Azt hittem csak nekem szarakodik valamit a netem, de nálam is jelentkezett ez a laggszerű probléma.
Bizonytalan időközönként gyakorlatilag irányíthatatlanná válik a tank. Nem értem, de nagyon nem lenne jó ezzel a buggal végigtolni a karácsonyi akciókat.
Azt hittem csak nekem szarakodik valamit a netem, de nálam is jelentkezett ez a laggszerű probléma.
Bizonytalan időközönként gyakorlatilag irányíthatatlanná válik a tank. Nem értem, de nagyon nem lenne jó ezzel a buggal végigtolni a karácsonyi akciókat.
Sokan tapasztaljuk ugyanezt, valoszinu a WG-nel lesz a hiba. Nalam is a karacsonyi akcio kezdete ota.
7 éve 9 hónapja - 7 éve 9 hónapja#260275Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
Nálam is megvan ugyanaz a bug: kapcsolat "zöld", ping nem ugrik fel a kiírás szerint, mégis mint ha megszakadna a kapcsolat és-vagy felugrana a ping ... és a tank irányíthatatlanná válik néhány másodpercre.
Vagy bug ... vagy pedig a WG ilyenkor monitorozza valamiképp a játékosok mod-használatát... hogy mondjuk "bekéri" a klienstől az aktuális képernyő-képet. ( külső EXE-ben futó tundra és döntögető mod pld kb csak így fogható meg)
Last edit: 7 éve 9 hónapja by Sics.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Admiral_von_Yorck
Nálam is megvan ugyanaz a bug: kapcsolat "zöld", ping nem ugrik fel a kiírás szerint, mégis mint ha megszakadna a kapcsolat és-vagy felugrana a ping ... és a tank irányíthatatlanná válik néhány másodpercre.
Vagy bug ... vagy pedig a WG ilyenkor monitorozza valamiképp a játékosok mod-használatát... hogy mondjuk "bekéri" a klienstől az aktuális képernyő-képet. ( külső EXE-ben futó tundra és döntögető mod pld kb csak így fogható meg)
Szintén szoktam tapasztalni!
Ilyenkor gyors speed teszet.....és mindig15-30 ms szokott lenni!
Sziasztok.
az lenne a kérdésem,hogy ez a 11 féle küldetés, amit naponta többször is lehet teljesíteni, az mikor frissül?
nekem megvan mind csinálva,de azóta eltelt már 24 óra,és még mindig nem tom őket újra csinálni.
Sajna még csak 8-as a hangulatom is....
Senki nem ígérte neked azt hogy a küldetések naponta frissülnek: a karaácsonyfadíszekért menő küldik HETENTE frissülnek...
Ha jól rémlik PÉNTEKEN frissül vagy akkor lesz új küldi.
Szóval gyakorlatilag két heti adag küldiből kell kifarmolni a X-es szintet.. ez úgy tűnik egy féle karácsonyt célozva lesz kb lehetséges pénzköltés nélkül.
És persze ezért új topicot nyitni faszság volt. ( Csak egy kérdés, Segítség fórumokra kellett volna írnod.)
Senki nem ígérte neked azt hogy a küldetések naponta frissülnek: a karaácsonyfadíszekért menő küldik HETENTE frissülnek...
Ha jól rémlik PÉNTEKEN frissül vagy akkor lesz új küldi.
Szóval gyakorlatilag két heti adag küldiből kell kifarmolni a X-es szintet.. ez úgy tűnik egy féle karácsonyt célozva lesz kb lehetséges pénzköltés nélkül.
És persze ezért új topicot nyitni faszság volt. ( Csak egy kérdés, Segítség fórumokra kellett volna írnod.)
4 hét van rá, az utolsó küldetés sorozat január közepén ér véget.
Lehet, hogy határon futott eddig is, aztán most valami windows update meglepte egy ilyennel.
I7 7600K, 8 Gb DDR4, GTX1050, szóval vinnie kéne, közepes grafra van állítva mert mé ne, dee nem a grafikával van a baj. Igazából baromi érdekes az egész, én... nem fogom fel amit látok.
Konkrétan belép a játékba, elindít egy random csatát és nincs alul se töltény, se felszerelés, nincs ott az a menü. Az R és Q gomb ugyan funkcionál, de ezen kívül semmi más. A csata rendesen lemegy, téged is kilőnek, de nem megy le a képernyőn a HP-d egyáltalán. A csata végén pedig fekete képernyő ééés... ennyi. ALT+F4, addig be se lépsz újra a játékba, amíg ki nem ütöd a hálózati adaptert.
Gyanús, hogy ez inkább hálózati probléma lesz, mintsem hardware, de egyelőre az újratelepítésen kívül nincs jobb ötletem, hogyan lehetne megoldani. Más játéknál nem találtam problémát, csak a WoTnál.
Lezárva ezt a kérdést: a hálózati adapter drivere és a windows hálózati csomagkezelése pusztult meg. Se a játék, se más nem volt para. Reinstallal meg lett oldva, de mélyebben már nem mentem bele.
Valamennyit ugyan segített a driver frissítése, de kb 2 perc után megint visszatért a hiba. Reinstall óta nincs egyáltalán semmi. Killing Floor 2-nél is ugyanilyen faszságok jöttek elő, hogy nem érzékelte bejelentkezve a Steamet, de amikor újra csatlakozni akart egy szerverhez, azt írta, hogy duplicated UID... tehát a szerverhez eljutott a kérés, de beragadt, nem jött vissza a válasz.
Sziasztok.
1. Igaz nem jártam tüzetesen utána, de azt szeretném megtudni, ha egy olyan X. tier tank kedvezményét érvényesítettem ami még nincs kifejlesztve, (az ág IX. tier tankját épp most vettem csak meg) csak a karácsonyi akció végéig él ez a kedvezmény (2018.01.15-ig) vagy utána is érvényben marad?
2. Ha esetleg a kedvezmény elveszik jan. 15. után van-e mód arra, hogy visszavonassam ezt a kedvezményt a WG-vel, mert van egy olyan X. tier tankom, ami már ki van fejlesztve és cak meg kellene venni, inkább arra használnám el a 30%-os kedvezményt?
Ha valaki tud erről pontos infót, előre is köszönöm válaszát.
Jó vadászatot!
Kiválasztani bármely kreditért megvehető megfelelő tierű tankot ki lehet választani.
Valahol írták, hogy a kedvezmény MÁRCIUSIG él ( hogy ez most március hanyadika azt nem tudni) ... szóval van egy határidő, ameddig meg kell venni a kiválasztott tankokat.
Kiválasztani bármely kreditért megvehető megfelelő tierű tankot ki lehet választani.
Valahol írták, hogy a kedvezmény MÁRCIUSIG él ( hogy ez most március hanyadika azt nem tudni) ... szóval van egy határidő, ameddig meg kell venni a kiválasztott tankokat.
Kiválasztani kell addig azt a tankot amelyiket le akarod akciózni, illetve toboroznod a női legénységet. Márciusban eltűnik ez a lehetőség, de ha már kiválasztottad, az a tank akciós is marad, míg meg nem veszed.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MegaJani, lac774
Szeretnék videót csinálni az egyik 9.20-as meccsemből, de nekem csak a mostani és a 9.17.1-es verzió van meg. Honnan tudnám beszerezni a 9.20-as verziót? Nem akarok valami vírusos hülyeséget letölteni azért kérdezem meg itt először.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...