TPl link 21CA.
- gyanakodtunk kabelre
- ....routerre, de akkor nélkülemiert hon elo a hiba
-...modemre, de akkor miért az a megoldás, hogy ki be kell kapcsonai aroutert, hogy legyen net.
-...ha nincs net, a szolgáltató azt mondja náluk nincs hiba
Nem értem! Legyetek szívesek segíteni ebbe is!
Szolgaltó: T-online
A sebesség is ingadozik...10mb-os net(1024kb/s garantált), de nekünk 300-1500 között mozog, hiába nyvogok, hogy nem jo a sebesség, azt mondjáka távolság miatt nem tud csak 6.5 Mb-os netet, akkor hogy a faszomba tud néha felmenni 15 mb-ra??? Ha valaki el volt márdilga ezt ki követelni, az írja márle hogy hogyan csinálta!!!! Nav segítségével vagy hogyan???
Mellékletek:
Last edit: 8 éve 7 hónapja by Frankenstein Bourne.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger, Sztyepan65
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...