Sziasztok!
Akiknek már van tapasztalatuk ha megírnák örülnék neki.
SU-100-nál tartok, imádom ezt a tankot. Próbáltam olvasni a leírásokat, hogy melyik ágon menjek tovább. Azonban a leírások kicsit régiek.
Object 263 vagy Object 268 amit érdemesebb húzni.
Lőszer gyorsaságon történt valami módosítás? Játékban melyik alkalmazható inkább?
Köszi 
Szia!
Én úgy döntöttem, hogy kihúztam a 704-et, megcsináltam vele az 55A TD-15-öt és eladtam. Az orosz hétvégén veszem vissza a SU100-at, kihúzom a 263-at és azzal lesz 260 TD-15.
Maga a 268 ág nem rossz, a probléma a végén van.
A SU152 az alap ágyúval irtózatos fun, HEAT-tel és HE-vel is, csak ajánlani tudom, két csillagot rá is festettem.
Az ISU nem véletlenül ISU, nekem az nem tetszett benne, hogy három, magasabb szinteken két lövés után véget ér a játék. 83 százalékon adtam el, amikor kihúztam a 704-et.
A 704-ben az a jó, hogy nem csak a lövegpajzson van páncél, lehet rohamTD-nek használni. Négy meccs alatt lőttem vele 5.5k-t és 6k-t, abszolút tapasztalatlan TD játékosként, felszerelések nélkül (az összes többire se raktam, hihihi).
A probléma, ahogy látom, a 268-cal van. Nagyon szituációfüggő a tank. Egy klántársam ezen a héten lőtt vele 12.6k-t, de a fordulási sebessége nagyon rossz. Páncélja sincsen, csak 8-asok, esetleg néhány kilences ellen. Nekem nem kellett.
A 263 ág, sokaknak nem tetszik a csőlehajlás hiánya és az artyra való érzékenység miatt. Viszont tény, hogy a DPM ezen az ágon nagyon jó, nem fogod tudni őket leforogni egy meddel és hát a 263-on olyan páncél van, ami tényleg páncél, lehet vele rohamTDzni és jó a DPM-e.
Ha tízes TDt akarsz, főleg a 9.17.1 patch után, akkor a nerfelt Grille, az E3 és a 263 közül választhatsz. Én 263-at fogok.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...