Sziasztok! Klánt keresek.
Bemutatkozás:
Ez lennék én:
www.noobmeter.c...52722/
A játékot úgy kezdtem, hogy utolsó gamer periódus az életembe a fifa2000 és a counter strike 1.6 környékén volt. Szóval nem csoda, hogy a játék elején azt se tudtam melyik a tankom eleje és melyik a háta meg azt hittem, hogy a lammingtrain a győzelem kulcsa. Így wn7-es értékelésem mindössze 1000, amely tart az 1100 fele. Az utolsó 1000 csatám 1400+, ami még mindig csak átlagosnak számít.
Szeretnék fejlődni, éppen ezért olyan klánt keresek, ahol én vagyok a leggyengébb vagy
legalább jócskán átlag alatt vagyok. Ahol a tapasztaltabb játékosok nyitottak is arra, hogy segítenek abban, hogy fejlődjek. Tehát egy 60% winrates WTE100-as eljön velem szakaszba megmutatni mit szokott csinálni, vagy éppen rám ordítani majd elmagyarázni hol tévedtem, ha nagy noobságot követek el, hisz a nerfek óta gyenge vagyok vele randomokban.
Imádom a csapatjátékot. Stronghold, 7vs7, század, cw. Sokszor képes vagyok a várakozóban összeverbuválódott vérvörös játékosokkal is századozni, ha épp nincs klántevékenység. Tehát szeretném, ha igazán aktív klán tagja lehetnék.
Amúgy létezik olyan magyar klán ahol egyszerre több stronghold csapat tevékenykedik?
Milyen klánt keresek:
- aktív strongholdban
- aktív CW
- nem csak kínlódik, többnyire sikeres, van reális esély arra, hogy térképre kerüljön
- akár napi rendszerességgel
- van kellő tankállománya, így ha épp prémium nélkül próbálok egy tierX-hez milliókat összefarmolni, akkor nem dől össze a világ, ha nem szívesen megyek cw-re napi egy cw vereség után(amúgy az is logikus szerintem, hogy hova cw-zni ha egy jó ideje nem játszok tierX-ekkel spórlás céljából)
- vanak csapatozások, századozások
- a szakaszozásokat a nyitottság jellemzi, azaz ha épp olyan tankot húzok, ami nem passzol azzal az 5-6 emberrel akivel rendszeresen szakaszolok, akkor nem ragaszkodok hozzuk (amúgy szerintem úgy lehet összeszokni egy klánnak, ha nincsenek állandó szakasztársak - nem mintha nem lennék ennek híve, hisz meg van az előnye is)
- a domináns korosztály a 18+, 20+, viszont van egy érett 13-17 éves korosztály is, hisz az ők irigylésre méltó szabadidejük nélkül egy klán nehezen tudna aktív lenni
- az epik játékosok szívesen segítenek fejlődni (lásd bemutatkozás)
- nincsenek klikkek klánban, nem áll fent annak a veszélye, hogy klán az első cw siker után osztódni kezdjen
Tankjaim (fullos többskilles legénységekkel):
- 1390, lorr40t - a bc25t fullos már, csak meg kellene venni
- RHM Borig WT, WT E100
- ISU
- KV1S, IS3, IS7
- Hetzer, Ferdi, JPz E100
- M18 Hellcat
- Cromwell
- Indian Pz, cél a Leopard
Lehet, hogy a sok beszéd szegénység, de szeretném, ha többet nem kellene klánt keressek! Köszönöm a türelmedet, hogy elolvastad a bejegyzésemet!
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."