"Kismütyür, szerintem óvatosan oltogass másokat, mert Te pont az az ember vagy, akinek a legmélyebben kellene hallgatnia. ÖREG klán? Te voltál a vezető, erre egyik napról a másikra arra ébredt a klán, hogy előzetes figyelmeztetés nélkül átadtad a gyereked keresztapjára a vezetést, téged azóta nem lehetett elérni, most már több, mint fél éve, és miután valamilyen rejtélyes indíttatásból új klánt csináltál, a régi klánodból csalogattál át embereket, azokat, akiket korábban eldobtál, mint egy darab sz..t? Mielőtt új klánt csináltál, még álnéven admin hozzáféréssel randalíroztál a TS szerveren, ahonnan el kellett menekülnie az egykori klánodnak, és új TS-t találni, mert a honlappal együtt onnan is kizártad őket egy árva szó nélkül...
Egy ilyen ne magyarázzon arról, hogy hova, melyik klánba menne, mert te egy jellemtelen senki vagy, arról nem beszélve, hogy mikor TSen behallatszott, hogy beszélsz otthon az asszonnyal, én szégyelltem magam helyetted is, te primitív paraszt."
Egy kicsit későn reagálok a dolgokra, de csak azért, mert gondolkoztam rajta, hogy érdemes-e a tudatlanokkal vitázni, vagy sem. Ez a mondás jut a fejembe erről : "Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
De mivel van kivül álló is, és mostani klántagok, akik jobb ha tudnak mindent, ezért írom le a véleményemet.
"Kismütyür, szerintem óvatosan oltogass másokat, mert Te pont az az ember vagy, akinek a legmélyebben kellene hallgatnia. ÖREG klán?"
Erre az a válaszom, hogy nem egyedül alapítottam, hanem többen, maximum az én nevem szerepelt elöl. Ez azt jelentené, hogy én nem hagyhatom el a klánt, mint bárki más???
"Te voltál a vezető, erre egyik napról a másikra arra ébredt a klán, hogy előzetes figyelmeztetés nélkül átadtad a gyereked keresztapjára a vezetést, téged azóta nem lehetett elérni, most már több, mint fél éve"
Csak én voltam??? Senki más nem volt vezető beosztásban??? A figyelmeztetésről annyit csak, hogy decemberbe már jeleztem a klán felé, hogy belefáradtam. A többi dolgot, igaz ti nem hallottátok, de Torrente1978-nak jeleztem egy párszor, hogy elég volt belefáradtam, sőőt a korházba is elmentem hozzá meglátogatni, ráadásul még én hoztam onnan haza is, és akkor említettem neki, hogy pihenni akarok ebben a kérdésben. A gyerek kersztapjáról meg csak annyit, hogy karácsonykor se tolta el a képét a keresztgyerekéhez, sőt még a névnapjára se. Nem lehetett elérni??? Egy hónapig nem, és nem is gondoljátok azt, ha valakinek elege van valamiből, akkor azt ne zargassuk???
"és miután valamilyen rejtélyes indíttatásból új klánt csináltál, a régi klánodból csalogattál át embereket, azokat, akiket korábban eldobtál, mint egy darab sz..t? "
Válaszolva erre is, nem én akartam az új klánt, mivel én beléptem egy másik klánba, ahol eltöltöttem közel 2 hónapot, és jól is éreztem magam ott, a klán neve HGB. De mivel megkerestek többen a régi klánból, OREG-ből, akik kiléptek onnan közbe, hogy alapítsunk egy klánt, sőt még pénzt is küldtek külömböző összegben erre a célra, kérés nélkül, így KÖZÖSEN az én nevem alatt megalapítottuk a Veterán-Barátok-Hada [V-B-H] klánt. Ha valaki eldob valakit mint egy darab szart, akkor az az egyén követi azt a másikat??? Szerintem NEM!!!! Az OREG klánból senkit se csaltam, nem osztogattam cukorkát senkinek se, hogy jöjjön át.

Jöttek Ők maguktól is.
"Mielőtt új klánt csináltál, még álnéven admin hozzáféréssel randalíroztál a TS szerveren, ahonnan el kellett menekülnie az egykori klánodnak, és új TS-t találni, mert a honlappal együtt onnan is kizártad őket egy árva szó nélkül..."
Nem randalíroztam a ts3-on, hisz az az enyém volt, az enyém, és az enyém is lesz!!! Akik itt pont osztogatnak, na pont azok nem szálltak be egy fillérel se bele!!!!Menekülni se kellett, hiszen ott hagytam nektek 1,5 hónapig, amit szintén nem ti fizettetek!!! Sőt én nem bírtam belépni!!! Arról nem beszélve, hogy Torrente1978 az én nevembe lekért minden adatot a szolgáltatomtól, és változtatta meg a dolgokat a ts-en. Ami szerintem jogokat sért. Erre van bizonyítékom is, mivel azonnal jeleztem a szolgáltató felé a dolgot, aki nagyban elnézést kért. A másik pedig a honlap dolog. Nem is tudom, hogy ki dobott ki onnan kit. Én lettem kitéve szintén arról a részről, amit én fizettem ki, persze igéret mindig volt, hogy majd beszálunk, csak az igéretből nem lett semmi. Hamár kiraktak onnan is, gondoltam megszüntetem, miért élvezze más az én verejtékemmel megkeresett dolgokat. Ha ez bűn, akkor bűnös vagyok.
"Egy ilyen ne magyarázzon arról, hogy hova, melyik klánba menne, mert te egy jellemtelen senki vagy, arról nem beszélve, hogy mikor TSen behallatszott, hogy beszélsz otthon az asszonnyal, én szégyelltem magam helyetted is, te primitív paraszt."
Tehát lehet beszélni, hogy ki a jellemtelen senki!!! Az, hogy beszéltem a nejemmel, arra az a válaszom, hogy nem beszéltem vele csúnyán!!!! Mai napig nem beszélünk illetlenül egymással!!! Igen parszt vagyok, mivel van földem, amin termelek!!!!
Akik meg nyomtak egy köszönetet, na ők voltak azok a klánvezetők, akik ügyelve a statisztikájukra, nem voltak hajlandóak menni bizonyos klántagokkal szakaszba, csapatba, századba, nehogy romoljon a statisztikájuk!!! Na ők a bologató emberkék.
Ui: Kismütyür neje vagyok, a véleményemet bizonyára nem kéri senki, elfogult lehetek a férjemmel kapcsolatban. Én mégis szeretném, ha tudnátok: Amit Ts-en beszélgettek, azt én minden szót hallok. Nem hiszem, hogy bárki hallhatot volna illetlen vagy tiszteletlen beszédet felém a férjemtől. Egyébként, ha egy-egy szóváltásunk behallatszott volna és ez benneteket zavar, mindenki gondoljon a saját párjára és tegye szívére a kezét... "Nincsen tányér kanálcsörgés nélkül." Köszönöm, hogy elolvastátok. Üdv: Beáta
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."