"Kismütyür, szerintem óvatosan oltogass másokat, mert Te pont az az ember vagy, akinek a legmélyebben kellene hallgatnia. ÖREG klán? Te voltál a vezető, erre egyik napról a másikra arra ébredt a klán, hogy előzetes figyelmeztetés nélkül átadtad a gyereked keresztapjára a vezetést, téged azóta nem lehetett elérni, most már több, mint fél éve, és miután valamilyen rejtélyes indíttatásból új klánt csináltál, a régi klánodból csalogattál át embereket, azokat, akiket korábban eldobtál, mint egy darab sz..t? Mielőtt új klánt csináltál, még álnéven admin hozzáféréssel randalíroztál a TS szerveren, ahonnan el kellett menekülnie az egykori klánodnak, és új TS-t találni, mert a honlappal együtt onnan is kizártad őket egy árva szó nélkül...
Egy ilyen ne magyarázzon arról, hogy hova, melyik klánba menne, mert te egy jellemtelen senki vagy, arról nem beszélve, hogy mikor TSen behallatszott, hogy beszélsz otthon az asszonnyal, én szégyelltem magam helyetted is, te primitív paraszt."
Na erre annyi a válaszom röviden, ha nem tudsz valamit, akkor ne kezdj bele, ha meg valamit tudsz, akkor vállald fel a neved.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."