7 éve 9 hónapja - 7 éve 9 hónapja#260572Írta: matyiabagoly
Megválaszolva: matyiabagoly
Egyik böngészővel sem (FF, chrome, edge, explorer) működik a wottactic.com. Mit tudok ilyenkor csinálni?
Közben megoldottam: a hálózati beállításoknál manuálisra állítottam a DNS kiszolgálót és beírtam a google DNS-ének a címeit (8.8.8.8 és 8.8.4.4). Most jobb lett a netem is.
Segítséget szeretnék kérni! Minap vásároltam, bővítettem a barakkot, legalább is mertem remélni, csak nem találom a 16 helyet de 300 gold hiányzik nem volt nemzethez állítva, de azt írja miután végignéztem az összes nemzetet is,h nincs szabad hely!? mi történhetett? Előre is köszi a válaszokat
7 éve 9 hónapja - 7 éve 9 hónapja#261451Írta: zetike02
Megválaszolva: zetike02
Sziasztok, olyan kérdésem lenne, hogy nekem ugye megvan a T-34-3 prémium tank, viszont nem olyan rég bekerült az Strv S1 is a goldért megvásárolható tankok közé. Én a T-34-3-at goldért vettem, akkor, amikor még nem volt megvehető az Strv csak pénzért.
Szóval az lenne a kérdés, hogy nem lehet-e írni a WG-nek ezzel kapcsolatban, hogy cseréljék ki a 2 tankot? (Az Strv még olcsóbb is pár golddal, de az nem érdekes) Mert hogy én (ha akkor megvásárolható lett vna az Strv goldért) inkább azt vettem volna, de csak goldom volt.
Sziasztok, olyan kérdésem lenne, hogy nekem ugye megvan a T-34-3 prémium tank, viszont nem olyan rég bekerült az Strv S1 is a goldért megvásárolható tankok közé. Én a T-34-3-at goldért vettem, akkor, amikor még nem volt megvehető az Strv csak pénzért.
Szóval az lenne a kérdés, hogy nem lehet-e írni a WG-nek ezzel kapcsolatban, hogy cseréljék ki a 2 tankot? (Az Strv még olcsóbb is pár golddal, de az nem érdekes) Mert hogy én (ha akkor megvásárolható lett vna az Strv goldért) inkább azt vettem volna, de csak goldom volt.
Írni írhatsz de úgyis az lesz a válasz hogy: "Nem. Ha szeretnéd vedd meg azt a tankot is"
Az a gondom hogy nagyon régóta játszottam a wot-al és azota más emailem is lett a régit meg elfelejtettem
És újra kezdeni meg már nincs nagyon kedvem mert 9tierben voltam.
Írnék a supportnak csak hát nem tudok angolul
Szerintetek vissza lehetne szerezni vagy teljesen el veszett?
Ha jol tudom a játékban "fegyenc" volt a nevem.( " Nélkül)
Sziasztok! Tegnap kaptam ajándékba egy ládát, de az értesítőn kívül semmi nem történt. Elvileg automatikusan nyílna a láda, de nálam ilyesmi nem volt. Újraindítottam a játékot, ezután a ládának végképp nyoma veszett. Valaki tud segíteni? Mi lehet a baj?
Sziasztok! Tegnap kaptam ajándékba egy ládát, de az értesítőn kívül semmi nem történt. Elvileg automatikusan nyílna a láda, de nálam ilyesmi nem volt. Újraindítottam a játékot, ezután a ládának végképp nyoma veszett. Valaki tud segíteni? Mi lehet a baj?
Kapsz róla egy e-mailt, amit meg kell nyitnod és a linkre kattintva átlépni a worldoftanks.eu oldalra, ahol el kell fogadnod. Ezután tudod kinyitni a garázsban.
Segítséget szeretnék kérni! Minap vásároltam, bővítettem a barakkot, legalább is mertem remélni, csak nem találom a 16 helyet de 300 gold hiányzik nem volt nemzethez állítva, de azt írja miután végignéztem az összes nemzetet is,h nincs szabad hely!? mi történhetett? Előre is köszi a válaszokat
Sziasztok!
Tudtok segíteni, hová lehet e-mailt küldeni, ha nem tudok belépni.
A mai server összeomlást követően egyik serverre sem enged be. Az egyikre azt írja be vagyok jelentkezve majd csak kapcsolódás már több órája(már 12:00 óta). ( Be vagy jelentkezve egy másik serveren a másik serveren a folyamat hiányos, várjon amíg a kliens automatikusan csatlakozik) no de meddig?
Gép, router, modem már minden újraindítva... Másik gépről is próbáltam belépni...de semmi...ugyanazt írja( be vagyok jelentkezve)
A gépemről más be tudott lépni a sajátjába, tehát a kliens is működik...
Viszont azt mondják a felhasználói szolgálati feljegyzésemet sem látják...akik beléptek... mi lehet a gond s kinek lehet ez ügyben írni?
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...