frissen alapult [-BAB] BabaPúder klánunk felvételt hirdet, ha nem számolod a kilőtt tankokat és a statisztikai adatok sem foglalkoztatnak, akkor nálunk a helyed. Elsősorban olyan játékosok jelentkezését várjuk akik nem veszik véresen komolyan a játékot és csak a szórakozás miatt játszanak.
Mivel mi is dolgozunk/tanulunk így nem követeljük meg senkitől a heti x játékórát...
Legelső célunk kialakítani egy közösséget, ahol minden klántag megtalálná azt amiért jelentkezett (szakasz, század, strongholds, játékonbelüli fejlődés, társasági élet stb).
Minden jelentkezőt szívesen fogadunk!
Jelentkezni nálunk lehet a játékon belül:
bali210
laozloanavao
Üdv Mindenkinek a játékban, Pacsi
Lehet egy nagyon indiszkrét kérdésem? Miért alapítottatok klánt? Van kb. 50 magyar klán, ami 5-15 fő között tengődik, s még egy nyamvad erőd csatára sincs fent elég ember... Fogjatok össze 4-5 ilyennel (akár hozzánk is jöhettek), s mindenkinek jobb lesz... bocsi az offért
valószínű mert mindenki szeretne kakas lenni a saját szemétdombján...
Jah, teljesen felesleges volt a klánalapítás, ahogy az előző kettő hsz, valamint az enyém is... Kicsitrash: NEM látod a topic címét? Ha jól rémlik te szoktál az ilyenekért szólni, ez itt offolás....
Amúgy meg nem értem miért kell új klán, miért kell a ts-nélküli MR_A elől elcsaklizni a tehetséges, minimum -26.34 WN7-el rendelkező játékosokat.... SZEMÉTSÉG!
OFF2: erre a csabinho gyerekre majd ráírok, hogy csinálja....
Jah, teljesen felesleges volt a klánalapítás, ahogy az előző kettő hsz, valamint az enyém is... Kicsitrash: NEM látod a topic címét? Ha jól rémlik te szoktál az ilyenekért szólni, ez itt offolás....
Amúgy meg nem értem miért kell új klán, miért kell a ts-nélküli MR_A elől elcsaklizni a tehetséges, minimum -26.34 WN7-el rendelkező játékosokat.... SZEMÉTSÉG!
Vegyél vissza, kiscsávó...
Eleve off a "jelentkezés klánba" topicban klánt hirdetni.
Ha Jacktornak vagy egy modnak nem tetszik, majd törli a hozzászólásom.
Mellesleg a klán nem ts nélküli, van ts csak nem kötelező. Mivel nem célunk a versenyeken való indulás stb, ezért a statisztika másodlagos. De mondok Neked valamit. Csinálok egy "pillanatképet" mondjuk 5-10 ritka paradicsomról, s meglátjuk mennyit fejlődik 1 hónap alatt. Egy akadémiának szerintem ez a lényege... Nem az, hogy milyen szintre jutsz el, hanem hogy mennyit fejlődsz. Én egy ideje már nem fejlődök semerre, inkább romlik a statom, mivel nem élvezem a játékot.
Ezért is hanyagolom a játékot, s próbálok inkább valami hasznosat csinálni.
Off befejezve.
Vegyél vissza, kiscsávó...
Eleve off a "jelentkezés klánba" topicban klánt hirdetni.
Ha Jacktornak vagy egy modnak nem tetszik, majd törli a hozzászólásom.
Mellesleg a klán nem ts nélküli, van ts csak nem kötelező. Mivel nem célunk a versenyeken való indulás stb, ezért a statisztika másodlagos. De mondok Neked valamit. Csinálok egy "pillanatképet" mondjuk 5-10 ritka paradicsomról, s meglátjuk mennyit fejlődik 1 hónap alatt. Egy akadémiának szerintem ez a lényege... Nem az, hogy milyen szintre jutsz el, hanem hogy mennyit fejlődsz. Én egy ideje már nem fejlődök semerre, inkább romlik a statom, mivel nem élvezem a játékot.
Ezért is hanyagolom a játékot, s próbálok inkább valami hasznosat csinálni.
Off befejezve.
Na ez az ők meg élvezik.Módjuk,kedvük,lehetőségük van rá,hát csinálják.Ha nem megy megunják,vaaaagy lesz belőle valami.Talán előbb utóbb fuzionálni fogtok. "Ne ítélj,hogy ne ítélhessenek."
Csak a móka kedvéért!
na meg persze azért is mert korábban akciósan lehetett klánt alapítani,
köszi a lehetőséget és az egyéb ötleteid az összeolvadással kapcsolatban,
de nekünk nem célunk robbanás szerű klántagnövekedést elérni. Sokkal jobb
szerintem egy olyan társasággal játszani ahol mindenki ismer mindenkit, nem úgy mint sok 70-80 fős klánoknál ahol igen erős a klikkesedés már.
Csak a móka kedvéért!
na meg persze azért is mert korábban akciósan lehetett klánt alapítani,
köszi a lehetőséget és az egyéb ötleteid az összeolvadással kapcsolatban,
de nekünk nem célunk robbanás szerű klántagnövekedést elérni. Sokkal jobb
szerintem egy olyan társasággal játszani ahol mindenki ismer mindenkit, nem úgy mint sok 70-80 fős klánoknál ahol igen erős a klikkesedés már.
Üdv Anavao
3 taggal tényleg könnyebb mindenkit megismerni. Pont egy szakasz.
Bocsánat, nem bántónak szántam/szánom.
OFF
Csak egyet nem értek! Mi a francért kell szétoffolni még ezt a topicot is? Menjetek az OFFtopic részlegbe, vagy nyissatok egy box óvodát, bánom is én, de ne itt beszéljétek már meg a problémáitokat, legyetek szívesek!
ON
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tibi144, kicsitrash
...nem úgy mint sok 70-80 fős klánoknál ahol igen erős a klikkesedés már.
Százfős klánban vagyok... soha nem tapasztaltam klikkesedést. Embere válogatja... emberei válogatják... Olyan csapatot kell keresni, amelyiben otthon érzed Magad... ha meg nem: nincs megtiltva, h. csinálj egyet!
Last edit: 11 éve 4 hete by Szete58.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tibi144, CrossMetal1
Ha gondolod hozzánk jöhetsz nem sokan vagyunk, rég elmultunk már 20évesek és engem se enged sokszor az asszony játszani. Követelmény nincs baráti csapat vagyunk nem a teljesítmény a fontos. Ha gondolod keress meg a játékban gonszi néven futok. A csapat neve fpw (fair play warriors).
Sziasztok!
Kisfiammal ma találkoztunk a festékboltban caesar kollegával, aki javasolta a T_F_K klánt, melynek szellemisége a mienkkel egyezik.
Mi VI tiernél járunk, amennyiben lenne felvétel a klánba, megköszönnénk.
Esténként szoktunk játszani, általában 18 és 20 óra között.
Üdv: Attila
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Szete58, DrangHun
Sziasztok!
Kisfiammal ma találkoztunk a festékboltban caesar kollegával, aki javasolta a T_F_K klánt, melynek szellemisége a mienkkel egyezik.
Mi VI tiernél járunk, amennyiben lenne felvétel a klánba, megköszönnénk.
Esténként szoktunk játszani, általában 18 és 20 óra között.
Üdv: Attila
Szia!
Arról nem beszélt, hogy ez egy seggbedurrantós klán?
De buzulás az nuku!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Szete58, goli11
Klánt keresek, főként szakaszozáshoz. A CW/Stronghold nem igazán érdekel. A japánokat leszámítva ki van húzva az összes ág minimum tier 8-ig. Általában aktív játékos vagyok, de van hogy ráunok a játékra és akkor néhány hónapig rá sem nézek.
Tudom, hogy a klán szabja a feltételeket, de lenne nekem is egy kikötésem. Ha lehet, olyan klánt keresek, ahol az átlag effi valahol az enyém környékén van. Pont a sok piroska elől menekülök a random csatákból, nem szeretnék csöbörből vödörbe esni (no offense).
Klánt keresek, főként szakaszozáshoz. A CW/Stronghold nem igazán érdekel. A japánokat leszámítva ki van húzva az összes ág minimum tier 8-ig. Általában aktív játékos vagyok, de van hogy ráunok a játékra és akkor néhány hónapig rá sem nézek.
Tudom, hogy a klán szabja a feltételeket, de lenne nekem is egy kikötésem. Ha lehet, olyan klánt keresek, ahol az átlag effi valahol az enyém környékén van. Pont a sok piroska elől menekülök a random csatákból, nem szeretnék csöbörből vödörbe esni (no offense).
11 éve 3 hete - 11 éve 3 hete#62672Írta: Nostromo2
Megválaszolva: Nostromo2
Szia Wolf!
hozzánk bestimmelnél, de amit leírtál, az nem Klántagság.
Tényleg jobban jársz, ha egy két haverral összejössz.
Minálunk, éppen azt élvezzük, hogy van egy közös cél, és azt el is érjük.
(Fullos stronghold 65% nyerési aránnyal)
CW jelenlét több kevesebb (inkább több) sikerrel.
Egy klánban egy dolog a statisztika, de ha elkezdesz játszani csapatban, hamar rájössz, hogy nem 1600WN8 kell, hanem az összeszokás.
Ha megunod, és eltűnsz két hónapra akkor fújtak a társaidnak is.
Van amit tényleg csak szakaszozással lehet megoldani 7-9 tier húzás, de az idő legnagyobb részét olyan csapatban töltjük, ahol mindenkit ismerünk.
Ez valójában egy délutáni trend, mint a vacsora, vagy a híradó megnézése.
Last edit: 11 éve 3 hete by Nostromo2.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: pitt600
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...