Előfordul esetlg veletek is, hogy a tank nem mindíg reagál az irányítási parancsra? Nyomom az S vagy F gombot, de a járgány megy tovább egyenesen. Modot nem használok. Nem tudom, hogy bug, vagy a klaviatúrám kezd tönkremenni?
Előfordul esetlg veletek is, hogy a tank nem mindíg reagál az irányítási parancsra? Nyomom az S vagy F gombot, de a járgány megy tovább egyenesen. Modot nem használok. Nem tudom, hogy bug, vagy a klaviatúrám kezd tönkremenni?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Balista1
És ezzel a ping dologgal én, mint hozzá nem értő tudok valamit kezden?
Több oka lehet:
1. fut a torrent kliensed, vagy egyéb, ami magas fel vagy letöltést használ.
2. lassú a neted
3. rosszak a windows netes beállításai
4. rosszak a játékod beállításai
5. a számítógéped túl lassú futattni a játékot
6. esetleges hiba az internetszolgáltatódnál
7. a távolság is okoz késést, 25-30ms 1000km (kb. ez sokmindentől függ)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Balista1
Hali!
Windows vagy játék frissítése óta nem lehet elindítani a játékot
azóta már újratelepítettem a játékot is és az nvidiás drivert is lefrissítettem de sajnos úgyan úgy fent áll a probléma.
Ha vki esetleg tudja a megoldást örülnék ha megosztaná velem
köszi
7 éve 9 hónapja - 7 éve 9 hónapja#260262Írta: AntTheZ
Megválaszolva: AntTheZ
Sziasztok!
Holiday Ops! Van egy rakás díszem és nem tudok díszíteni semmit. Nem tudok díszt húzni a helyére miért lehet? Hogyan prőbáljam? A bemutatókat megnéztem, leírásokat elolvastam nem múködik.
Holiday Ops! Van egy rakás díszem és nem tudok díszíteni semmit. Nem tudok díszt húzni a helyére miért lehet? Hogyan prőbáljam? A bemutatókat megnéztem, leírásokat elolvastam nem múködik.
Szerk: Sikerült, nem húz, klikkel. O.K.
lol
Figyelem: Spoiler!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: AntTheZ
Hali!
Windows vagy játék frissítése óta nem lehet elindítani a játékot
azóta már újratelepítettem a játékot is és az nvidiás drivert is lefrissítettem de sajnos úgyan úgy fent áll a probléma.
Ha vki esetleg tudja a megoldást örülnék ha megosztaná velem
köszi
Ugyanezzel szenvedek én is két napja...nem csak a WoT de néhány steam-es játék sem megy, a neten taláható megoldás javaslatok nem segítenek rajta... (természetesen WoT újratelepítve, nincs fenn mod, se xvm, a legújabb video driver stb...no meg ez a fantasztikus Winfos10 Creators Update, ami nem kellett volna a fenének sem... )
Ha valakinek van megoldása nagyon nagyra értékelném a megosztást!
Helo egy olyan kerdessel fordulnek hozzatok hogy a baratom kuldeni akart nekem ezt a Holiday csomagot es egyiket sem tudta elkuldeni nekem valamiert nem engedte neki csak sajat maganak tud venni dolgokat a premiumonn ezt irja neki ki: PAYMENT UNAVAILABLE DUE TO TECHNICAL REASONS . koszonom a valaszt
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...