Jelenleg 89 vendég és 3 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 1 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 2 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 4 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 13 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 15 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 21 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 3 napja

Toborzás, tagfelvétel

11 éve 3 hete #62880 Írta: pitt600
Megválaszolva: pitt600
Üdv
Vannak klánok, akik nem merülnek el a klán lényegének fontosabb bugyraiban. Ez nem baj ezek a típusú klánok nem rosszak. Én is voltam ilyen klánban ezek a klánok családias hangulatúak. És sokat köszönhetek nekik.
Ha érdekel, akkor keresd a VSS klánt RockKatona a parancsnok jó srác ha normálisnak talál akkor felvesz. Ha megbántottam a klánt akkor elnézés kérek. Nem megbántásnak szántam.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 3 hete - 11 éve 3 hete #62913 Írta: hadur36
Megválaszolva: hadur36
Sziasztok! Klánt keresek.

Bemutatkozás:

Ez lennék én: www.noobmeter.c...52722/

A játékot úgy kezdtem, hogy utolsó gamer periódus az életembe a fifa2000 és a counter strike 1.6 környékén volt. Szóval nem csoda, hogy a játék elején azt se tudtam melyik a tankom eleje és melyik a háta meg azt hittem, hogy a lammingtrain a győzelem kulcsa. Így wn7-es értékelésem mindössze 1000, amely tart az 1100 fele. Az utolsó 1000 csatám 1400+, ami még mindig csak átlagosnak számít.

Szeretnék fejlődni, éppen ezért olyan klánt keresek, ahol én vagyok a leggyengébb vagy legalább jócskán átlag alatt vagyok. Ahol a tapasztaltabb játékosok nyitottak is arra, hogy segítenek abban, hogy fejlődjek. Tehát egy 60% winrates WTE100-as eljön velem szakaszba megmutatni mit szokott csinálni, vagy éppen rám ordítani majd elmagyarázni hol tévedtem, ha nagy noobságot követek el, hisz a nerfek óta gyenge vagyok vele randomokban.

Imádom a csapatjátékot. Stronghold, 7vs7, század, cw. Sokszor képes vagyok a várakozóban összeverbuválódott vérvörös játékosokkal is századozni, ha épp nincs klántevékenység. Tehát szeretném, ha igazán aktív klán tagja lehetnék.

Amúgy létezik olyan magyar klán ahol egyszerre több stronghold csapat tevékenykedik?

Milyen klánt keresek:

• aktív strongholdban

• aktív CW
    • nem csak kínlódik, többnyire sikeres, van reális esély arra, hogy térképre kerüljön
    • akár napi rendszerességgel
    • van kellő tankállománya, így ha épp prémium nélkül próbálok egy tierX-hez milliókat összefarmolni, akkor nem dől össze a világ, ha nem szívesen megyek cw-re napi egy cw vereség után(amúgy az is logikus szerintem, hogy hova cw-zni ha egy jó ideje nem játszok tierX-ekkel spórlás céljából)
  • vanak csapatozások, századozások
  • a szakaszozásokat a nyitottság jellemzi, azaz ha épp olyan tankot húzok, ami nem passzol azzal az 5-6 emberrel akivel rendszeresen szakaszolok, akkor nem ragaszkodok hozzuk (amúgy szerintem úgy lehet összeszokni egy klánnak, ha nincsenek állandó szakasztársak - nem mintha nem lennék ennek híve, hisz meg van az előnye is)
  • a domináns korosztály a 18+, 20+, viszont van egy érett 13-17 éves korosztály is, hisz az ők irigylésre méltó szabadidejük nélkül egy klán nehezen tudna aktív lenni
  • az epik játékosok szívesen segítenek fejlődni (lásd bemutatkozás)
  • nincsenek klikkek klánban, nem áll fent annak a veszélye, hogy klán az első cw siker után osztódni kezdjen

Tankjaim (fullos többskilles legénységekkel):
  • 1390, lorr40t - a bc25t fullos már, csak meg kellene venni
  • RHM Borig WT, WT E100
  • ISU
  • KV1S, IS3, IS7
  • Hetzer, Ferdi, JPz E100
  • M18 Hellcat
  • Cromwell
  • Indian Pz, cél a Leopard

Lehet, hogy a sok beszéd szegénység, de szeretném, ha többet nem kellene klánt keressek! Köszönöm a türelmedet, hogy elolvastad a bejegyzésemet!

11 éve 3 hete - 11 éve 3 hete #62935 Írta: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
Megválaszolva: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8

Sziasztok! Klánt keresek.

Figyelem: Spoiler!

Helló! Ha időd engedi akkor keress meg a játékon belül, ha nem vagyok fent akkor Ls_Paul-t illetve Nostromo2-t.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: hadur36

11 éve 3 hete #62979 Írta: pitt600
Üdv
Ha érdekel a klánunk MHA akkor keres engem vagy a klán társakat.Nálunk rendszeres a csapatjáték.És viszonylag szigorú a klán szabályzat is,de be lehet tartani ha valaki szereti a klán életet.

11 éve 3 hete #62983 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun
Bár én nem vagyok toborzó de egy kérdés: Ha valaki olvassa ezeket az invitálásokat miért kéne hogy ebbe vagy abba a klánba menjen? Az előbbi úriember tök korrektül bemutatta magát és a játékát. A klánoknak nem ezt kellene tenniük?

11 éve 3 hete - 11 éve 3 hete #62990 Írta: rezsi70
Megválaszolva: rezsi70

Bár én nem vagyok toborzó de egy kérdés: Ha valaki olvassa ezeket az invitálásokat miért kéne hogy ebbe vagy abba a klánba menjen? Az előbbi úriember tök korrektül bemutatta magát és a játékát. A klánoknak nem ezt kellene tenniük?

Talán már túl részletes is!
:)

Olyan klánt, ami minden kívánságát teljesíti nehezen fog találni. Kicsit el is kalibrálta magát szerintem :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: hadur36, Caesar_cart

11 éve 3 hete #63042 Írta: pitt600

Üdv
Van toborzói oldal csak lehet neki így kényelmesebb ha őt keresik.
Viszont ha valaki jó és jó lenne a klánéletben is akkor érdemes írni neki,hogy a klán értékesebb játékosokkal bővüljön.

11 éve 3 hete #63044 Írta: zugato
Megválaszolva: zugato
Szia!

Szeretettel várunk a TE4M klánba!

Klánunk most alakult a TEAM klán testvérklánjaként.
Jelenleg még nem CWzünk, de az erődítményt húzzuk.
Fiatalos, jó hangulatban játszunk, de a játékot komolyan vesszük.
TSünk közös a TEAM TSvel, ezáltal lehetőség van azon klán tagjaival is szakaszozni.
CWt 1-2 héten belül tervezünk. Ez függ a taglétszám alakulásától is.

Ha felkeltette klánunk érdeklődésedet, kérlek keress meg a játékban!

Üdv.: zugato (TE4M)

11 éve 3 hete #63098 Írta: Jackal_hun
Nem címzem senkinek, mert szerintem félre értettük egymást. Nem azzal volt a bajom, hogy valaki fél oldalt írt magáról, sőt én ezt jó dolognak tartom. A bajom azzal van, hogy a klánok nem tudják eladni magukat. Tessék KLÁNT keresek (ami tulajdonképpen igaz is), úgy gondolom, hogy a ZWACK követelményeit leszámítva a többiekét jelenleg is teljesíteni tudom. Győzzön meg egy klán, hogy hozzájuk menjek. Na ez az amit a klánok nem tesznek meg. Csak ilyeneket írnak, hogy gyere hozzánk, mert az egy baráti társaság bla bla. Kicsit olyan ez, mint amikor az ember 100 álláshirdetésre beadja az önéletrajzát, hátha leesik valamit. Én ezt tartom rossz gyakorlatnak.

11 éve 3 hete #63112 Írta: eldegor
Megválaszolva: eldegor

Nem címzem senkinek, mert szerintem félre értettük egymást. Nem azzal volt a bajom, hogy valaki fél oldalt írt magáról, sőt én ezt jó dolognak tartom. A bajom azzal van, hogy a klánok nem tudják eladni magukat. Tessék KLÁNT keresek (ami tulajdonképpen igaz is), úgy gondolom, hogy a ZWACK követelményeit leszámítva a többiekét jelenleg is teljesíteni tudom. Győzzön meg egy klán, hogy hozzájuk menjek. Na ez az amit a klánok nem tesznek meg. Csak ilyeneket írnak, hogy gyere hozzánk, mert az egy baráti társaság bla bla. Kicsit olyan ez, mint amikor az ember 100 álláshirdetésre beadja az önéletrajzát, hátha leesik valamit. Én ezt tartom rossz gyakorlatnak.

Jogos. De szerinted mit írhat egy klán magáról?

Belépési feltételek adottak szinte mindenhol - szürke adatok - ezzel nem győznek meg.
CéWéznek, századoznak + stronghold - ki nem? - ezzel sem győznek meg
Társaság fényezése... - kinek mi jön be, úgyis csak úgy tudod meg jól fogod e érezni magad köztük ha együtt vagy velük, csatázol, beszélgetsz, stb. - ezzel sem győznek meg

Max. ami marad a sivár tények - ki hány területet birtokol, stb. - de ezt meg tudod nézni...

11 éve 3 hete #63113 Írta: Mir4g3
Megválaszolva: Mir4g3

1 jó klánnak nem kell győzködni az embereket. ;)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, tigershark71, Szete58

11 éve 3 hete #63115 Írta: Jackal_hun

Jogos. De szerinted mit írhat egy klán magáról?

Belépési feltételek adottak szinte mindenhol - szürke adatok - ezzel nem győznek meg.
CéWéznek, századoznak + stronghold - ki nem? - ezzel sem győznek meg
Társaság fényezése... - kinek mi jön be, úgyis csak úgy tudod meg jól fogod e érezni magad köztük ha együtt vagy velük, csatázol, beszélgetsz, stb. - ezzel sem győznek meg

Max. ami marad a sivár tények - ki hány területet birtokol, stb. - de ezt meg tudod nézni...

Nem egészen, a normálisabb klánoknak van saját weboldaluk, azon bemutatkozó szöveg stb, veszik a fáradtságot, hogy foglalkozzanak a szöveggel. Nem a játékosnak kell megmondania, hogy a klánok hogyan toborozzák be...

11 éve 3 hete #63116 Írta: Jackal_hun

1 jó klánnak nem kell győzködni az embereket. ;)

Érdekes, mégs em mindenki a KAZNA ban meg az EFE ben van:D

11 éve 3 hete #63124 Írta: zugato
Hát mit írjak? Gyere hozzánk, segíts területet szerezni, aztán kapsz aranyat, ha lesz.

11 éve 3 hete #63125 Írta: zugato
Amúgy meg mit zavar téged? Két helyre írtam, két helyen kommenteled az írásokat. Itt trollkodsz, foglalod a helyet és elvesznek azok a tartalmak, amik másokat érdekelnek. A f*szságaidat kell olvasnom, meg azok kommentjét, meg még azok kommentjét oldalakon keresztül. Húzz trollkodni, értetlenkedni, okoskodni más topicba.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: pimpa

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 8 órája 42 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 9 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 1 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.