Üdv tomtom23! Próbáld meg a Wot-ban a grafikai beállításokat a következőre állítani: 3D megjelenítés felbontása 100%-on. Mód: Teljes képernyő. Vertikális szinkronizáció ne legyen bepipálva (üresen hagyni a jelölő négyzetet). Tripla pufferelés ne legyen bepipálva. Ha van kép akkor a videókártyád működik, gondolom a windowsban az eszközkezelőben nem szabványosnak grafikus kártyának írja, hanem kiírja Nvidia GTX 750. Ha nem ismeri fel, akkor a drivert újra kell telepíteni.
Megcsináltam mindent amit írtál, saja még mindig nem jó!
Igen egy 120Gb-os ssd-re van feltéve és eddig működött csak miután - kíváncsiságból - megemeltem a texturát azóta csiga lett és amig eljut a bejelentkezésig megőszülök. Ott egy kicsit óörög majd kilép. Azt írja:Egy videőkártya hiba lépett fel. Ezt a grafikus kártya illesztőprogramjának sz összeomlása okozza. STB. A gép szerint az illesztóproram rendben és a legfrissebb verzió. Na hát ez van. Most telepítem harmadszor és ha most sem lesz jó akkor nem tudom mit csinálok.
Igen egy 120Gb-os ssd-re van feltéve és eddig működött csak miután - kíváncsiságból - megemeltem a texturát azóta csiga lett és amig eljut a bejelentkezésig megőszülök. Ott egy kicsit óörög majd kilép. Azt írja:Egy videőkártya hiba lépett fel. Ezt a grafikus kártya illesztőprogramjának sz összeomlása okozza. STB. A gép szerint az illesztóproram rendben és a legfrissebb verzió. Na hát ez van. Most telepítem harmadszor és ha most sem lesz jó akkor nem tudom mit csinálok.
Nem mindig a legfrissebb driver a legjobb, én a helyedben megnézném egy régebbi verzióval.
Üdv!Az lenne kérdésem,hogy a betöltő képernyőt van e lehetőség gyorsítani valahogy?A játékban 45-60 az fps,de amikor tölti be a játékot sokszor már megy a csata,mire én elindulok.Erre keresnék megoldást.
Felhasználó-AppData-Roaming-Wargaming.net mappát töröld, és akkor alap beállításokkal fog indulni a WoT.
Üdv!Az lenne kérdésem,hogy a betöltő képernyőt van e lehetőség gyorsítani valahogy?A játékban 45-60 az fps,de amikor tölti be a játékot sokszor már megy a csata,mire én elindulok.Erre keresnék megoldást.
Persze. A betöltő képernyő addig látszik, míg be nem tölti a játék a térképet és a tankok modelljeit. Amennyiben nem SSD-n van a WoT-akkor próbáld meg töredezettségmentesíteni a meghajtót. Talán segít. Ha nem, akkor a Beállítások - Grafika részem próbáld meg a Textúra - Környezet - Árnyékok - Víz Kidolgozottság értékeket csökkenteni. Ha HD kliensed van, de nem ragaszkodsz hozzá akkor állítsd vissza SD-re, az is segíthet.
Ez a "Grafikai beállítások" dolog szerintem el fog tűnni hamarosan. Mondjuk a következő patchel. Vagy valamelyik mod kilövi majd. Esetleg magától eltűnik, ha grafikai beállításoknál nincs már olyan beállítás, mit újnak jelez. Vagy mittudomém...
Lehet hogy csak az én gépem a régi de nagyot lassult és a grafika si érdekes, Mindenki dicséri de akinek gyengépp gépe van annak szerintem rosszabb lett a játék.A tankok körvonala olyan vastag mintha filccel húzták volna ki. Mire ráfordulok a célra már ki is lőttek és én azt hiszem nem is lesz jobb.Pedig minden a minimumon van. Hát ennyi.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...