Hali!
Ha ALT+Tabbal kilépek utána nekem is bolondozik. Nálam a megoldás ALT+Enter kombináció lett. Egyszer vagy kétszer és már jó is, sajnos ezt minden ALT-Tab után meg kell csinálnom.
Segítséget szeretnék kérni, hátha....
Eddig a játékban volt egy csapatunk, ami az újj frissítésel 'eltünt'...
Valószínű, hogy én vagyok a béna, de akartunk újjat csinálni, de nem találok ilyen opciót...
Kérdésem, miért tünt vajon el a csapat, és hogy lehet újjat csinálni?
Hali! Olyan modot keresek ahol az enemy tankok színe megváltozik a játékban. Gondolok itt olyanra amit a legtöbbször láttam pirosról sötét kék lesz
Előre is köszi a válszokat!!
Hali! Olyan modot keresek ahol az enemy tankok színe megváltozik a játékban. Gondolok itt olyanra amit a legtöbbször láttam pirosról sötét kék lesz
Hali, a kék (lila) tankok nem mod, hanem játék beállítás/grafika/színvak mód, pipa.
Nem tudjátok hogy állnak jelenleg a jármű bérlés lehetőségével?
Nyelvi fájlokban ilyet találtam:
Kibérelted a '%(vehName)s' járművet %(days)d napra. Ennek a díja %(price)s. Figyelem! Amennyiben később megvásárolnád a járművet, akciós áron juthatsz hozzá.
Nem igazán figyeltem a fejlesztői híreket az elmúlt 2-3 hétben...
8 éve 6 hónapja - 8 éve 6 hónapja#233054Írta: Totti29365
Megválaszolva: Totti29365
Sziasztok! Valaki magyarázza nekem el legyen szives ,hogy miért bannolt a játék. Csata közben nekem jött egyik csapattársam és és a tankom alá szorult. Próbáltam lejönni róla de nem sikerült, felrobbant engem meg bannolt a játék ,holott ő jött nekem. Kék színű lett a nevem meg kitiltottak ,igaz csak egy órára de ezt sem értem. Ha valaki eltudná magyarázni azt megköszönném.
Sziasztok! Valaki magyarázza nekem el legyen szives ,hogy miért bannolt a játék. Csata közben nekem jött egyik csapattársam és és a tankom alá szorult. Próbáltam lejönni róla de nem sikerült, felrobbant engem meg bannolt a játék ,holott ő jött nekem. Kék színű lett a nevem meg kitiltottak ,igaz csak egy órára de ezt sem értem. Ha valaki eltudná magyarázni azt megköszönném.
Sajnos a játék nem tudja megkülönböztetni, hogy miért sebezted a csapattársad, csak azt, hogy sebezted. Gondolom már máskor is előfordult, hogy véletlen belelőttél valakibe. Ezek összeadódnak és ha elérnek egy bizonyos értéket, akkor kapsz egy kis ban-t. Mindenkivel előfordul, nem kell nagy jelentőséget tulajdonítani neki.
Ez az automatikus rendszer sajnos nem tökéletes, néha a passzív résztvevőt bünteti team dmg-nél. Ha hosszabb időre kapsz ilyenért bann-t érdemes replayt küldeni a supportnak hog vizsgálják felül az esetet mert vétlen voltál. De akár most is érdemes utólag ezt megtenni, mert minden egyes büntetés után a következő bünti már súlyosabb lesz, vissza esőként fognak kezelni. Szóval próbáld meg töröltetni a jelenlegi büntetésedet visszamenőleg.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Totti29365
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...