A WOT-ban legnehezebb a legénység fejlesztése.
Tankot kifejeszteni XP, de az a legkevesebb

... jó, t7-t8 körül már elég hosszú bír lenni a modulok grindelése és a következő vas kifejlesztése..
A kreditet összefarmolni nekem nehezebben megy..
De ami igazán "munkaigényes" az a legénység fejlesztése!
Ami az első 3-4 szintet illeti: ugye első szinten 100%-os legénységet kap az ember... Ezekkel szerintem általában ÁTKÉPZÉS NÉLKÜL érdemes kihúzni a következő tier2 és tir3 lightot !
Amikortól "med", ott át KELL képezni, de ha mondjuk hármas és négyes meden csak "átrohanunk" (pld francia med ág ha valakinek ez a heppje...) akkor átképzek a hármasra, és átképzés nélkül megcsinálom a négyest is... és majd esetleg az ötösre vagy csak a hatosra képzek át. ( Az átképzés nélkül használt 100% legénység ugyebár 75%-os legénységként funkcionál ha a tank-osztály amúgy megegyezik.. ha viszont mondjuk light-ra képzett legényeket med-be ültetek, akkor csak 50%-os legénységként funkcionálna, ami már tényleg szar...)
Vagy vegyük a svéd tankokat: itt t1-t2-t3 light, tehát átképzés nem kellett... t4 med, erre átképeztem... és kérdés hogy t5 t6 ami szintén med lesz 75%-os legénységgel grindelődik-e vagy átképzek netán megtartom a Lago-t (élvezem...) és t5 svéd kap saját legénységet, ami majd megy t6-ba is.
Azért t5-t6 körül már lehet elég sok csatát nyom az ember, itt lehet érdemes átképzeni... különösen ha a minimum grindnél hosszabb ideig akar az ember játszani a tankkal.
Meg ugye lehet goldból is átképezni... ha valaki bevállalja hogy költ erre.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...