Sziasztok!
A segítségetek szeretném kérni:
A tegnapi server összeomlást követően egyik serverre sem enged be. Az egyikre azt írja be vagyok jelentkezve majd csak kapcsolódás már több órája(tegnap12:00 óta). ( Be vagy jelentkezve egy másik serveren a másik serveren a folyamat hiányos, várjon amíg a kliens automatikusan csatlakozik) no de meddig?
Gép, router, modem már minden újraindítva... Másik gépről is próbáltam belépni...de semmi...ugyanazt írja( be vagyok jelentkezve)
A gépemről más be tudott lépni a sajátjába, tehát a kliens is működik...
Írtam a supportnak, de egyenlőre nem válaszoltak, addig hátha valaki tud segíteni.
Nálam is előfordulnak ezek a problémák.T-home net 30mbps.De ha mobilneten játszok(vodaphone),akkor is jelentkeznek ezek a problémák rendszertelenül.A gond nyilván szerver oldali.Szerintem.
Nekem tegnap volt először ilyen bajom de azóta se.
Megyek át egy hídon, na mondom menjünk balra erre elkezd jobbra menni a tank Az volt a baj hogy a balos ívben benne volt a folyó is úgyhogy gyorsan vége lett a csatámnak.
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérném:
A tegnapi 2017.12.27 server összeomlást követően egyik serverre sem enged be. Az egyikre azt írja be vagyok jelentkezve majd csak kapcsolódás már több órája(már tegnap12:00 óta). ( Be vagy jelentkezve egy másik serveren a másik serveren a folyamat hiányos, várjon amíg a kliens automatikusan csatlakozik)
Gép, router, modem már minden újraindítva... Másik gépről is próbáltam belépni...de semmi...ugyanazt írja( be vagyok jelentkezve)
Sziasztok!
A tegnapi 2017.12.27 server összeomlást követően egyik serverre sem enged be. Az egyikre azt írja be vagyok jelentkezve majd csak kapcsolódás már több órája(már tegnap12:00 óta). ( Be vagy jelentkezve egy másik serveren a másik serveren a folyamat hiányos, várjon amíg a kliens automatikusan csatlakozik)
Meglett két kollekció is a díszeknél, a feliratokat meg is találtam, ellenben az álcafestéseket sehol nem találom. Tudja valaki, hogyan lehet előszedni?
Meglett két kollekció is a díszeknél, a feliratokat meg is találtam, ellenben az álcafestéseket sehol nem találom. Tudja valaki, hogyan lehet előszedni?
Biztos hogy megfelelő nemzetségű 8as prém vagy 10es normál tankra próbáltad?
Sziasztok!
Sajnos igen. Írok egy tickettet. Obj 268 ra a ruszkiknál, a németeknél e 50 m re próbáltam, ill a prémekre is, ott sem mutat semmit... Modok nincsenek két éve úh. az sem lehet probléma...
Sajnos igen. Írok egy tickettet. Obj 268 ra a ruszkiknál, a németeknél e 50 m re próbáltam, ill a prémekre is, ott sem mutat semmit... Modok nincsenek két éve úh. az sem lehet probléma...
Bekapcsolod a szűrőt esetleg, ha csak elvesztél a sok bizbasz között. De kell ez neked?
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Pike, Lord_Loga, MegaJani
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...