Jelenleg 78 vendég és 2 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 5 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 6 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 13 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 20 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja

SEGÍTSÉG! [régi]

8 éve 7 hónapja #228161 Írta: dobilaci
Megválaszolva: dobilaci

Gyors kérdés:

Lemaradtam valamiről, vagy ez csak egy bug, miszerint az emblémáknál most fel van tüntetve a ruszki jelzés például amire +3% álcát ad?

Eddig ezt nem láttam, de ahogy észrevettem a többi matrica továbbra sem ad bónuszokat, ergo ha pl. lecserélem, akkor az adott tankra bukok 3% álcázást?

Szóval bug, glitch vagy valami olyasmi ami most jött be de eddig nálam kimaradt?

Köszi

Egy idoben be akartak vezetni, hogy az emblemak tenyleges bonuszokat adjanak a legenysegnek, de a WoT jatekostarsadalom tiltakozasa miatt elvetettek az otletet, viszont lustak voltak kivenni a jatekbol. Hiaba irja ki, az emblemak/feliratok nem adnak semmilyen bonuszt.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics, Rohamnyuszi
Téma zárolva.
8 éve 7 hónapja #228166 Írta: Snoke
Megválaszolva: Snoke
Köszi a választ! Sajnos a WG nem fogja kérdezni, ki a hibás mikor kapom a bant. :dry:
Akkor szerintem kipróbálok egy ilyen modot.
Téma zárolva.
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #228167 Írta: Rohamnyuszi
Megválaszolva: Rohamnyuszi

Gyors kérdés:

Lemaradtam valamiről, vagy ez csak egy bug, miszerint az emblémáknál most fel van tüntetve a ruszki jelzés például amire +3% álcát ad?

Eddig ezt nem láttam, de ahogy észrevettem a többi matrica továbbra sem ad bónuszokat, ergo ha pl. lecserélem, akkor az adott tankra bukok 3% álcázást?

Szóval bug, glitch vagy valami olyasmi ami most jött be de eddig nálam kimaradt?

Köszi

Egy idoben be akartak vezetni, hogy az emblemak tenyleges bonuszokat adjanak a legenysegnek, de a WoT jatekostarsadalom tiltakozasa miatt elvetettek az otletet, viszont lustak voltak kivenni a jatekbol. Hiaba irja ki, az emblemak/feliratok nem adnak semmilyen bonuszt.

Erről én is hallottam korábban, viszont eddig sosem találkoztam ezzel a kijelzéssel.

Pl ha bemész a külcsín csinizéshez, most azt mutatja, hogy a két ruszki csillag alapból matrica, amit korábban nem láttam.

Ha rá akarsz pakolni festést akkor pedig +3%-ként jelöli meg az összesítettben.

Korábban ilyennel nem találkoztam, ahogy azt sem láttam, hogy az alap "matricát" jelölné a játék.
Téma zárolva.
8 éve 7 hónapja #228178 Írta: Mustang89
Megválaszolva: Mustang89
azért írtam ha ez naponta többször előfordul akkor érdemes de ha 2 hetente kilősz valakit véletlenül azért nem fogsz még bant kapni
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Snoke
Téma zárolva.
8 éve 7 hónapja #228180 Írta: Snoke

azért írtam ha ez naponta többször előfordul akkor érdemes de ha 2 hetente kilősz valakit véletlenül azért nem fogsz még bant kapni

Azt lehet tudni, hogy pontosan milyen szabály vonatkozik a csapattárs sebzésre és kilövésre? Sebzés szám gyűlik-gyűlik és ha elér egy szintet, akkor ban? Vagy időnként nullázódik?
Téma zárolva.
8 éve 7 hónapja #228183 Írta: Mustang89
igazából nem tudom hogy létezik e erre szabály. biztos hogy nullázódik bizonyos időközönként. Ha ennyire bizonytalan vagy akkor rakd fel a modot :)
Téma zárolva.
8 éve 7 hónapja #228193 Írta: Snoke

igazából nem tudom hogy létezik e erre szabály. biztos hogy nullázódik bizonyos időközönként. Ha ennyire bizonytalan vagy akkor rakd fel a modot :)

Felraktam :troll:
Téma zárolva.
8 éve 7 hónapja #228207 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
Egyszer megsebzed: megjegyzi, de semmi következmény.

Ha egy csatán belül két csapattárs sebzés is van, akkor kék színű lesz a neved ( bárki csapattárs kilőhet, a kékek lövéséért nincs következmény.)

Ha foglalókörön belül van a csapattárs (bármelyiken belül) akkor súlyosabbnak veszi, tán két lövésnek.

A rendszer figyeli azt is, hogy csak csapattársat sebzel, vagy sokat lősz ellenfelekbe is, és csak ritkán csapattársba...

Ha ráesel vagy kigyújtod, és így azt érzékeli h folyamatosan sebzed az gond, olyankor is minimum bekékülsz, de ebből egy órás ban is lehet akár. ( vétlenül is.. ez programhiba de ez van..)

A rendszer számon tartja hogy mennyire vagy "csapattárs sebző", de ha sokáig nem bántasz csapattársakat, akkor csökken majd majd nullázódik a nyilvántartott "csapattárs sebző" értéked.

( Pont a véletlen belerohan a lövésbe, véletlenül lerammoljátok egymást stb esetek miatt... )

Tehát ha nem lődözöl notóriusan csapattársakra, akkor sose lesz belőle semmi bajod.

Néha bekékülhetsz akár véletlenül is: beleszalad gépágyús light sorozatába... vagy kigyújtod.. vagy egymásra estek .. ekkor ugye SOK csapattárs sebzés rövid időn belül.

( Ha artyval szándékosan kiegylövésezel csapattársat azt kevésbé súlyosan ítéli meg mint ha véletlenül belefut egy gépágyúsorozatodba... )

De mondom: alapvetően, ha nem lődözöl minden második csatában csapattársba, akkor nincs aggódni valód.

Ha valaki ismételten szed össze sok egy órás bant,akkor jöhetnek hosszabb távú kitiltások - de ehhez szándékos csapattárs-sebzőnek kell lennie, rendszeresen...
Téma zárolva.
8 éve 7 hónapja #228211 Írta: Snoke
Köszönöm, Sics! Már tisztábban látok ezügyben. :thx2:
Téma zárolva.
8 éve 7 hónapja #228220 Írta: ati761
Megválaszolva: ati761
Sziasztok!

Érdemes a legénységet továbbvinni?

A könnyütankoknál ha veszek új tankot az elözö legénységet beültetni akiknél már a skill 30-40% és az új legénységet kirúgni.
Téma zárolva.
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #228222 Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1

Sziasztok!

Érdemes a legénységet továbbvinni?

A könnyütankoknál ha veszek új tankot az elözö legénységet beültetni akiknél már a skill 30-40% és az új legénységet kirúgni.

Ezt "mindenki másképp csinálja". Ha az előző tankot eladod, akkor értelemszerű, hogy a legénységet tovább viszed így a skillek gyorsabban "szaporodnak."
Van aki minden tankcserénél kirúgja az eredetii fiúkat és egy személyzetet húz a maximumig. Hátránya, hogy később ha tankot cserélsz játék közben,, állandóan pakolgatni kell a személyzetet. Akkor is gond lehet, ha valamelyik tankba eltérő számú személyzet kell mint ami rendelkezésedre áll. / Főleg, ha több kell./És ez csak az azonos nemzet azonos tank kategóriájában működik, különbem az alapképzettség tekintetében újra kell képezni őket.
Én a megtartós tankok személyzetét nem bolygatom. Inkább húzom 50%-ról az új fiúkat. Így lassabban fejlődnek, de minden tanknak megvan a saját személyzete.
Néhány prem tank nem árt ha van .Felsőbb tierekben ezekből szoktam átrakni a személyzetet ha már indokolt, hogy ne iskolázatlan legyen a legénység. / Pl. T9-10-be nem illik 50%-os skill nélküli fiúkkal bemenni./ Mindkét megoldásnak van előnye és hátránya.
Téma zárolva.
8 éve 7 hónapja #228226 Írta: ati761
Megválaszolva: ati761
Köszi.
Téma zárolva.
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #228227 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
A WOT-ban legnehezebb a legénység fejlesztése.

Tankot kifejeszteni XP, de az a legkevesebb :) ... jó, t7-t8 körül már elég hosszú bír lenni a modulok grindelése és a következő vas kifejlesztése..

A kreditet összefarmolni nekem nehezebben megy..

De ami igazán "munkaigényes" az a legénység fejlesztése!

Ami az első 3-4 szintet illeti: ugye első szinten 100%-os legénységet kap az ember... Ezekkel szerintem általában ÁTKÉPZÉS NÉLKÜL érdemes kihúzni a következő tier2 és tir3 lightot !

Amikortól "med", ott át KELL képezni, de ha mondjuk hármas és négyes meden csak "átrohanunk" (pld francia med ág ha valakinek ez a heppje...) akkor átképzek a hármasra, és átképzés nélkül megcsinálom a négyest is... és majd esetleg az ötösre vagy csak a hatosra képzek át. ( Az átképzés nélkül használt 100% legénység ugyebár 75%-os legénységként funkcionál ha a tank-osztály amúgy megegyezik.. ha viszont mondjuk light-ra képzett legényeket med-be ültetek, akkor csak 50%-os legénységként funkcionálna, ami már tényleg szar...)

Vagy vegyük a svéd tankokat: itt t1-t2-t3 light, tehát átképzés nem kellett... t4 med, erre átképeztem... és kérdés hogy t5 t6 ami szintén med lesz 75%-os legénységgel grindelődik-e vagy átképzek netán megtartom a Lago-t (élvezem...) és t5 svéd kap saját legénységet, ami majd megy t6-ba is.

Azért t5-t6 körül már lehet elég sok csatát nyom az ember, itt lehet érdemes átképzeni... különösen ha a minimum grindnél hosszabb ideig akar az ember játszani a tankkal.

Meg ugye lehet goldból is átképezni... ha valaki bevállalja hogy költ erre.
Mellékletek:
Téma zárolva.
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #228246 Írta: Gusztavo
Megválaszolva: Gusztavo
Sziasztok!
Bajban vagyok. Mobilról vásároltam aranyat és elsőre megszakadt a vonal még mielőtt elmondta volna a kódot. Nosza még egyszer... Másodszorra meglett a kód de nem nem tudom , hogy hány jegyűnek kell lennie..mondta a számokat és a betűket kétszer, de nem ugyan azt, csak részben hasonlított... Begépeltem, de semmiféle variációt nem fogadott el.. Elugrott 4500 Ft és semmi eredménye.. Próbáltam üzenetet küldeni, de ott is kéri a kódot...Mit tehetek még???
Ha nem tudom felhasználni visszaadják a pénzt? Mert rögtön levonták....
Téma zárolva.
8 éve 7 hónapja #228362 Írta: Mustang89
én megpróbálkoznék a helyedben írni a supportnak egy ticket fomájában, hogy milyen problémád van. Valószínűleg kérni fognak erről valami bizonyítékot is (bankszámla kivonat)
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 9 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 56 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 17 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.