Szeretnék egy régi prémium tankot (SU-85I) visszavásárolni,tudom,hogy 2 hónapnál régebben adtam el,stb,már próbálkoztam anno a Support-tal de nem sok sikerrel. Van bármi ötletek/tanácsotok,hogy mit lehetne még tenni/írni? (Az igaz,hogy más szervereken,pl NA nincs ez a 2 hónapos szabály?)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Ankhiszesz
A hiba jelensége:
Bekapcsolom a gépet, az asztal betölt, a játék elindítom - és ekkor jön a gebasz.
Bejelentkezek a garázs betöltődik majd a játék eltűnik mintha nem is futott volna. Instant becsuk.
Elindítom újra a játékot, garázs megint betölt. Megint összeomlik.
Ekkor szoktam várni 10-15 percet vagy félórát csinálok valami mást a gépen.
Elindítom garázs betölt és játszom órákon keresztül. Valamikor játék közben full szürke képet kapok.
A poén az hogy semmilyen más játékban nem csinálja csak a wotban. A VGA kártyát decemberben vettem.
A mit próbáltam:
Memória modulokat egyesével teszteltem,(8GB vagy 4GB) ugyan úgy hozta az összeomlást.
A hiba jelensége:
Bekapcsolom a gépet, az asztal betölt, a játék elindítom - és ekkor jön a gebasz.
Bejelentkezek a garázs betöltődik majd a játék eltűnik mintha nem is futott volna. Instant becsuk.
Elindítom újra a játékot, garázs megint betölt. Megint összeomlik.
Ekkor szoktam várni 10-15 percet vagy félórát csinálok valami mást a gépen.
Elindítom garázs betölt és játszom órákon keresztül. Valamikor játék közben full szürke képet kapok.
A poén az hogy semmilyen más játékban nem csinálja csak a wotban. A VGA kártyát decemberben vettem.
A mit próbáltam:
Memória modulokat egyesével teszteltem,(8GB vagy 4GB) ugyan úgy hozta az összeomlást.
Amit nem próbáltam:
Windows újratelepítés.
Ha tudtok kérlek segítsetek.
Előre is köszönöm.
Töröld a %appdata%/wargaming.net/worldoftanks/preferences.xml fájlt.
A beállítások vissza fognak állni az eredeti állapotukba, így mindent újra kell majd hangolni.
Tegnap este rendbe jött, tudtam is normálisan fixen 30 fps felett játszani de ma mikor újra elindítottam, előjött ugyanaz a probléma. Semmi nem fut a háttérben, tegnap a gép is ki lett pucolva...
Nekem jóval gyengébb gépem van, mint sok előttem szólónak, de mégis megy a gép.
C2D 7300-as proci, 8GB ram, GT560/1GB.
Mondjuk ha megy mellette a böngészőben a wotinfo.hu, akkor 20 alá is lemegy az fps, de ha kilövöm, akkor 35-80 között megy. Esetleg egy ötletnek jó lehet, hogy kilövitek a böngészőt mellőle.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Morphus101
Üdv "gunci"! Ez több probléma is lehet. A legegyszerűbb, ha csinálsz egy teljesen új telepítést. Ha akkor sem megy lehet nézni a videokártya illesztő program frissítését, hogy a legújabb van telepítve. Egyáltalán bírja e az új grafikát a videókártyád. Legalább 2 GB RAM-os videókártya kell.
Szisztok! Ma frisített a játék,és azóta ha rányomok a játék fülre és nem tölti be hanem kilép! Nem tudjátok mi lehet a gond?
Nekem ez a hiba akkor szokott elő jönni, ha a "kliens beragad". Ilyenkor bár el tudja újból indítani a klienst, de a játék indításánál elszáll. A feladatkezelőben látod, hogy fut a wot, miközben nem jelenik meg semmi. Ezt a futó programot/folyamatot kell lelőni (Feladat befejezése). És utána már el tud indulni a játék.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...