Amúgy meg mit zavar téged? Két helyre írtam, két helyen kommenteled az írásokat. Itt trollkodsz, foglalod a helyet és elvesznek azok a tartalmak, amik másokat érdekelnek. A f*szságaidat kell olvasnom, meg azok kommentjét, meg még azok kommentjét oldalakon keresztül. Húzz trollkodni, értetlenkedni, okoskodni más topicba.
Nem címzem senkinek, mert szerintem félre értettük egymást. Nem azzal volt a bajom, hogy valaki fél oldalt írt magáról, sőt én ezt jó dolognak tartom. A bajom azzal van, hogy a klánok nem tudják eladni magukat. Tessék KLÁNT keresek (ami tulajdonképpen igaz is), úgy gondolom, hogy a ZWACK követelményeit leszámítva a többiekét jelenleg is teljesíteni tudom. Győzzön meg egy klán, hogy hozzájuk menjek. Na ez az amit a klánok nem tesznek meg. Csak ilyeneket írnak, hogy gyere hozzánk, mert az egy baráti társaság bla bla. Kicsit olyan ez, mint amikor az ember 100 álláshirdetésre beadja az önéletrajzát, hátha leesik valamit. Én ezt tartom rossz gyakorlatnak.
1 jó klánnak nem kell győzködni az embereket.
Érdekes, mégs em mindenki a KAZNA ban meg az EFE ben van:D
1 klán jó az nem attól jó hogy milyen stattal rendelkező játékosok vannak.
Vannak a baráti/fun klánok, ők abban jók, ha ez elterjed az ilyen típusú emberek mennek oda. Valószínű az EFE nem erről szol, tehát ilyen téren nem hinném hogy jó.
Vannak azok a klánok akik CW orientáltak, akik ebben jók ugyan csak nem nagyon kell keresgélniük, mivel több ember is jelentkezik naponta. Ezen belül mindenki megtalálhatja a maga szintjének megfelelőt. Aki ilyen téren eredményes az nem fog könyörögni senkinek, megkérdezi akarsz-e csatlakozni, elmondják mik az elvárások, cserébe mi várható. Ha a te szinteddel azonos szintű klánba mész tuti nem fog senki győzködni, hisz 1 vagy a 100ból.
Honlap + fészbuk csoport és a tököm tudja milyen hülyeségek, senkit nem érdekelnek. Attól 1 klán nem lesz jó mert van, és rossz sem ha nincs.
Last edit: 11 éve 3 hete by Mir4g3.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, pitt600, DrangHun, eldegor
Először is köszönöm a sok visszajelzést. Most 1-2 nap hajtás van a cégnél, amint fellegezhetek megkeresek mindenkit!
Pár észrevétel a hozzászólásokhoz:
Ami a klánokat illeti. Eladni lehet szürke adatokat is hízelgően, itt egy jó (offtopic) példa: www.maszol.ro/i...ezetok
A statisztikám átlagos, éppen ezért próbálom én is eladni magam. Sok kevésbé ismert klán megpróbálhatna tényleg többet adni a toborzásra. Sok magyar klán elakad egy szinten a fejlődésben... Pl. szerintem nálunk magyaroknál van a legtöbb 50 fő körül, vagy ez alatt mozgó klán. S ezen létszám felett ritka, ahol nincs legalább 30 inaktív... Fúziózni meg nem tudnak a klánvezér-ego miatt...
Aki meg úgy gondolja, hogy a statisztikám alapján "elkalibráltam" magam: nincsen semmi gond, olyan klánba úgy se szeretnék menni. (Afrikai landingolásban helyt álltam, jócskán kivettem a részem az OBIII-ban. Területmegtartásokban már nem vettem annyira részt, a langding után hirtelen megjelentek a klánba a stát-huszárok, aztán szét is ment a klán. És ismételten kiemelem: tisztában vagyok azzal, hogy még jócskán van mit fejlődjek! És ha hiszitek ha nem, a sikeres landingunkig olyan idillikus klán volt az obi3, mint ami az előző bejegyzésemben leírtam. Szóval hiszek benne, hogy léteznek ilyen klánok.)
Először is köszönöm a sok visszajelzést. Most 1-2 nap hajtás van a cégnél, amint fellegezhetek megkeresek mindenkit!
Ami a klánokat illeti. Eladni lehet szürke adatokat is hízelgően, itt egy jó (offtopic) példa: www.maszol.ro/i...ezetok
A statisztikám átlagos, éppen ezért próbálom én is eladni magam. Sok kevésbé ismert klán megpróbálhatna tényleg többet adni a toborzásra. Sok magyar klán elakad egy szinten a fejlődésben... Pl. szerintem nálunk magyaroknál van a legtöbb 50 fő körül, vagy ez alatt mozgó klán. S ezen létszám felett ritka, ahol nincs legalább 30 inaktív... Fúziózni meg nem tudnak a klánvezér-ego miatt...
Aki meg úgy gondolja, hogy a statisztikám alapján "elkalibráltam" magam: nincsen semmi gond, olyan klánba úgy se szeretnék menni. (Afrikai landingolásban helyt álltam, jócskán kivettem a részem az OBIII-ban. Területmegtartásokban már nem vettem annyira részt, a langding után hitelen megjelentek a klánba stát-huszárok, aztán szét is ment a klán. És ismételten kiemelem: tisztában vagyok azzal, hogy még jócskán van mit fejlődjek!)
Üdv
Én szoktam javasolni a próba napot vagy próba hetet, és ha nem tetszik, akkor nem is kell a felvételt kérni.
Aki meg úgy gondolja, hogy a statisztikám alapján "elkalibráltam" magam: nincsen semmi gond, olyan klánba úgy se szeretnék menni. (Afrikai landingolásban helyt álltam, jócskán kivettem a részem az OBIII-ban. Területmegtartásokban már nem vettem annyira részt, a langding után hirtelen megjelentek a klánba stát-huszárok, aztán szét is ment a klán. És ismételten kiemelem: tisztában vagyok azzal, hogy még jócskán van mit fejlődjek!)
Azért ez nem egészen így volt! Nem a "stathuszárok" miatt történt ami tőrtént.
Aki meg úgy gondolja, hogy a statisztikám alapján "elkalibráltam" magam: nincsen semmi gond, olyan klánba úgy se szeretnék menni. (Afrikai landingolásban helyt álltam, jócskán kivettem a részem az OBIII-ban. Területmegtartásokban már nem vettem annyira részt, a langding után hitelen megjelentek a klánba stát-huszárok, aztán szét is ment a klán. És ismételten kiemelem: tisztában vagyok azzal, hogy még jócskán van mit fejlődjek!)
Üdv
Én szoktam javasolni a próba napot vagy próba hetet, és ha nem tetszik, akkor nem is kell a felvételt kérni.
Ez pl. egy nagyon építő ötlet.
Mirage: ez természetesen így van, ahogy mondod, de CW klánból is lesz 20 ami valakinek tetszik, valahogy el kell döntenie, melyikbe menjen. Erre jó példa az, hogy ha normálisan reagálnak a klán toborzói és meggyőzik hogy menjen oda. Ellenben van aki meg úgy reagál ahogy, attól meg elmegy az ember kedve.
Én se akartam így ezt állítani, de tényleg úgy jön ki. Viszont abból a landing csapatból több mint fele nincs már az OBIII utódklánjában. S ehhez meg a stat-huszár mentalitás vezetett.
Aki meg úgy gondolja, hogy a statisztikám alapján "elkalibráltam" magam: nincsen semmi gond, olyan klánba úgy se szeretnék menni. (Afrikai landingolásban helyt álltam, jócskán kivettem a részem az OBIII-ban. Területmegtartásokban már nem vettem annyira részt, a langding után hirtelen megjelentek a klánba stát-huszárok, aztán szét is ment a klán. És ismételten kiemelem: tisztában vagyok azzal, hogy még jócskán van mit fejlődjek!)
Azért ez nem egészen így volt! Nem a "stathuszárok" miatt történt ami tőrtént.
Hadur36: tegnap próbáltalak keresni, de már nem voltál fent.
@többiek: Ha valaki klánt keres, akkor keressen... ez nem az a fórum, ahol meg kell győzni a jelentkezőt. Az alap kapcsolatfelvételre jó, a többi úgyis ts/privát. Ha valaki nem szánja rá azt a 10 percet, akkor nem is igazán érdekli a dolog. Uff
11 éve 3 hete#63207Írta: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
Megválaszolva: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
Huuuuu!! Kicsit elszálltak az indulatok tegnap este óta
Ha valaki a klánokat szeretné nézegetni az menjen fel a Wotinfo.net oldalra és minimális angol tudással megtalálja a klánok feltételeit átlag Eff WN6 WN8 értékét és a WR%-et. Emellett megnézheti a klánon belüli játékosok statjait is És akkor még 1x hadur szívesen várunk csak írj játékon belül, természetesen ha fejlődni akarsz.
Látom háborog a tenger.
Na de mi attól függetlenül nézegetjük, hátha valaki jelentkezne klánba, mi a Veterán Barátok Hada [V-B-H] klán szívesen látunk minden játszani szerető embert.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."