Sziasztok.
Hogy lehet toborozni ?
Ellőre is köszönöm a segítséget!
Bal alul "Ajánlási program", majd szintén lent "Játékos meghívása", ugyancsak lent "Link másolása" és ezt a linket elküldöd valakinek, aki ezzel regisztrál magának egy fiókot.
Legvégül örül, hogy van toborzottja.
Sziasztok.
Hogy lehet toborozni ?
Ellőre is köszönöm a segítséget!
Bal alul "Ajánlási program", majd szintén lent "Játékos meghívása", ugyancsak lent "Link másolása" és ezt a linket elküldöd valakinek, aki ezzel regisztrál magának egy fiókot.
Legvégül örül, hogy van toborzottja.
Tegnapi nap folyaman vasaroltam 25 magic boxot, a visszaigazolo email megerkezett a tranzakciorol az sms megerkezett, viszont egyetlen dobozt sem kaptam.
Irtam a supportnak tegnap este azt mondták megnezik es intézik.. Azota sem történt semmi és reggel 7 kor vége.
Valakivel történt már ilyen? Mit lehet csinálni?
Üdv, Attila
Tegnapi nap folyaman vasaroltam 25 magic boxot, a visszaigazolo email megerkezett a tranzakciorol az sms megerkezett, viszont egyetlen dobozt sem kaptam.
Irtam a supportnak tegnap este azt mondták megnezik es intézik.. Azota sem történt semmi és reggel 7 kor vége.
Valakivel történt már ilyen? Mit lehet csinálni?
Üdv, Attila
Felhívod a bankodat és kérsz Chargeback-et (visszaterhelés).
Sziasztok, Feltöltöttem egy replay-t a hivatalos oldalra, szeretnék vele nevezni, de fogalmam nincs, hogy mi az az időzítés (Description with timings is required), ami feltételként szerepel az oldalon. Le kellene írnom, hogy hányadik perc/másodpercben kit sebeztem, kit lőttem ki? Vagy valami mást?
Tudtok ebben segíteni?
Köszönöm előre is
Sziasztok, Feltöltöttem egy replay-t a hivatalos oldalra, szeretnék vele nevezni, de fogalmam nincs, hogy mi az az időzítés (Description with timings is required), ami feltételként szerepel az oldalon. Le kellene írnom, hogy hányadik perc/másodpercben kit sebeztem, kit lőttem ki? Vagy valami mást?
Tudtok ebben segíteni?
Köszönöm előre is
Pontosan úgy van, ahogy írtad. Meg kell jelölni a főbb eseményeket, hogy mikor mi történt, pl. 12:36 kilőttem az első tankot,12:18 2. kill, 11:42 ráugrattam az ellenségre, 10:59 spotoltam az arty-t, stb. Természetesen angolul.
Ezt azért kell, hogy megkönnyítsd a dolgát annak, aki a BRW videót szerkeszti, hisz rengeteg időt elvenne az összes beküldött replay visszanézése.
Itt egy videó, hogy mit is várnak el tőled:
4 éve 8 hónapja - 4 éve 8 hónapja#300937Írta: CharlieCrews
Megválaszolva: CharlieCrews
VaFec,
Köszi a gyors és korrekt választ, remek a videó is. Így kicsit "munkásabb" lesz nevezni - vagy ezentúl jegyzetelek csata közben -, de talán megéri.
Tudtok ebben segíteni?
Köszönöm előre is
Pontosan úgy van, ahogy írtad. Meg kell jelölni a főbb eseményeket, hogy mikor mi történt, pl. 12:36 kilőttem az első tankot,12:18 2. kill, 11:42 ráugrattam az ellenségre, 10:59 spotoltam az arty-t, stb. Természetesen angolul.
Ezt azért kell, hogy megkönnyítsd a dolgát annak, aki a BRW videót szerkeszti, hisz rengeteg időt elvenne az összes beküldött replay visszanézése.
Itt egy videó, hogy mit is várnak el tőled:
Lassan megőrülök, mert bármit teszek, minden csata után erre az értelmetlenségre kell kattintatni, csupán azért, hogy ne takarja ki a legénységi választó gombokat.
Tud valaki erre bármi megoldást, hogy ez a sz..r "jelvény előrhető" "örökre eltűnjön?
Persze a WG a felvett ticketre nagy ívben tojt...
Kösz a tippeket előre is,
Miki
Lassan megőrülök, mert bármit teszek, minden csata után erre az értelmetlenségre kell kattintatni, csupán azért, hogy ne takarja ki a legénységi választó gombokat.
Tud valaki erre bármi megoldást, hogy ez a sz..r "jelvény előrhető" "örökre eltűnjön?
Persze a WG a felvett ticketre nagy ívben tojt...
Kösz a tippeket előre is,
Miki
Gondoltál arra, hogy rákattintasz a nevedre, majd a neved mellett bal oldalt lévő jelvényekre és végigzongorázod őket?
Ha XVM nélkül próbálod, úgy is beadja mindig?
Sziasztok. Szokásos őskori láma kérdésem lenne. Ez idáig, ha szükségem volt aranyra sms, vagy telefonhívás útján vásároltam. Most szerettem volna venni, de meglepődtem, mert szinte megszűnt ez az opció. Egy telefonhívásos lehetőség van, vmi 300 aranyért. Tudom, kártya meg minden, de nekem nincs. Bár most már elegem lett (igazából nem nekem) és a barátaim kérnek nekem vmi revolut kártyát vagy mit, hogy kitörjek az őskorból. A kérdésem az lenne, hogy ezt mostmár véglegesen leállították, illetve a minimálisra csökkentették a nem fizetések miatt, vagy csak fejlesztés alatt van. Köszönöm, ha tud valaki valami infót.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...